Προκήρυξη για Συνοριοφύλακες (2020)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Antonio's
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 106

Δημοσίευση από Antonio's »

Βέβαια όλα αυτά είναι εικασίες ας περιμένουμε τα τελικά αποτελέσματα... ! ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ... !

Punisher
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 413

Δημοσίευση από Punisher »

Guardian έγραψε:Ρε Punisher το χουμε καταλαβει τι λεει μεσα η προκηρυξη, απλα σου λενε οτι με καποιο τροπο θα μονιμοποιηθουν αυτα τα ατομα!Στην Ελλαδα ζουμε, εσενα θα σου φανει περιεργο αν βγει ενας κουφος νομος και τους απορροφησει; Εδω εχουν γινει αλλα και αλλα!

να τπυς μονιμοποιησουν ολους τους συμβασιουχος τοτε του δημοσιου με αυτη την λογικη, θα μονιμοποιησουν αυτους και οι αλλοι που ειναι σε καποιον αλλο κλαδο στο δημοσιο να συνεχισουν με συμβασεις... Δεν γινονται αυτα... Η μηπως δεν θα διαμαρτυρηθουν οι υπολοιποι... ; ... Ας κανουν τοτε και τους επικουρικους μονιμους, αφου διαμαρτυρονται...
Marine316
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 76

Δημοσίευση από Marine316 »

Punisher άσε τι λένε οι προκυρηξεις φίλε... Στη Ελλαδα είσαι φίλε μου Μόνιμες προσλήψεις από την πίσω πόρτα είναι παρτο χαμπάρι... Διάβαζε εσύ τα ΦΕΚ

Εποχικοι γίνανε μόνιμοι εσύ κόλλησες με την ΕΛ. ΑΣ. Θα βγάλει σε 5 χρόνια προκυρηξη με υπερμοριοδοτηση

Τύπου 1 μονάδα για κάθε χρόνο σαν Σ. Φ ορισμένου χρόνου και θα σε αποροφησει

Marine316
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Κι εδώ μιλάμε για σώματα ασφαλείας. Ξεκόλλα με τους υπόλοιπους συμβασιούχους.
Marine316
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Και ναι συμφωνώ ότι προφανέστατα είναι άδικο για τους υπόλοιπους συμβασιούχους αλλά έτσι θα Γίνει... Γιατί και εσύ μέσα σου το ξέρεις ότι έτσι είναι γιαυτό και πήρες μέρος. Αλλιώς μην μου πεις ότι θα δήλωνε κανένας να πάει στα σύνορα για 2,3 χρόνια χωρίς να πιστεύει ότι θα γίνει μονιμος

Άβαταρ μέλους
Guardian
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 51

Δημοσίευση από Guardian »

Ρε φιλε μιλαμε γιαγια αστυνομια οχι για καθαριστριες δασκαλους κλπ, τι μπλεκετε τα σωβρακα με τις κιλοτες; Αμα γουσταρουν να τους μονιμοποιησουν θα βρουνε τροπο.

Εσενα αμα σου προτεινουν μονιμοποιηση μη τη δεχτεις, πες η προκηρυξη εγραφε αλλα!

Punisher
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Guardian έγραψε:Ρε φιλε μιλαμε γιαγια αστυνομια οχι για καθαριστριες δασκαλους κλπ, τι μπλεκετε τα σωβρακα με τις κιλοτες;Αμα γουσταρουν να τους μονιμοποιησουν θα βρουνε τροπο.

Εσενα αμα σου προτεινουν μονιμοποιηση μη τη δεχτεις, πες η προκηρυξη εγραφε αλλα!

αρα θα γινουν και 2500 εποχικοι μονιμοι, επειδη ειναι σωμα ασφαλειας, σωστα
Punisher
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Punisher έγραψε:
Guardian έγραψε:Ρε φιλε μιλαμε γιαγια αστυνομια οχι για καθαριστριες δασκαλους κλπ, τι μπλεκετε τα σωβρακα με τις κιλοτες;Αμα γουσταρουν να τους μονιμοποιησουν θα βρουνε τροπο.

αρα θα γινουν και 2500 εποχικοι μονιμοι, επειδη ειναι σωμα ασφαλειας, σωστα
καθονται και περιμενουν μερικοι 10 χρονια, καποια στιγμη ελπιζουν θα βγει νομος ... Για να δουμε
Άβαταρ μέλους
Guardian
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Ρε φιλε εμενα στα τετοια μου δεν εχω κανει αιτηση, αλλα ειμαι σιγουρος πως με καποιο τροπο θα γινουν μονιμοι αρκει να εχουμε ΝΔ τοτε! Μιλαμε για αστυνομια τι μας νοιαζουν οι εποχικοι πυροσβεστες; !

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΑΑΑ λεμεε

Marine316
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Πόσοι έγιναν και πόσοι θα γίνουν... Προφανώς και κάποιοι θα γίνουν ναι... Και προφανώς και κάποιοι συνοριακόι δεν θα γίνουν αν γίνει διαγωνισμός με υπερμοριοδοτηση... Άκου αδερφέ έχω σίγουρη δουλειά στον ιδιωτικο τομέα με πολύ καλές αποδοχές καλύτερες από όσα θα πάρεις σαν συνοριακός με 30χρονια υπηρεσία. Για να πάρω μέρος στο διαγωνισμό κάτι ξερω
Punisher
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Guardian έγραψε:Ρε φιλε εμενα στα τετοια μου δεν εχω κανει αιτηση, αλλα ειμαι σιγουρος πως με καποιο τροπο θα γινουν μονιμοι αρκει να εχουμε ΝΔ τοτε!Μιλαμε για αστυνομια τι μας νοιαζουν οι εποχικοι πυροσβεστες;

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΑΑΑ λεμεε

Χαχαχαχα ναι η πυροσβεστικη ειναι υποδιαιστερη δεν ειναι αστυνομια... 🙌

Punisher
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Marine316 έγραψε:Πόσοι έγιναν και πόσοι θα γίνουν... Προφανώς και κάποιοι θα γίνουν ναι... Και προφανώς και κάποιοι συνοριακόι δεν θα γίνουν αν γίνει διαγωνισμός με υπερμοριοδοτηση... Άκου αδερφέ έχω σίγουρη δουλειά στον ιδιωτικο τομέα με πολύ καλές αποδοχές καλύτερες από όσα θα πάρεις σαν συνοριακός με 30χρονια υπηρεσία. Για να πάρω μέρος στο διαγωνισμό κάτι ξερω
με 1970 μορια; Το κυνηγησες φουλ ε, ρε θα μας τρελανετε?
Άβαταρ μέλους
Guardian
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Πωπω φιλε δε καταλαβαινεις. Ποιος μιλησε για υποδιαιστερη; Αλλο σωμα ειναι η πυροσβεστικη και αλλο η αστυνομια! Σου ξαναλεω εσενα αναν σου προτεινουν μονιμοποιηση μη τη δεχτεις. Βγες και διαδηλωσε να γινουν ολοι οι δημοσιοι υπαλληλοι μονιμοι!

Punisher
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Guardian έγραψε:Πωπω φιλε δε καταλαβαινεις. Ποιος μιλησε για υποδιαιστερη; Αλλο σωμα ειναι η πυροσβεστικη και αλλο η αστυνομια!Σου ξαναλεω εσενα αναν σου προτεινουν μονιμοποιηση μη τη δεχτεις. Βγες και διαδηλωσε να γινουν ολοι οι δημοσιοι υπαλληλοι μονιμοι!

λες επειδη ειναι σωμα ασφαλειας... Και η πυροσβεστικη σωμα ασφαλειας ειναι... Τεσπα... Θα γινουν μονιμοι αν αυτο τπυς χαροποιει να το ακουν...
Άβαταρ μέλους
Guardian
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Ειναι προσληψεις απο τη πισω πορτα. Αλλωστε δε θα στοιχισουν τπτ τωρα στο κρατος, η Ευρωπη τους πληρωνει, μετα καπως θα τους κρατησει το μετανατευτικο δε τελειωνει ποτε!

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Garda και 2 επισκέπτες