Διαδικασία υποβολής αιτήσεων (9Κ/2021)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
Puros
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 30

Δημοσίευση από Puros »

Player7 έγραψε:Τι να μη ξέρω εκεί που δουλεύω εγώ δε περνάς ούτε απέξω μόνο σε ταινία το βλέπεις.Είμαι 27 χρόνων και έχω 7 χρόνια ένσημα, πες τα πουθενά αλλού αυτά.

Η διαφορά του εγκεφάλου εδώ φαινεται και δεν κάνεις.η προκηρυξη γιαυτο σου κεω και Β επικ με εμπειρία αλλιως θα είχε μόνο για Α επικ και κύριος. Μάθε 5 πράγματα σαν μικρότερος που είσαι.σου λέω δουλεύουν σαν φύλακες μουσείων πολλοί και σε μαγαζιά φύλακες και τους δηλώνουν έτσι. Να ακούτε καμιά φορά

Player7
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 92

Δημοσίευση από Player7 »

Δε παίρνουν ένσημα σώματοφύλακα, ιδιωτικού αστυνομικού, φύλακα.Είναι ένσημα θυρωρου, οδηγού κλπ.

Καληνύχτα!

PetG
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 103

Δημοσίευση από PetG »

Player7 έγραψε:Δε παίρνουν ένσημα σώματοφύλακα, ιδιωτικού αστυνομικού, φύλακα.Είναι ένσημα θυρωρου, οδηγού κλπ.

Καληνύχτα!

Τι λες ρε... Κανονικά ένσημα παίρνουν σωματοφύλακα και ιδιωτικού αστυνομικού... Έχω από το 2010 στο επάγγελμα και έχω πάει και σε μεγάλες και σε μικρές εταιρείες οι οποίες έχουνε άτομα χωρίς άδεια εργασίας και τους κολλάνε όλα τα νόμιμα... Απλά δεν γινεται ελενχος... Εάν δεν ξέρεις μην λες ότι νάνε

PetG
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από PetG »

Player7 έγραψε:Δε παίρνουν ένσημα σώματοφύλακα, ιδιωτικού αστυνομικού, φύλακα.Είναι ένσημα θυρωρου, οδηγού κλπ.

Καληνύχτα!

Και σε πληροφορώ ότι έχω κγω τέτοια ένσημα 8μηνων... Άντε που τα ξέρεις όλα... Δεν ξέρεις τι γίνεται στο επάγγελμα μου φαίνεται καθόλου... Καθόλου όμως

Player7
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 92

Δημοσίευση από Player7 »

7 χρόνια δεν έχω φορέσει ποτέ στολή οπότε από αυτά δε ξέρω.Εσύ που ξέρεις από το επάγγελμα βλέπω να παραμένεις σε αυτό.

ydneas
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 38

Δημοσίευση από ydneas »

Καλησπέρα. Μια ερώτηση παιδιά. Τις θέσεις που έχουν τον αριθμό (3) από πάνω τις διεκδικούμε μόνο εμείς χωρίς προϋπηρεσία; Άρα αυτοί που δεν έχουν προϋπηρεσία δεν τις διεκδικούν έτσι; Αλλά αν έχουν το πτυχίο ΙΕΚ μετράει;
PetG
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από PetG »

Ρε αδερφέ δεν θες να καταλάβεις ότι γίνεται αυτό το πράγμα; Αυτή την στιγμή σου λέω πως ξέρω 10 άτομα που δουλεύουν χωρίς άδεια εργασίας σε εταιρεία security σε εργοστάσια και εμπορικά κέντρα... Επισεις στην προηγούμενη εταιρεία που δούλευα κολλουσανε σε 2 κοπέλες κανονικά ένσημα και δεν ειχανε άδεια γιατί με ρωτούσαν τι ένσημα κολλάνε και μου έδειξαν από τον Εφκα... Τα ίδια ένσημα ειχαμε... Κανονικά ένσημα φύλακα τους κολλάνε... Στην Ελλάδα είσαι δεν είσαι στο εξωτερικό... Παραθυρακια και ***** υπάρχουν παντού...
Άβαταρ μέλους
nik0s10
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από nik0s10 »

Δωσε την ψήφο να δούμε τι παίζει

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΑΝ ΘΑ ΚΕΡΔΊΣΩ ΑΛΛΑ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΔΝ ΘΑ ΧΑΣΩ
Stavris92
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 57

Δημοσίευση από Stavris92 »

PetG έγραψε:
Anavatis έγραψε:Δεν λέω ότι μετράει σε μόρια αλλά πώς αποδεικνύεται η εμπειρία χωρίς την άδεια; Μόνο από την βεβαίωση του ΕΦΚΑ; Δεν είναι ένσημα υπαλλήλου γραφείου. Ο φύλακας για να δουλέψει πρέπει να έχει και την απαραίτητη άδεια εργασίας. Δεν μπορεί ο καθένας να ξυπνήσει ένα πρωί και να δουλέψει ως φύλακας. Ευχαριστώ πάντως για την απάντηση.

Γι'αυτό και μετράνε την προϋπηρεσία αφού έχεις βγάλει το ΙΕΚ με πιστοποίηση ή έχεις πιστοποίηση ΚΕΜΕΑ

Στήν αίτηση όμως δεν την βάζεις αφού μπεις την δίνεις!

Άβαταρ μέλους
Puros
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 30

Δημοσίευση από Puros »

Καληνύχτα!

Και φύλακα εσύ καληνύχτα είσαι.

Stavris92
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

PetG έγραψε:Ρε αδερφέ δεν θες να καταλάβεις ότι γίνεται αυτό το πράγμα; Αυτή την στιγμή σου λέω πως ξέρω 10 άτομα που δουλεύουν χωρίς άδεια εργασίας σε εταιρεία security σε εργοστάσια και εμπορικά κέντρα... Επισεις στην προηγούμενη εταιρεία που δούλευα κολλουσανε σε 2 κοπέλες κανονικά ένσημα και δεν ειχανε άδεια γιατί με ρωτούσαν τι ένσημα κολλάνε και μου έδειξαν από τον Εφκα... Τα ίδια ένσημα ειχαμε... Κανονικά ένσημα φύλακα τους κολλάνε... Στην Ελλάδα είσαι δεν είσαι στο εξωτερικό... Παραθυρακια και ***** υπάρχουν παντού...

Φίλε μου όμως στήν αίτηση δεν δεν τήν βάζουμε την άδεια σεκιούριτι σωστά;

PetG
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από PetG »

Stavris92 έγραψε:Φίλε μου όμως στήν αίτηση δεν δεν τήν βάζουμε την άδεια σεκιούριτι σωστά;

Βάζεις ότι ζητάει στην κάθε επικουρία... Τη άδεια δεν την ζητάνε στην προκυρηξη

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Κυρ Νοέμ 28, 2021 6:45 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Stavris92
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

PetG έγραψε:Βάζεις ότι ζητάει στην κάθε επικουρία... Τη άδεια δεν την ζητάνε στην προκυρηξη
Ωραία γτ δεν την έβαλα!

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Κυρ Νοέμ 28, 2021 6:44 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
geomp
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 129
Επάγγελμα: Αρχαιοφύλακας

Δημοσίευση από geomp »

Εγώ ξέρω για να δουλέψεις ως φύλακας βγάζεις άδεια, κάτι που έβγαλα κ γω ασχέτως ΙΕΚ, μόνο έτσι μπορείς να δουλέψεις ως φύλακας, αλλιώς μπορεί ο άλλος να σε δηλώσει ως θυρωρό αν δεν έχει άδεια, τώρα πως παίρνουν ένσημα φύλαξης χωρίς την άδεια δε μπορώ να καταλάβω.
Stavris92
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

geomp έγραψε: Εγώ ξέρω για να δουλέψεις ως φύλακας βγάζεις άδεια, κάτι που έβγαλα κ γω ασχέτως ΙΕΚ, μόνο έτσι μπορείς να δουλέψεις ως φύλακας, αλλιώς μπορεί ο άλλος να σε δηλώσει ως θυρωρό αν δεν έχει άδεια, τώρα πως παίρνουν ένσημα φύλαξης χωρίς την άδεια δε μπορώ να καταλάβω.
Μα και άδειας να έχεις θυρωροί φυλακές πλην νυχτοφύλακες κολλάνε

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες