Προ των πυλών η ίδρυση της Δικαστικής Αστυνομίας;
Re: Προ των πυλών η ίδρυση της Δικαστικής Αστυνομίας;
Κάτσε να βγουν τα μόρια να δούμε που κυμαινόμαστε όλοι
Ακόμα δεν έχει βγει η προκήρυξη να δουμε χειροπιαστά τα πράγματα κ εσείς συζητάτε αν περνάει ο ένας κ ο άλλος. Υπομονή
Ακριβός υπομονή ολα μπορούν να αλλάξουν εν μια νυκτι…
Κάτι μ λέει ότι θα βγει μια προκήρυξη όπως 9κ μόρια ασεπ και όλα τα άλλα υπουργείο.
Αδικο να βγαλουν τα μορια απο το στρατο. Ειχαμε μια καποια ελπιδα απο εκει
Αδερφούλη, έτσι θα είναι. Όπως είναι το νομοσχέδιο έτσι θα είναι και το ΦΕΚ. Μη περιμένετε τρελές αλλαγές, ο, τι αλλαγές ήταν να γίνουν θα γινόντουσαν αφότου τελείωσε η διαβούλευση. Λίγα πράγματα θα αλλάξουν τώρα.
Το ΙΕΚ θα είναι κύριο προσόν, όλα τα υπόλοιπα τα βλέπουμε.
Ακούστε τι σας λέει ο Διασώστης. Δεν είναι το τελικό νομοσχέδιο, αυτό που συζητείται. Ήδη όλη η αντιπολίτευση, τους έχει πρήξει για ηλικία και για την διάκριση, λόγω ΕΔ, μεταξύ ανδρών και γυναικών. Δεν ξεκαθαρίζονται θέσεις για γυναίκες. Δεν θα το αφήσουν έτσι. Όσο παρεμβαίνει το ΑΣΕΠ, έστω και στην φάση της μοριοδότησης, θα κοιτάξουν να το κάνουν πιο δίκαιο, για να μην τους κράζουν, αφού είναι προκήρυξη του υπ. Δικαιοσύνης. Μην τρελαίνεστε ακόμα με μόρια, μέχρι την τελική μορφή του σχεδίου και την προκ.
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 39
Και εγώ δεν νομίζω να περάσουν καν τις ΕΔ.Marshalgr έγραψε: Σάβ Σεπ 09, 2023 8:35 pmΑδερφούλη, έτσι θα είναι. Όπως είναι το νομοσχέδιο έτσι θα είναι και το ΦΕΚ. Μη περιμένετε τρελές αλλαγές, ο, τι αλλαγές ήταν να γίνουν θα γινόντουσαν αφότου τελείωσε η διαβούλευση. Λίγα πράγματα θα αλλάξουν τώρα.
Το ΙΕΚ θα είναι κύριο προσόν, όλα τα υπόλοιπα τα βλέπουμε.
ΙΕΚ κύριο προσόν
Απολυτήριο εμπειρία
Αντε βαριά μηχανή αγγλικά ecdl
Και αυτό επειδή μπορούν και οι γυναίκες να τα βγάλουν αυτά. Βαριούνται να ασχολήσουν ρε θα πετάξουν δύο τρεις μλκιες μέσα και τέλος. Και σε καλή μεριά.
Παιδιά κατά 90% εκτός οι ΕΔ στον ασεπ δεν υπάρχει αυτά
Υπάρχει 3νοι
Πολυτεκνοι
Ειδικές κατηγορίες
Επιπρόσθετα τυπικά προσόντα (υποχρεωτικά δηλ)
Έξτρα μοριοδότηση εμπειρία
Αγγλικά. Όπου μπορούν όλοι να συμμετάσχουν.
Βάζοντας εδ αυτόματος οι γυναίκες δεν μπορούν να δηλώσουν και αυτό απαγορεύεται σε προκυρηξη του ασεπ.
Η πηγή μου, μου είπε το απέρριψαν απευθείας
Οτιδήποτε νεότερο ενημερώνω
Υπάρχει 3νοι
Πολυτεκνοι
Ειδικές κατηγορίες
Επιπρόσθετα τυπικά προσόντα (υποχρεωτικά δηλ)
Έξτρα μοριοδότηση εμπειρία
Αγγλικά. Όπου μπορούν όλοι να συμμετάσχουν.
Βάζοντας εδ αυτόματος οι γυναίκες δεν μπορούν να δηλώσουν και αυτό απαγορεύεται σε προκυρηξη του ασεπ.
Η πηγή μου, μου είπε το απέρριψαν απευθείας
Οτιδήποτε νεότερο ενημερώνω
Δεν παιζει κατι τετοιο για τον απλουστατο λογο οτι αν ο ασεπ δεν συμφωνει για τα μορια των ΕΔ δεν πρέπει να συμφωνήσει ούτε για τη διακριση στο υψος ουτε για το ηλικιακο οριο... Βγαινει ο καθενας και αναπαραγει ο. Τι μπουρδα ακουει ακομα και αν προερχεται απο ανίδεους εντος του Υπουργείου. Ελεος.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 13 επισκέπτες