Στρατός και σχέση
Στρατός και σχέση
Είναι.. Είμαστε 2 χρόνια μαζί οπότε θέλω να πιστεύω ότι δεν θα μας χαλάσουν μερικοί, οκ δύσκολοι, αλλά μερικοί μήνες. Για μένα αποτι φαίνεται τώρα αρχίζουν τα ζόρια. Ο φαντάρος έχει κουραστεί ψυχολογικά, άρρωστος και ολας στο κρεβάτι όλη την μέρα αναγκαστικά. Οπότε είναι πολύ περίεργα τα πράγματα. Αλλά υπομονή...
Στρατός και σχέση
Παιδιά τι κάνετε?; Πως περάσατε το καλοκαίρι?; Εγώ δούλευα οπότε Αθήνα κ τώρα εξεταστική... Πφφφ... Το καλό είναι ότι μας έχουν μείνει 96 μέρες.. Επιτέλους!!!
Στρατός και σχέση
Καλώς την. Προσωπικά λίγα πράγματα, σπίτι δουλειά, δουλειά σπίτι κυρίως, λίγα μπάνια και αρκετές προπονήσεις.
Εσύ πως τα πας με τον δικό σου;
Εσύ πως τα πας με τον δικό σου;
Στρατός και σχέση
Εγω εχω να πω οτι το αγορι μου μπηκε φανταρος πριν μια βδομαδα και ειμαστε 2 χρονια μαζι! Βρησκομαι στην Αγγλια και σπουδαζω αλλα ειμαι σιγουρη πως θα τα καταφερουμε...
Στρατός και σχέση
Παιδια εγώ απλά δεν μπορουσα να ειμαι μαζι της πριν να μπω φανταρος ετσι κ αλλιως τα πραγματα δεν πηγαιναν τοσο καλα... Οποτε δεν ειχα ανησυχια 9 μηνες για το τι να κανει αραγε.
Στρατός και σχέση
! έγραψε:Εγω εχω να πω οτι το αγορι μου μπηκε φανταρος πριν μια βδομαδα και ειμαστε 2 χρονια μαζι! Βρησκομαι στην Αγγλια και σπουδαζω αλλα ειμαι σιγουρη πως θα τα καταφερουμε...
Έτσι και αλλιώς αυτό που έχετε δεν είναι σχέση, είτε είναι φαντάρος στην Ελλάδα είτε έμενε στην Ελλάδα το ίδιο και αυτό, τι ακριβώς θα καταφέρετε; Γελάνε και οι πέτρες.
Στρατός και σχέση
D.Y.KΤι κάνεις εσύ?; Εγώ καλά είμαι είχε μερικές μέρες άδεια τώρα οπότε τον είδα κ τώρα έμειναν 74 μέρες. Έγιναν βλακειες τελευταία αλλά όλα καλά. Συνεχίζουμε να μετράμε μαζί αντίστροφα.. 

Εσύ όλα καλά;

Εσύ όλα καλά;
Στρατός και σχέση
Καλημέρα φιλενάδα, εγώ τα ίδια όπως σου τα περιέγραψα εν συντομία και στο προηγούμενο μήνυμα μου. Από υγεία δόξα το θεό όλα μια χαρά. Διαπιστώνεις και εσύ με τον καιρό φαντάζομαι ότι οι μέρες περνάνε πολύ γρήγορα, βάλε και τις αδειούλες μέσα και απολύθηκε ο καλός Σου. Χαίρομαι πάντως που τα πάτε καλά και που συνεχίζετε δυναμικά. Εδώ είμαστε πάντα να μας γράφεις τα νέα σου 

Στρατός και σχέση
D.Y.KΤι κάνεις?; Πως είσαι?; Εμείς έχουμε 44 κσ... ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ!!! Κατά τα άλλα δουλειά.. Βαρέθηκα.. Όλη τη μέρα, κάθε μέρα τα ίδια.. Ξεκινάει η σχολή σιγά σιγά οπότε θα είναι μια αλλαγή μέχρι να γίνει κ αυτό ρουτίνα... Πφφφ... Ήθελα να φύγουμε κάπου μερικές μέρες όταν έρθει αλλά όλα είναι στο θα δούμε.. Έρχεται θα μου πεις, αυτό είναι το βασικό κ ΔΕΝ φεύγει.. Με αγχώνει αυτί λίγο.. Γιατί πρώτη φορά θα είναι ΕΔΩ χωρίς μια ημερομηνία που θα πρέπει να πάει πίσω που θα μας στοιχειωνει.. Δεν ξέρω πως θα είναι..
Στρατός και σχέση
Καλώς την! Εγώ ακολουθώ την "ρουτίνα" της δικής μου καθημερινότητας πάλι. Από υγεία δόξα το θεό καλά προς το παρόν.
Βλέπω ο χρόνος που επιστρέφει ο καλός σου όλο και "συρρικνώνεται". Ο καιρός περνάει πολύ γρήγορα.44 μέρες δεν είναι τίποτα. Δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι, θα είστε όπως ήσασταν και πριν υποθέτω. Σκέψου το σαν μια δοκιμασία με το χρόνο που εσείς θα έχετε βγει νικητές. Αρκετά ζευγάρια "δοκιμάζονται" λόγω στρατού. Όλα καλά. Εδώ θα είμαστε να τα λέμε, να είσαι καλά
Βλέπω ο χρόνος που επιστρέφει ο καλός σου όλο και "συρρικνώνεται". Ο καιρός περνάει πολύ γρήγορα.44 μέρες δεν είναι τίποτα. Δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι, θα είστε όπως ήσασταν και πριν υποθέτω. Σκέψου το σαν μια δοκιμασία με το χρόνο που εσείς θα έχετε βγει νικητές. Αρκετά ζευγάρια "δοκιμάζονται" λόγω στρατού. Όλα καλά. Εδώ θα είμαστε να τα λέμε, να είσαι καλά

Στρατός και σχέση
Μόνο που εμείς δεν ήμασταν ποτέ μαζί μαζί.. Από τότε που τα έχουμε ήταν συνέχεια μακριά πρώτα Πάτρα ενώ εγώ είμαι Αθήνα, μετά στρατός.. Οπότε τώρα πρώτη φορά μετά από δύο χρόνια δεν θα χρειάζεται να μαζεύω λεφτά για να πάω να τον δω... Είναι κάτι καινούργιο.. Ίσως γιαυτό αγχώνομαι..
Στρατός και σχέση
Καλή αρχή λοιπόν (γιατί περί μιας νέας αρχής πρόκειται) να έχετε φιλενάδα 

Στρατός και σχέση
Κίνγκα έγραψε:Ξενερώνω... Κάθε μέρα κ από λίγο...
Γιατί κορίτσι μου; Λογικά πρέπει να κοντεύει να απολυθεί ο φίλος σου σωστά;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες