Giannis Ni έγραψε:TOPOL-M = Αρχιψεύτης, λασπολόγος και υβριστής.
να αφαιρεθεί άμεσα το παραπάνω και από εδώ και εμπρός οι χαρακτηρισμοί αυτοί δεν θα γίνονται ανεκτή από όποια πλευρά και αν προέρχονται.
Giannis Ni έγραψε:TOPOL-M = Αρχιψεύτης, λασπολόγος και υβριστής.
"Κατά πληροφορίες, στην κυβέρνηση έχουν φτάσει ήδη προτάσεις από ευρωπαϊκές εταιρείες που ενδιαφέρονται να εξαγοράσουν την ΕΛΒΟ, να προμηθεύσουν τον ελληνικό στρατό με νέα ΤΟΜΑ και υπόσχονται ότι το κρατικό εργοστάσιο θα αναλάβει την κατασκευή στρατιωτικών οχημάτων για τρίτες χώρες δημιουργώντας την προσδοκία ότι οι υφιστάμενες θέσεις εργασίας όχι απλώς θα διατηρηθούν αλλά ενδέχεται να αυξηθούν. "
yannisGR έγραψε:Now lets see reaction of russians.If they freak out it is not good sign.If they stay cool=they´ll get "something else" from geoffrey.
Btw,lets see defencenet clowns shooting themselves tonight,lol.
yandr έγραψε:Προς το παρόν όλοι λένε ότι το πρόγραμμα ακυρώθηκε, ενώ το defencenet λέει ότι προχωρά (!).
Επίσημη δήλωση δεν υπάρχει για ακύρωση, οπότε θα δούμε.
Προσωπικά το έχω ξαναγράψει, ότι σε κάθε περίπτωση είμαι υπέρ της διεξαγωγής διαγωνισμού. Διαφορετικά, αν μπορούν να αποκτηθούν μεταχειρισμένα ΤΟΜΑ σε πραγματικά χαμηλή τιμή, θεωρώ ότι είναι η καλύτερη λύση στη δεδομένη χρονική περίοδο.
12θεϊστής έγραψε:Τώρα το πιστέψαμε! Όι θέσεις εργασίας στην ΕΛΒΟ θα αυξηθούν όπως Αυξήθηκαν οι θέσεις εργασίας στα Ναυπηγεία που Τα κλείσανε. Και αν Δεν επενέβαινε το κράτος θα είχαμε μια αύξηση των θέσεων εργασίας Της τάξης των μειον 1200 εργαζομένων! Καθρεφτάκια για ιθαγενείς θυμίζουν τα λαλίστατα δημοσιεύματα. Τις έχουμε μάθει χρόνια τώρα τις ""επενδύσεις"" των Ευρωπαίων... Σε όλους τους τομείς όχι μόνο στην άμυνα.
Giannis Ni έγραψε:
Συγνώμη αλλά στην προηγούμενη σελίδα σας παρέθεσα λινκ με τα οσα είπε και το ΥΕΘΑ με επίσημη ανακοίνωση το οποίο αρνείται την συνέχιση των διαπραγματεύσεων:
...
Giannis Ni έγραψε:
Και επίσης, αν θα ήθελες yandr άνοιξε ένα νεο θέμα για να συζητήσουμε τα νεα ΤΟΜΑ του Ε. Σ.
...
yandr έγραψε:Giannis Ni έγραψε:
Και επίσης, αν θα ήθελες yandr άνοιξε ένα νεο θέμα για να συζητήσουμε τα νεα ΤΟΜΑ του Ε. Σ.
...
Οποιοσδήποτε θέλει μπορεί να ανοίξει θέμα. Γιατί να το κάνω εγώ;
Πάντως υπάρχουν ήδη τα Προμήθεια ερπιστριοφόρου ΤΟΜΑ και Προμήθεια τροχοφόρου ΤΟΜΑ
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης