Προκήρυξη για Συνοριοφύλακες (2020)
-
Antonio's
- Αντισυνταγματάρχης

- Posts in topic: 106
Βέβαια όλα αυτά είναι εικασίες ας περιμένουμε τα τελικά αποτελέσματα... ! ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ... !
να τπυς μονιμοποιησουν ολους τους συμβασιουχος τοτε του δημοσιου με αυτη την λογικη, θα μονιμοποιησουν αυτους και οι αλλοι που ειναι σε καποιον αλλο κλαδο στο δημοσιο να συνεχισουν με συμβασεις... Δεν γινονται αυτα... Η μηπως δεν θα διαμαρτυρηθουν οι υπολοιποι... ; ... Ας κανουν τοτε και τους επικουρικους μονιμους, αφου διαμαρτυρονται...Guardian έγραψε:Ρε Punisher το χουμε καταλαβει τι λεει μεσα η προκηρυξη, απλα σου λενε οτι με καποιο τροπο θα μονιμοποιηθουν αυτα τα ατομα!Στην Ελλαδα ζουμε, εσενα θα σου φανει περιεργο αν βγει ενας κουφος νομος και τους απορροφησει; Εδω εχουν γινει αλλα και αλλα!
Punisher άσε τι λένε οι προκυρηξεις φίλε... Στη Ελλαδα είσαι φίλε μου Μόνιμες προσλήψεις από την πίσω πόρτα είναι παρτο χαμπάρι... Διάβαζε εσύ τα ΦΕΚ
Εποχικοι γίνανε μόνιμοι εσύ κόλλησες με την ΕΛ. ΑΣ. Θα βγάλει σε 5 χρόνια προκυρηξη με υπερμοριοδοτηση
Τύπου 1 μονάδα για κάθε χρόνο σαν Σ. Φ ορισμένου χρόνου και θα σε αποροφησει
Εποχικοι γίνανε μόνιμοι εσύ κόλλησες με την ΕΛ. ΑΣ. Θα βγάλει σε 5 χρόνια προκυρηξη με υπερμοριοδοτηση
Τύπου 1 μονάδα για κάθε χρόνο σαν Σ. Φ ορισμένου χρόνου και θα σε αποροφησει
Κι εδώ μιλάμε για σώματα ασφαλείας. Ξεκόλλα με τους υπόλοιπους συμβασιούχους.
Και ναι συμφωνώ ότι προφανέστατα είναι άδικο για τους υπόλοιπους συμβασιούχους αλλά έτσι θα Γίνει... Γιατί και εσύ μέσα σου το ξέρεις ότι έτσι είναι γιαυτό και πήρες μέρος. Αλλιώς μην μου πεις ότι θα δήλωνε κανένας να πάει στα σύνορα για 2,3 χρόνια χωρίς να πιστεύει ότι θα γίνει μονιμος
Ρε φιλε μιλαμε γιαγια αστυνομια οχι για καθαριστριες δασκαλους κλπ, τι μπλεκετε τα σωβρακα με τις κιλοτες; Αμα γουσταρουν να τους μονιμοποιησουν θα βρουνε τροπο.
Εσενα αμα σου προτεινουν μονιμοποιηση μη τη δεχτεις, πες η προκηρυξη εγραφε αλλα!
Εσενα αμα σου προτεινουν μονιμοποιηση μη τη δεχτεις, πες η προκηρυξη εγραφε αλλα!
αρα θα γινουν και 2500 εποχικοι μονιμοι, επειδη ειναι σωμα ασφαλειας, σωσταGuardian έγραψε:Ρε φιλε μιλαμε γιαγια αστυνομια οχι για καθαριστριες δασκαλους κλπ, τι μπλεκετε τα σωβρακα με τις κιλοτες;Αμα γουσταρουν να τους μονιμοποιησουν θα βρουνε τροπο.
καθονται και περιμενουν μερικοι 10 χρονια, καποια στιγμη ελπιζουν θα βγει νομος ... Για να δουμεPunisher έγραψε:αρα θα γινουν και 2500 εποχικοι μονιμοι, επειδη ειναι σωμα ασφαλειας, σωσταGuardian έγραψε:Ρε φιλε μιλαμε γιαγια αστυνομια οχι για καθαριστριες δασκαλους κλπ, τι μπλεκετε τα σωβρακα με τις κιλοτες;Αμα γουσταρουν να τους μονιμοποιησουν θα βρουνε τροπο.
Ρε φιλε εμενα στα τετοια μου δεν εχω κανει αιτηση, αλλα ειμαι σιγουρος πως με καποιο τροπο θα γινουν μονιμοι αρκει να εχουμε ΝΔ τοτε! Μιλαμε για αστυνομια τι μας νοιαζουν οι εποχικοι πυροσβεστες; !
ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΑΑΑ λεμεε
ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΑΑΑ λεμεε
Πόσοι έγιναν και πόσοι θα γίνουν... Προφανώς και κάποιοι θα γίνουν ναι... Και προφανώς και κάποιοι συνοριακόι δεν θα γίνουν αν γίνει διαγωνισμός με υπερμοριοδοτηση... Άκου αδερφέ έχω σίγουρη δουλειά στον ιδιωτικο τομέα με πολύ καλές αποδοχές καλύτερες από όσα θα πάρεις σαν συνοριακός με 30χρονια υπηρεσία. Για να πάρω μέρος στο διαγωνισμό κάτι ξερω
Χαχαχαχα ναι η πυροσβεστικη ειναι υποδιαιστερη δεν ειναι αστυνομια... 🙌Guardian έγραψε:Ρε φιλε εμενα στα τετοια μου δεν εχω κανει αιτηση, αλλα ειμαι σιγουρος πως με καποιο τροπο θα γινουν μονιμοι αρκει να εχουμε ΝΔ τοτε!Μιλαμε για αστυνομια τι μας νοιαζουν οι εποχικοι πυροσβεστες;
ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΑΑΑ λεμεε
με 1970 μορια; Το κυνηγησες φουλ ε, ρε θα μας τρελανετε?Marine316 έγραψε:Πόσοι έγιναν και πόσοι θα γίνουν... Προφανώς και κάποιοι θα γίνουν ναι... Και προφανώς και κάποιοι συνοριακόι δεν θα γίνουν αν γίνει διαγωνισμός με υπερμοριοδοτηση... Άκου αδερφέ έχω σίγουρη δουλειά στον ιδιωτικο τομέα με πολύ καλές αποδοχές καλύτερες από όσα θα πάρεις σαν συνοριακός με 30χρονια υπηρεσία. Για να πάρω μέρος στο διαγωνισμό κάτι ξερω
Πωπω φιλε δε καταλαβαινεις. Ποιος μιλησε για υποδιαιστερη; Αλλο σωμα ειναι η πυροσβεστικη και αλλο η αστυνομια! Σου ξαναλεω εσενα αναν σου προτεινουν μονιμοποιηση μη τη δεχτεις. Βγες και διαδηλωσε να γινουν ολοι οι δημοσιοι υπαλληλοι μονιμοι!
λες επειδη ειναι σωμα ασφαλειας... Και η πυροσβεστικη σωμα ασφαλειας ειναι... Τεσπα... Θα γινουν μονιμοι αν αυτο τπυς χαροποιει να το ακουν...Guardian έγραψε:Πωπω φιλε δε καταλαβαινεις. Ποιος μιλησε για υποδιαιστερη; Αλλο σωμα ειναι η πυροσβεστικη και αλλο η αστυνομια!Σου ξαναλεω εσενα αναν σου προτεινουν μονιμοποιηση μη τη δεχτεις. Βγες και διαδηλωσε να γινουν ολοι οι δημοσιοι υπαλληλοι μονιμοι!
Ειναι προσληψεις απο τη πισω πορτα. Αλλωστε δε θα στοιχισουν τπτ τωρα στο κρατος, η Ευρωπη τους πληρωνει, μετα καπως θα τους κρατησει το μετανατευτικο δε τελειωνει ποτε!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες