Player7 έγραψε:Τι να μη ξέρω εκεί που δουλεύω εγώ δε περνάς ούτε απέξω μόνο σε ταινία το βλέπεις.Είμαι 27 χρόνων και έχω 7 χρόνια ένσημα, πες τα πουθενά αλλού αυτά.
Η διαφορά του εγκεφάλου εδώ φαινεται και δεν κάνεις.η προκηρυξη γιαυτο σου κεω και Β επικ με εμπειρία αλλιως θα είχε μόνο για Α επικ και κύριος. Μάθε 5 πράγματα σαν μικρότερος που είσαι.σου λέω δουλεύουν σαν φύλακες μουσείων πολλοί και σε μαγαζιά φύλακες και τους δηλώνουν έτσι. Να ακούτε καμιά φορά
Τι λες ρε... Κανονικά ένσημα παίρνουν σωματοφύλακα και ιδιωτικού αστυνομικού... Έχω από το 2010 στο επάγγελμα και έχω πάει και σε μεγάλες και σε μικρές εταιρείες οι οποίες έχουνε άτομα χωρίς άδεια εργασίας και τους κολλάνε όλα τα νόμιμα... Απλά δεν γινεται ελενχος... Εάν δεν ξέρεις μην λες ότι νάνε
Και σε πληροφορώ ότι έχω κγω τέτοια ένσημα 8μηνων... Άντε που τα ξέρεις όλα... Δεν ξέρεις τι γίνεται στο επάγγελμα μου φαίνεται καθόλου... Καθόλου όμως
Καλησπέρα. Μια ερώτηση παιδιά. Τις θέσεις που έχουν τον αριθμό (3) από πάνω τις διεκδικούμε μόνο εμείς χωρίς προϋπηρεσία; Άρα αυτοί που δεν έχουν προϋπηρεσία δεν τις διεκδικούν έτσι; Αλλά αν έχουν το πτυχίο ΙΕΚ μετράει;
Ρε αδερφέ δεν θες να καταλάβεις ότι γίνεται αυτό το πράγμα; Αυτή την στιγμή σου λέω πως ξέρω 10 άτομα που δουλεύουν χωρίς άδεια εργασίας σε εταιρεία security σε εργοστάσια και εμπορικά κέντρα... Επισεις στην προηγούμενη εταιρεία που δούλευα κολλουσανε σε 2 κοπέλες κανονικά ένσημα και δεν ειχανε άδεια γιατί με ρωτούσαν τι ένσημα κολλάνε και μου έδειξαν από τον Εφκα... Τα ίδια ένσημα ειχαμε... Κανονικά ένσημα φύλακα τους κολλάνε... Στην Ελλάδα είσαι δεν είσαι στο εξωτερικό... Παραθυρακια και ***** υπάρχουν παντού...
Anavatis έγραψε:Δεν λέω ότι μετράει σε μόρια αλλά πώς αποδεικνύεται η εμπειρία χωρίς την άδεια; Μόνο από την βεβαίωση του ΕΦΚΑ; Δεν είναι ένσημα υπαλλήλου γραφείου. Ο φύλακας για να δουλέψει πρέπει να έχει και την απαραίτητη άδεια εργασίας. Δεν μπορεί ο καθένας να ξυπνήσει ένα πρωί και να δουλέψει ως φύλακας. Ευχαριστώ πάντως για την απάντηση.
Γι'αυτό και μετράνε την προϋπηρεσία αφού έχεις βγάλει το ΙΕΚ με πιστοποίηση ή έχεις πιστοποίηση ΚΕΜΕΑ
Στήν αίτηση όμως δεν την βάζεις αφού μπεις την δίνεις!
PetG έγραψε:Ρε αδερφέ δεν θες να καταλάβεις ότι γίνεται αυτό το πράγμα; Αυτή την στιγμή σου λέω πως ξέρω 10 άτομα που δουλεύουν χωρίς άδεια εργασίας σε εταιρεία security σε εργοστάσια και εμπορικά κέντρα... Επισεις στην προηγούμενη εταιρεία που δούλευα κολλουσανε σε 2 κοπέλες κανονικά ένσημα και δεν ειχανε άδεια γιατί με ρωτούσαν τι ένσημα κολλάνε και μου έδειξαν από τον Εφκα... Τα ίδια ένσημα ειχαμε... Κανονικά ένσημα φύλακα τους κολλάνε... Στην Ελλάδα είσαι δεν είσαι στο εξωτερικό... Παραθυρακια και ***** υπάρχουν παντού...
Φίλε μου όμως στήν αίτηση δεν δεν τήν βάζουμε την άδεια σεκιούριτι σωστά;
Εγώ ξέρω για να δουλέψεις ως φύλακας βγάζεις άδεια, κάτι που έβγαλα κ γω ασχέτως ΙΕΚ, μόνο έτσι μπορείς να δουλέψεις ως φύλακας, αλλιώς μπορεί ο άλλος να σε δηλώσει ως θυρωρό αν δεν έχει άδεια, τώρα πως παίρνουν ένσημα φύλαξης χωρίς την άδεια δε μπορώ να καταλάβω.
geomp έγραψε: Εγώ ξέρω για να δουλέψεις ως φύλακας βγάζεις άδεια, κάτι που έβγαλα κ γω ασχέτως ΙΕΚ, μόνο έτσι μπορείς να δουλέψεις ως φύλακας, αλλιώς μπορεί ο άλλος να σε δηλώσει ως θυρωρό αν δεν έχει άδεια, τώρα πως παίρνουν ένσημα φύλαξης χωρίς την άδεια δε μπορώ να καταλάβω.
Μα και άδειας να έχεις θυρωροί φυλακές πλην νυχτοφύλακες κολλάνε