ArmyOfficer έγραψε:Μια χαρά είσαι Sefis!Πιστεύω θα μπεις... Ο πατέρας μου είναι απόστρατος της ΑΣ ελικόπτερων και μου έχει πει ότι η Π. Α. Είναι το καλύτερο σώμα για να μπεις ΕΠΟΠ...
Έχεις δίκιο πάντως πάνω από 600 πρέπει να έχει κάποιος για να μπει!
πανω απο 600 σε ειδικοτητες που εχουν ζητηση μπορεις να μπεις και με 300
Μακάρι, γτ έχω 610 αμαδ αν είσαι σωστός και ίσως έχω μια ελπίδα αν έχεις δίκιο.
Μπερδευεσαι καπου. Αμα σαν ψυκτικος θελει πτυχιο ψυκτικου και δεν εχεις οτι και να σαι αποκλειεσαι απ τη θεση. Το θεμα δεν ειναι τι εχεις αλλα τι απ αυτα που εχεις σου ζηταει στην εκαστοτε ειδικοτητα
Δεν μπερδεύομαι καθόλου φιλαράκι μας έχουν ενημερώσει ήδη τι θα κάνουμε... Κάποιες ειδικότητες ζητάνε μόνο απολυτήριο λυκείου και κάποιες άλλες ζητάνε ή απολυτήριο λυκείου ή ΙΕΚ ΤΕΙ ΑΕΙ Δεν σου λέει κανείς ότι αν έχεις απολυτήριο λυκείου δεν μπορείς να δηλώσεις Μάλλον εσύ μπερδεύεσαι
Χοντρικά στα έβαλα τα μόρια και σου έβαλα το απολυτήριο 180 Εντάξει 160 αλλά δεν σου έβαλα και τίποτα άλλο Επίσης πέμπτης μπορεί να είναι για παράδειγμα οδηγός και να έχει το δίπλωμα και να θέλει να αλλάξει ειδικότητα έχει γίνει και παλιότερα άλλωστε Επίσης η προκήρυξη της αεροπορίας θα βγει με το νέο έτος και θα φτάσει να κοντεύει Μάρτιο εμείς τον Απρίλιο κλείνουμε τέσσερα χρόνια Λες να μην πιαστεί ο 4ος χρόνος