Προ των πυλών η ίδρυση της Δικαστικής Αστυνομίας;

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Magnum7
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 154

Re: Προ των πυλών η ίδρυση της Δικαστικής Αστυνομίας;

Δημοσίευση από Magnum7 »

Κάτσε να βγουν τα μόρια να δούμε που κυμαινόμαστε όλοι
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Ακόμα δεν έχει βγει η προκήρυξη να δουμε χειροπιαστά τα πράγματα κ εσείς συζητάτε αν περνάει ο ένας κ ο άλλος. Υπομονή
Magnum7
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 154

Δημοσίευση από Magnum7 »

Ακριβός υπομονή ολα μπορούν να αλλάξουν εν μια νυκτι…
Dhmos33

Δημοσίευση από Dhmos33 »

Κάτι μ λέει ότι θα βγει μια προκήρυξη όπως 9κ μόρια ασεπ και όλα τα άλλα υπουργείο.
Επισκέπτης

Αδικο να βγαλουν τα μορια απο το στρατο. Ειχαμε μια καποια ελπιδα απο εκει🤣
Marshalgr
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 34

Δημοσίευση από Marshalgr »

Dhmos33 έγραψε: Σάβ Σεπ 09, 2023 8:27 pm Κάτι μ λέει ότι θα βγει μια προκήρυξη όπως 9κ μόρια ασεπ και όλα τα άλλα υπουργείο.
Αδερφούλη, έτσι θα είναι. Όπως είναι το νομοσχέδιο έτσι θα είναι και το ΦΕΚ. Μη περιμένετε τρελές αλλαγές, ο, τι αλλαγές ήταν να γίνουν θα γινόντουσαν αφότου τελείωσε η διαβούλευση. Λίγα πράγματα θα αλλάξουν τώρα.
Το ΙΕΚ θα είναι κύριο προσόν, όλα τα υπόλοιπα τα βλέπουμε.
niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 131

Δημοσίευση από niasimas »

Ακούστε τι σας λέει ο Διασώστης. Δεν είναι το τελικό νομοσχέδιο, αυτό που συζητείται. Ήδη όλη η αντιπολίτευση, τους έχει πρήξει για ηλικία και για την διάκριση, λόγω ΕΔ, μεταξύ ανδρών και γυναικών. Δεν ξεκαθαρίζονται θέσεις για γυναίκες. Δεν θα το αφήσουν έτσι. Όσο παρεμβαίνει το ΑΣΕΠ, έστω και στην φάση της μοριοδότησης, θα κοιτάξουν να το κάνουν πιο δίκαιο, για να μην τους κράζουν, αφού είναι προκήρυξη του υπ. Δικαιοσύνης. Μην τρελαίνεστε ακόμα με μόρια, μέχρι την τελική μορφή του σχεδίου και την προκ.
Panagouleassssss94
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 39

Δημοσίευση από Panagouleassssss94 »

Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Σεπ 09, 2023 8:04 pm Παιδες επειδή εχω αγχωθει πως με βλέπετε στα μόρια; Εχω πτυχιο επαλ 19.5+ αγγλικά c1, διπλώματα οδηγησης οτι θέλετε 😂 και είμαι και πολυτεκνος
635 έχεις φίλε
Dhmos33

Δημοσίευση από Dhmos33 »

Marshalgr έγραψε: Σάβ Σεπ 09, 2023 8:35 pm
Dhmos33 έγραψε: Σάβ Σεπ 09, 2023 8:27 pm Κάτι μ λέει ότι θα βγει μια προκήρυξη όπως 9κ μόρια ασεπ και όλα τα άλλα υπουργείο.
Αδερφούλη, έτσι θα είναι. Όπως είναι το νομοσχέδιο έτσι θα είναι και το ΦΕΚ. Μη περιμένετε τρελές αλλαγές, ο, τι αλλαγές ήταν να γίνουν θα γινόντουσαν αφότου τελείωσε η διαβούλευση. Λίγα πράγματα θα αλλάξουν τώρα.
Το ΙΕΚ θα είναι κύριο προσόν, όλα τα υπόλοιπα τα βλέπουμε.
Και εγώ δεν νομίζω να περάσουν καν τις ΕΔ.
ΙΕΚ κύριο προσόν
Απολυτήριο εμπειρία
Αντε βαριά μηχανή αγγλικά ecdl
Και αυτό επειδή μπορούν και οι γυναίκες να τα βγάλουν αυτά. Βαριούνται να ασχολήσουν ρε θα πετάξουν δύο τρεις μλκιες μέσα και τέλος. Και σε καλή μεριά.
Oaee

Δημοσίευση από Oaee »

Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Σεπ 09, 2023 8:04 pm Παιδες επειδή εχω αγχωθει πως με βλέπετε στα μόρια; Εχω πτυχιο επαλ 19.5+ αγγλικά c1, διπλώματα οδηγησης οτι θέλετε 😂 και είμαι και πολυτεκνος
Αγορίνα μου εντελώς φιλικά, εσύ με αυτά τα προσόντα είσαι πλασμένος για προκήρυξη ΕΦ! 😂😂😂
Valantis23

Δημοσίευση από Valantis23 »

Παιδιά κατά 90% εκτός οι ΕΔ στον ασεπ δεν υπάρχει αυτά
Υπάρχει 3νοι
Πολυτεκνοι
Ειδικές κατηγορίες
Επιπρόσθετα τυπικά προσόντα (υποχρεωτικά δηλ)
Έξτρα μοριοδότηση εμπειρία
Αγγλικά. Όπου μπορούν όλοι να συμμετάσχουν.

Βάζοντας εδ αυτόματος οι γυναίκες δεν μπορούν να δηλώσουν και αυτό απαγορεύεται σε προκυρηξη του ασεπ.

Η πηγή μου, μου είπε το απέρριψαν απευθείας
Οτιδήποτε νεότερο ενημερώνω
Marshalgr
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 34

Δημοσίευση από Marshalgr »

Oaee έγραψε: Σάβ Σεπ 09, 2023 9:09 pm
Αγορίνα μου εντελώς φιλικά, εσύ με αυτά τα προσόντα είσαι πλασμένος για προκήρυξη ΕΦ! 😂😂😂
Και εγώ ήμουν για την ΝΑΣΑ αλλά δεν έκατσε φίλε! Είχα Δ κατηγορίας για διαστημόπλοιο, αλλά βγήκε εκτός ΑΣΕΠ και δεν υπήρχε αξιοκρατία!
Επισκέπτης

Oaee έγραψε: Σάβ Σεπ 09, 2023 9:09 pm
Για εκεί πήγαινα φιλε μου αλλα με έχουν αγχωσει με το οτι δεν θα ξαναβγαλουν προκ για εφ
Sadikai7

Δημοσίευση από Sadikai7 »

Δεν παιζει κατι τετοιο για τον απλουστατο λογο οτι αν ο ασεπ δεν συμφωνει για τα μορια των ΕΔ δεν πρέπει να συμφωνήσει ούτε για τη διακριση στο υψος ουτε για το ηλικιακο οριο... Βγαινει ο καθενας και αναπαραγει ο. Τι μπουρδα ακουει ακομα και αν προερχεται απο ανίδεους εντος του Υπουργείου. Ελεος.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες