Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 259

Δημοσίευση από D.Y.K »

Άν δεν βγούν μέχρι την γιορτή μου (25 του μηνός) μην ξαναγράψεις εδώ μέσα. Εικόνα
helen
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 238

Δημοσίευση από helen »

D.Y.K έγραψε:Άν δεν βγούν μέχρι την γιορτή μου (25 του μηνός) μην ξαναγράψεις εδώ μέσα.Εικόνα
χρονια σου πολλα εκ των προτερων Να εισαι καλα.
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

1ον) Από Τη στιγμή που θα βγούν θα πάψουμε να αγωνιούμε,2ον) ας υποθέσουμε οτι δεν περνάμε (το απεύχομαι) θα βάλλουμε νέους στόχους και τη ζωή μας σε νέες βάσεις ακολουθώντας άλλο δρόμο. Και γενικά θα πάψουμε να είμαστε στον αέρα όπως εγώ τώρα που έχω ακυρώσει δουλειές και έχω αφήσει και ένα πανεπιστήμιο στη μοίρα του. Εγώ σαν δώρο το βλέπω είτε έτσι είτε αλλιώς.

helen
Λοχαγός
Λοχαγός

Δημοσίευση από helen »

Olandos έγραψε: 1ον) Από Τη στιγμή που θα βγούν θα πάψουμε να αγωνιούμε,2ον) ας υποθέσουμε οτι δεν περνάμε (το απεύχομαι) θα βάλλουμε νέους στόχους και τη ζωή μας σε νέες βάσεις ακολουθώντας άλλο δρόμο. Και γενικά θα πάψουμε να είμαστε στον αέρα όπως εγώ τώρα που έχω ακυρώσει δουλειές και έχω αφήσει και ένα πανεπιστήμιο στη μοίρα του. Εγώ σαν δώρο το βλέπω είτε έτσι είτε αλλιώς.

εγω παντως δεν εχω αφησει τιποτε στην μοιρα του ουτε εχω παρατησει την σχολη μου ουτως η αλλως ειμαι στο τελευταιο 6μηνο.
Anonymous

Στη μοίρα του, που λέει ο λόγος... Και εγώ τελευταίο εξάμηνο είμαι, τελειώνω Φεβρουάριο. Απλά το γεγονός οτι πλέον θα γνωρίζουμε παίζει σημαντικό ρόλο...

helen
Λοχαγός
Λοχαγός

Δημοσίευση από helen »

Olandos έγραψε: Στη μοίρα του, που λέει ο λόγος... Και εγώ τελευταίο εξάμηνο είμαι, τελειώνω Φεβρουάριο. Απλά το γεγονός οτι πλέον θα γνωρίζουμε παίζει σημαντικό ρόλο...

σιγουρα αλλα εχουμε προετοιμαστει ψυχολογικα καναμε και ονειρα και μετα με τα φτερα κομμενα ξανα απο την αρχη. Ελπιζω μολις βγουν τα αποτελεσματα ναχουμε διαθεση να πουμε εδω αν περασαμε η οχι.
Anonymous

Καλό θα είναι να μην είμαστε προετοιμασμένοι μόνο για το καλύτερο αλλά και για το χειρότερο. Και στο φινάλε δεν χάνεται και τίποτα, προχωράμε. Και φυσικά δεν απογοητευόμαστε ποτέ.

Anonymous

Ολλανδε εχεις δικαιο ποτε και για τιποτα δεν αποιτευομαστε. Μηπως μαθατε τιποτα καινουργιο για την ψηφιση του νομου. Η συνεδριαση τελειωσε στης 12.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 58

Δημοσίευση από Greek_Army »

helen έγραψε:
Olandos έγραψε: Στη μοίρα του, που λέει ο λόγος... Και εγώ τελευταίο εξάμηνο είμαι, τελειώνω Φεβρουάριο. Απλά το γεγονός οτι πλέον θα γνωρίζουμε παίζει σημαντικό ρόλο...

σιγουρα αλλα εχουμε προετοιμαστει ψυχολογικα καναμε και ονειρα και μετα με τα φτερα κομμενα ξανα απο την αρχη. Ελπιζω μολις βγουν τα αποτελεσματα ναχουμε διαθεση να πουμε εδω αν περασαμε η οχι.

τι όνειρα κάνεις ρε κοπελιά; Στον στρατό μπαίνεις. Εκεί μονο θυσίες κάνεις.
Anonymous

Μόνο και μόνο φίλε μου το γεγονός οτι αποκαθήστασαι επαγγελματικά δεν είναι απλά όνειρο αλλά θαύμα για τον σημερινό Έλληνα της σημερινής Ελλάδας.

Anonymous

Ντίνο, ακόμα για τον προϋπολογισμό μιλάνε.
Anonymous

Ελεγε οτι θα τελειωνε στης 12. Φιλε το παρακουλουθεις; Ειπαν τιποτα για αυτο που μας αφορα;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 58

Δημοσίευση από Greek_Army »

Olandos έγραψε:Μόνο και μόνο φίλε μου το γεγονός οτι αποκαθήστασαι επαγγελματικά δεν είναι απλά όνειρο αλλά θαύμα για τον σημερινό Έλληνα της σημερινής Ελλάδας.

αν το θεωρείς θαύμα ότι θα αλλάζεις σπίτι κάθε 6-7 χρόνια. Τότε σου εύχομαι να τα καταφέρεις και να μπεις
Anonymous

Ναι (έχω αϋπνίες), όση ώρα παρακολουθώ για τον προϋπολογισμό συζητάνε, τίποτα για εμάς ΑΚΟΜΑ.
Anonymous

Ρε παιδια το νομοσχεδιο ψηφιστηκε; Ειδε κανεις την συνεδριαση το απογευμα;

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες