Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)
Άν δεν βγούν μέχρι την γιορτή μου (25 του μηνός) μην ξαναγράψεις εδώ μέσα. 

-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 238
χρονια σου πολλα εκ των προτερων Να εισαι καλα.D.Y.K έγραψε:Άν δεν βγούν μέχρι την γιορτή μου (25 του μηνός) μην ξαναγράψεις εδώ μέσα.
1ον) Από Τη στιγμή που θα βγούν θα πάψουμε να αγωνιούμε,2ον) ας υποθέσουμε οτι δεν περνάμε (το απεύχομαι) θα βάλλουμε νέους στόχους και τη ζωή μας σε νέες βάσεις ακολουθώντας άλλο δρόμο. Και γενικά θα πάψουμε να είμαστε στον αέρα όπως εγώ τώρα που έχω ακυρώσει δουλειές και έχω αφήσει και ένα πανεπιστήμιο στη μοίρα του. Εγώ σαν δώρο το βλέπω είτε έτσι είτε αλλιώς.
-
- Λοχαγός
εγω παντως δεν εχω αφησει τιποτε στην μοιρα του ουτε εχω παρατησει την σχολη μου ουτως η αλλως ειμαι στο τελευταιο 6μηνο.Olandos έγραψε: 1ον) Από Τη στιγμή που θα βγούν θα πάψουμε να αγωνιούμε,2ον) ας υποθέσουμε οτι δεν περνάμε (το απεύχομαι) θα βάλλουμε νέους στόχους και τη ζωή μας σε νέες βάσεις ακολουθώντας άλλο δρόμο. Και γενικά θα πάψουμε να είμαστε στον αέρα όπως εγώ τώρα που έχω ακυρώσει δουλειές και έχω αφήσει και ένα πανεπιστήμιο στη μοίρα του. Εγώ σαν δώρο το βλέπω είτε έτσι είτε αλλιώς.
Στη μοίρα του, που λέει ο λόγος... Και εγώ τελευταίο εξάμηνο είμαι, τελειώνω Φεβρουάριο. Απλά το γεγονός οτι πλέον θα γνωρίζουμε παίζει σημαντικό ρόλο...
-
- Λοχαγός
σιγουρα αλλα εχουμε προετοιμαστει ψυχολογικα καναμε και ονειρα και μετα με τα φτερα κομμενα ξανα απο την αρχη. Ελπιζω μολις βγουν τα αποτελεσματα ναχουμε διαθεση να πουμε εδω αν περασαμε η οχι.Olandos έγραψε: Στη μοίρα του, που λέει ο λόγος... Και εγώ τελευταίο εξάμηνο είμαι, τελειώνω Φεβρουάριο. Απλά το γεγονός οτι πλέον θα γνωρίζουμε παίζει σημαντικό ρόλο...
Καλό θα είναι να μην είμαστε προετοιμασμένοι μόνο για το καλύτερο αλλά και για το χειρότερο. Και στο φινάλε δεν χάνεται και τίποτα, προχωράμε. Και φυσικά δεν απογοητευόμαστε ποτέ.
Ολλανδε εχεις δικαιο ποτε και για τιποτα δεν αποιτευομαστε. Μηπως μαθατε τιποτα καινουργιο για την ψηφιση του νομου. Η συνεδριαση τελειωσε στης 12.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 58
helen έγραψε:σιγουρα αλλα εχουμε προετοιμαστει ψυχολογικα καναμε και ονειρα και μετα με τα φτερα κομμενα ξανα απο την αρχη. Ελπιζω μολις βγουν τα αποτελεσματα ναχουμε διαθεση να πουμε εδω αν περασαμε η οχι.Olandos έγραψε: Στη μοίρα του, που λέει ο λόγος... Και εγώ τελευταίο εξάμηνο είμαι, τελειώνω Φεβρουάριο. Απλά το γεγονός οτι πλέον θα γνωρίζουμε παίζει σημαντικό ρόλο...
τι όνειρα κάνεις ρε κοπελιά; Στον στρατό μπαίνεις. Εκεί μονο θυσίες κάνεις.
Μόνο και μόνο φίλε μου το γεγονός οτι αποκαθήστασαι επαγγελματικά δεν είναι απλά όνειρο αλλά θαύμα για τον σημερινό Έλληνα της σημερινής Ελλάδας.
Ελεγε οτι θα τελειωνε στης 12. Φιλε το παρακουλουθεις; Ειπαν τιποτα για αυτο που μας αφορα;
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 58
Olandos έγραψε:Μόνο και μόνο φίλε μου το γεγονός οτι αποκαθήστασαι επαγγελματικά δεν είναι απλά όνειρο αλλά θαύμα για τον σημερινό Έλληνα της σημερινής Ελλάδας.
αν το θεωρείς θαύμα ότι θα αλλάζεις σπίτι κάθε 6-7 χρόνια. Τότε σου εύχομαι να τα καταφέρεις και να μπεις
Ναι (έχω αϋπνίες), όση ώρα παρακολουθώ για τον προϋπολογισμό συζητάνε, τίποτα για εμάς ΑΚΟΜΑ.
Ρε παιδια το νομοσχεδιο ψηφιστηκε; Ειδε κανεις την συνεδριαση το απογευμα;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες