Στρατός και σχέση

Πληροφορίες για την εκπαίδευση (ΣΒΕΝ/ΣΠΕΝ), ΥΕΑ, άδειες που δικαιούμαστε και την καθημερινότητα στο στρατό
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
JohnTehGreek
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 1

Στρατός και σχέση

Δημοσίευση από JohnTehGreek »

Αφού αγαπάτε ο ένας τον άλλον τόσο πολύ όσο λες δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα.

Αν δεν την παλεύεις καθόλου όμως εγώ βλέπω 2 επιλογές.

1) Ψάξε για βύσμα να σε χώσει στην περιοχή σου ώστε να την βλέπεις τακτικά

2) Παίξτο τρελιτσα για απαλλαγή Ι5 αλλά αυτό θα πρέπει να είναι η τελευταία σου επιλογή.

ΓιαννηςSpecialForces

Στρατός και σχέση

Δημοσίευση από ΓιαννηςSpecialForces »

Εχουμε κανει πολλες φορες συζητηση γι αυτο το θεμα και σιγουρα θα ξανα κανουμε λιγο πριν μπω ωστε γενικα να ξεκαθαρισουμε και τα πραγματα και να το αναλυσουμε αρκετα το θεμα. Οσο για την αποσταση η σχεση μας ειναι ηδη σε αποσταση εγω βρισκομαι Αθηνα και εκεινη βρισκεται στην Κερατεα βλεπομαστε 1-2 φορες την εβδομαδα. Αλλα οχι αφορμες δεν εχει δωσει κανενας απο τους 2 μας ολα πηγαινουν παρα πολυ καλα. Απλα γενικα εχω καποιο φοβο και γω και μια ανησυχια για το πως θα ειμαστε εκεινη την περιοδο και μην μπει καποιος αλλος στην σχεση αυτη και χαλασουν ολα.
ΓιαννηςSpecialForces

Στρατός και σχέση

Κοιτα νταξει δε νομιζω να χρειαζεται να φτασω για I5 δε το θελω τοσο αλλωστε απλα ειναι τα παραπανω που ειπα :P
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 42

Στρατός και σχέση

Δημοσίευση από D.Y.K »

ΓιαννηςSpecialForces έγραψε: Απλα γενικα εχω καποιο φοβο και γω και μια ανησυχια για το πως θα ειμαστε εκεινη την περιοδο και μην μπει καποιος αλλος στην σχεση αυτη και χαλασουν ολα.

Φιλαράκι, εάν πριν καταταχθείς καθίσετε και τα συζητήσετε και αποφασίσετε να το παλέψετε για να είστε μαζί όσο θα υπηρετείς (δεν είναι δα και τόσο μεγάλο το χρονικό διάστημα), τότε θα τα καταφέρετε.

Εάν παρόλα αυτά μπει τρίτο πρόσωπο ενώ είστε σε σχέση, τότε θα σημαίνει ότι δεν άξιζε και ότι δεν ήταν αρκετά δυνατά τα συναισθήματα.

Είναι απλά τα πράγματα.

Φιλικά,

ΓιαννηςSpecialForces

Στρατός και σχέση

Αυτο... Συζητηση να σαι καλα
Rinaki
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 11

Στρατός και σχέση

Δημοσίευση από Rinaki »

Γεια σε όλους! Πριν από ένα μήνα γνώρισα παιδί, από την αρχή μου είχε πει ότι λογω σπουδών είχε καθυστερήσει το στρατιωτικό του κ περιμένε να λήξει η αναβολή του φετος το καλοκαίρι. Τελικά τον ειδοποίησαν μέσα στις γιορτές ότι η αναβολή έληξε κ ότι έπρεπε να μπει 10 Γενάρη. Όταν το έμαθε το συζήτησε μαζί μου ότι αν και γνωριζομαστε λιγο εκείνος θέλει να δει πως θα παει μεταξύ μας κ ότι η απόφαση αν θα συνεχίσουμε πέφτει κυρίως σε εμένα.

Το είχα αποφασίσει έτσι κι αλλιώς ότι θέλω να συνεχίσω γιατι νιώθω πολύ όμορφα μαζί του κ αυτος μου έδειξε πολυ ενδιαφέρον, Και δεν έδειξε ότι έρχεται μονο για το σεξ. Μάλιστα μου εξέφρασε καποια ανησυχία ότι μηπως πιέζομαι που θα είναι μακριά κλπ κ τον καθυσηχασα πως ότι δυσκολίες κ να προκύψουν θα περάσει κ απλά είναι λίγοι μήνες (λογω οικογενειακής κατάστασης δικαιούται μειωμένη θητεία) και ότι τον καταλαβαίνω πως νιώθει κ θα τον περιμένω να βλεπόμαστε όταν είναι εξω κ γενικά να έχουμε επικοινωνια οταν μέσα θα μπορεί να μου μιλήσει. Το θέμα μου είναι ότι μπήκε στρατό πριν 5 μερες κ δεν είχα καποιο μνμα του ακόμα...

Πιστεύετε ότι αν υπάρχει ενδιαφέρον κ απο τους δύο μπορεί μια πρόσφατη γνωριμία ακόμα κ κατά τη διάρκειά του στρατού να εξελιχθεί σε σχέση μετά ή απλά ο άλλος δεν θα ασχοληθεί; Φοβάμαι μήπως έχει ήδη αλλάξει γνώμη κ απομακρυνθεί κ ότι αυτά που έλεγε ότι θέλει να συνεχίσει μαζι μου αν είναι αμοιβαίο, ότι τα είπε για να μου χρυσώσει το χάπι κ να μη μου πει ευθέως ότι δεν ενδιαφέρεται (αν και με τη συμπεριφορά του μεχρι να φύγει δεν μου έδειξε ποτε κατι τετοιο)
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Στρατός και σχέση

Δημοσίευση από D.Y.K »

Γεια σου Rinaki και καλώς όρισες στο φόρουμ,

Οι ανησυχίες σου είναι εύλογες και απόλυτα κατανοητές μιας και αν διάβασες ή διαβάσεις και τα προηγούμενα μηνύματα του νήματος, αρκετές κοπέλες βρέθηκαν ή βρίσκονται στην ίδια ή σε παρόμοια κατάσταση με τη δική σου.

Αυτό που λέω πάντα είναι να μην ανησυχείς και να μην αγχώνεσαι, κάνοντας εικασίες και σενάρια με το μυαλό σου. Θα πρέπει να δώσεις λίγο χρόνο στον φίλο σου, μέχρι να προσαρμοστεί στο νέο του περιβάλλον, να αντιληφθεί το που βρίσκεται, να μπει σε μια σειρά και να βάλει και σε μία τάξη την καθημερινότητά του.

Αντιλαμβάνεσαι ότι αυτή η απότομη εναλλαγή στα νέα δεδομένα, είναι αρκετά "σοκαριστική"για όλους τους στρατιώτες και δη τις πρώτες μέρες.

Πιστεύω ξεκάθαρα ότι χρειάζεται χρόνο και όταν νιώσει πιο άνετος", να είσαι σίγουρη ότι θα επικοινωνήσει μαζί σου. Και σαφώς μπορεί να ξεκινήσει κάτι όμορφο μεταξύ σας. Άλλωστε μην ξεχνάς, ότι οι όποιες σχέσεις δοκιμάζονται μέσα από τις δυσκολίες. Στα εύκολα όλα είναι ωραιοποιημένα και απλά. Συνεπώς, δες το σαν μια πρόκληση. Φαντάζομαι πως έτσι θα το βλέπει και εκείνος.

Αλήθεια, δοκίμασες εσύ να επικοινωνήσεις μαζί του; Σε ρωτάω διότι πολλές φορές, νιώθουμε την ανάγκη να γνωρίζουμε ότι κάποιος - α νοιάζεται για εμάς και αυτό το δείχνει έμπρακτα με όλους τους τρόπους. Ο στρατός φυσικά δεν αποτελεί εξαίρεση σε αυτό το κομμάτι.

Επίσης μια καλή ιδέα θα ήταν, να του κάνεις έκπληξη στο πρώτο επισκεπτήριο. Τι λες;

Φιλικά,

Εικόνα

giannismar
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 3

Στρατός και σχέση

Δημοσίευση από giannismar »

Καλησπέρα και απο μενα, ο στρατος δε δικαιολογεί το να μη μιλάτε! Εγω μιλούσα τουλάχιστον 1-2 φορες καθε μερα.2 πραγματα μπορει να συμβαινουν, είτε απορεί γιατι δε του έχεις στειλει ενα μυνημα να δεις πως περναει και μεχρι που φτανει η αναισθησια σου , είτε βαριέται να ασχοληθεί, και προτιμά να καταναλωσει τον ελευθερο χρονο του αλλιως εκει μεσα. Να ξέρετε οι γυναίκες, ότι αν καποιος σας θελει πριν το στρατο θα σας θελει και κατα τη διαρκεια και μετα, και θα σας έχει αναγκη Χ10 να τον στηριξετε και να του κανετε παρεα στο τηλεφωνο, και να τον περιμενετε να γυρισει. Αν όμως δεν σας θελει ιδιεταιρα πριν μπει και σας εχει μονο για να περναει την ωρα, τοτε θα σας βαριεται Χ10. Γιατι θα πρεπει να ασχολειται με μυνηματα και τηλεφωνα χωρις λογο. Αλλα προσοχη! Δε φταιει ο στρατος! Ετσι ηταν απο πριν ! Παρε ενα τηλ να δεις τι παίζει και ασε τις υποθεσεις, μπορει να το περιμενει πως και πως!6-9 το βραδυ ειναι μια καλη ωρα
Rinaki
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Στρατός και σχέση

Δημοσίευση από Rinaki »

Γεια σου D.Y.C ! Του έστειλα μνμα την Παρασκευή προχθές, έπειδη ξέρω ότι σιγουρα τις δύο πρώτες μέρες θα είχε τρέξιμο και ίσως να μην τους άφηναν να έχουν τα κινητά κλπ. Του έστειλα ενα μνμα τύπου πως είσαι, πως είναι εκεί, ότι τον σκέφτομαι κ θα χαρώ να μου στείλει οταν μπορέσει... το κινητό του ητα ν ανοιχτό κ έχει λάβει το μνμα Αλλά δεν μου έχει απαντήσει ακόμα και ανησυχώ λιγάκι... Για το επισκεπτήριο που λες θα ήθελα να πάω να τον δω.. ομως επειδή με ξερει πολύ λιγο φοβήθηκα να του το προτείνω επειδη ξέρω ότι θα πάνε σιγουρα κ οι γονείς του να τον δουν και επειδη εκείνος ούτε καν μου ανέφερε να πάω να τον δω... οπότε αν δε μου πει ο ίδιος ποτε έχει επισκεπτήριο για να πάω φοβάμαι να τον ρωτήσω εγώ μην το πάρει ότι του φορτονωμαι κλπ... Έχω καει από προηγούμενες γνωριμίες που οταν έδειχνα ότι θέλω να είμαστε μαζί μου έλεγαν ότι δεν έχουμε κ τίποτα.. Και επειδή τωρα αυτο το παιδί μου αρέσει πολύ Δεν θέλω να πάει κατι στραβά
Rinaki
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Στρατός και σχέση

Δημοσίευση από Rinaki »

Συμφωνώ 100% μαζί σου! Γιαυτο κ περίμενα τις δύο πρώτες μέρες να προσαρμοστεί λιγο κ Του έστειλα προχτές.. Μου είπε ότι θα έπαιρνε μαζί για αρχή ενα παλιο κινητό για να μην έχει πρόβλημα με κάμερες κλπ. Τηλέφωνο δεν ξέρω αν είναι καλή ιδέα να πάρω εφόσον δεν μου έχει πει ακόμα τι ώρες έχει ησυχία κλπ. Και όλο αυτό λόγω του ότι είμαστε σε φάση γνωριμίας κ όχι σχεσης ακομα κ δεν ξέρω πώς να φέρω ώστε να δείξω ότι είμαι κοντα του μεν αλλά δεν γίνομαι πιεστική δε... είχα πριν αρκετά χρόνια σχέση με άτομο που πήγε φαντάρος κ επειδή τον έπαιρνα τηλ κ εστελνα συχνα ενω αυτος λιγοτερο μου την έλεγε ότι τον πιεζω κ χωρίσαμε... Δεν θέλω να κανω ξανα το ίδιο λάθος..
Rinaki
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Στρατός και σχέση

Δημοσίευση από Rinaki »

[giannismar] Συμφωνώ 100% μαζί σου! Γιαυτο κ περίμενα τις δύο πρώτες μέρες να προσαρμοστεί λιγο κ Του έστειλα προχτές.. Μου είπε ότι θα έπαιρνε μαζί για αρχή ενα παλιο κινητό για να μην έχει πρόβλημα με κάμερες κλπ. Τηλέφωνο δεν ξέρω αν είναι καλή ιδέα να πάρω εφόσον δεν μου έχει πει ακόμα τι ώρες έχει ησυχία κλπ. Και όλο αυτό λόγω του ότι είμαστε σε φάση γνωριμίας κ όχι σχεσης ακομα κ δεν ξέρω πώς να φέρω ώστε να δείξω ότι είμαι κοντα του μεν αλλά δεν γίνομαι πιεστική δε... είχα πριν αρκετά χρόνια σχέση με άτομο που πήγε φαντάρος κ επειδή τον έπαιρνα τηλ κ εστελνα συχνα ενω αυτος λιγοτερο μου την έλεγε ότι τον πιεζω κ χωρίσαμε... Δεν θέλω να κανω ξανα το ίδιο λάθος..
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Στρατός και σχέση

Δημοσίευση από D.Y.K »

Εάν επικοινώνησες μαζί του έστω και με SMS το πράγμα αλλάζει, δεδομένου ότι εσύ έκανες την κίνησή σου, έδειξες ότι ενδιαφέρεσαι για το πως είναι και πως περνάει και από εκεί και πέρα οφείλεις να περιμένεις κάποια ανταπόκριση.

Δεν θα ήταν κακή ιδέα, να του έστελνες άλλο 1 SMS κάποια στιγμή (το πότε θα το κρίνεις εσύ), εξηγώντας του με όμορφο τρόπο, ότι αποτελεί προτεραιότητα για σένα η γνωριμία σας και ότι θα ήθελες, όποτε φυσικά του το επιτρέπει το έτσι κι αλλιώς περιορισμένο πρόγραμμά του, να έχετε επικοινωνία και αν θέλει να μοιράζεται τις όποιες ανησυχίες και τα προβλήματά του μαζί σου.

Από εκεί και πέρα, εάν και πάλι δεν δείξει κανένα σημάδι ζωής και κανένα ενδιαφέρον, τότε ίσως θα μιλήσουμε από άλλη σκοπιά.

Όπως και να χει, εμμένω σε αυτό που σου έγραψα στο προηγούμενο μήνυμά μου, ότι ίσως θέλει χρόνο. Ο καθένας προσδιορίζει το χρονικό κομμάτι διαφορετικά. Ελπίζω για καλό στην προκειμένη.

Rinaki
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Στρατός και σχέση

Δημοσίευση από Rinaki »

D.Y.K κι εγω σε αυτο ελπίζω.. Ότι Επειδή δεν έχει κλείσει ουτε βδομαδα μέσα ισως θέλει το χρόνο του να προσαρμοστεί, ίσως νιώθει ακομα σοκ και δεν είναι σε φάση να μιλήσει ( προσπαθούσε πριν μπει να μου δείξει ότι είναι χαλαρός Ότι οκ να το βγάλει κι αυτό κλπ Αλλά του είχε έρθει απότομα γτ ειδοποιήθηκε τελευταία στιγμή). Ίσως κ να είναι άρρωστος επειδη ηταν λιγο κρυωμένος πριν φύγει... προσπαθω να σκέφτομαι αυτο κ όχι το χειρότερο... Περιμένω να δω μήπως επικοινωνήσει μαζί μου αυτές τις μέρες κ θα στείλω πάλι... Όταν το συζητήσαμε μου έλεγε ότι σκέφτεται μηπως εγω πιεστω με την κατάσταση ή στεναχωριέμαι που θα λείπει, ότι παρόλ ο που έχουμε κ οι δύο τη διάθεση δεν ξέρει αν η απόσταση επηρεάσει αρνητικά κ ολο αυτο επειδη βγαίνουμε πολύ λιγο καιρο κ δεν γνωριζομαστε καλά... Μέχρι κ την τελευταία μέρα ηταν πολύ ζεστός μαζί μου ότι ανυπομονεί ποτε θα με ξαναδεί κλπ και δεν ξέρω τωρα τι να υποθέσω... ακούω κ διαφορά ότι οι άντρες μπαίνοντας στρατό αλλαζει κάπως το μυαλό τους κ δεν ξέρω... μηπως δεν ένιωθε αυτά που είπε... Αν ήμασταν περισσότερο καιρό μαζί θα ήμουν πιο άνετη στο να ζητήσω να πάω να τον δω κλπ

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Στρατός και σχέση

Δημοσίευση από D.Y.K »

Όλες αυτές είναι εύλογες απορίες που ελπίζω να σου λυθούν άμεσα και τα πράγματα γενικώς, να έχουν θετική έκβαση.

Λίγο υπομονή και θα ξεκαθαρίσει το τοπίο φαντάζομαι.

Rinaki
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Στρατός και σχέση

Δημοσίευση από Rinaki »

D.Y.C σε ευχαριστώ για τη βοήθεια.. να'σαι Καλά! ΕικόναΑν διαβάζουν κι άλλοι το φόρουμ και ιδιαίτερα αν κάποιος είχε παρόμοια κατάσταση με λιγο καιρο γνωριμίας- σχέσης ας γράψει την εμπειρία του... πάντως εγώ σε αυτό το θέμα δεν τη φοβάμαι την απόσταση.. θεωρώ ότι αν νιώθεις ότι ταιριάζεις με κάποιον κ πιστεύεις ότι αξίζει.. δεν θα μπει εμπόδιο ο στρατός.. Ακόμα κ αν υπάρξουν δυσκολίες αυτο φέρνει πιο κοντά δυο ανθρώπους... Αυτό είπα στο ( θα ήθελα τωρινό κ μελλοντικο) αγόρι μου κ ελπίζω να είναι αμοιβαίο...

Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες