Στρατός και σχέση

Πληροφορίες για την εκπαίδευση (ΣΒΕΝ/ΣΠΕΝ), ΥΕΑ, άδειες που δικαιούμαστε και την καθημερινότητα στο στρατό
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κίνγκα

Στρατός και σχέση

Δημοσίευση από Κίνγκα »

Εμείς μια χαρά είμαστε δόξα στο Θεό... Τώρα μας περιμένει δύσκολο τρίμηνο μέχρι να καταφέρει να έρθει αλλά καλά...
tzan_13
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 6

Στρατός και σχέση

Δημοσίευση από tzan_13 »

Καλησπερα, Ειναι φυσιολογικη η αλλαγη της συμπεριφορας ενος φανταρου, με την εννοια να ειναι πιο βαρυς, πιο σοβαρος και να μην ειναι τοσο εκδηλωτικος οπως πριν προς την κοπελα του...

Κίνγκα

Στρατός και σχέση

Δημοσίευση από Κίνγκα »

Tzan 13Εγώ το έχω πει ότι εμένα η σχέση μου είναι ανάποδη.. Από τη πρώτη βδομάδα που μπήκε δεν έχω σταματήσει να ακούω πόσο με αγαπάει και πόσο φοβάται ότι θα με χάσει.. Και πραγματικά είμαι ευτυχισμένη που βλέπω τέτοιες αλλαγές... Το μόνο που με αγχώνει είναι το αν θα είναι έτσι κ μετά τη θητεία του..

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 42

Στρατός και σχέση

Δημοσίευση από D.Y.K »

tzan_13 έγραψε:Καλησπερα,Ειναι φυσιολογικη η αλλαγη της συμπεριφορας ενος φανταρου, με την εννοια να ειναι πιο βαρυς, πιο σοβαρος και να μην ειναι τοσο εκδηλωτικος οπως πριν προς την κοπελα του...

Αυτό που μπορεί να κρίνεται ως μη φυσιολογικό στην πολιτική μας ζωή μπορεί κάλλιστα να χαρακτηριστεί ως φυσιολογικό κατά την διάρκεια της θητείας. Αναφέρομαι στις απότομες αλλαγές συμπεριφοράς ανάλογα με την ιδιοσυγκρασία και τον χαρακτήρα του καθενός και φυσικά το που υπηρετεί και υπό ποίες συνθήκες. Εσύ όπως έχω γράψει και κατά το παρελθόν σε άλλες φίλες φρόντισε να τον στηρίζεις, να του υπενθυμίζεις πόσο τον νοιάζεσαι χωρίς να τον καταπιέζεις και φυσικά δώστου και χώρο και χρόνο μέχρι να βρει τα πατήματα του και να μπει το νερό στ'αυλάκι.

tzan_13
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Στρατός και σχέση

Δημοσίευση από tzan_13 »

Η αληθεια ειναι οτι ο καιρος περασε λιγοι μηνες μεινανε. Απλως ειναι ορισμενες φορες που ο τροπος του με κανει να αναρωτιεμαι αν ειναι ολα καλα μεταξυ μας και αν κατι αλλαξε, νιωθω οτι εχει κουραστει σαν να μην εχει διαθεση να μιλαμε πια. Ισως να εχω γινει πιεστικη ορισμενες φορες επειδη αμφιβαλλω αλλα δεν το κανω επιτηδες απλως ανησυχω ΕικόναΙσως να ειναι η ιδεα μου, ευελπιστω ομως πως τα πραγματα θα ομαλοποιηθουν Εικόνα

cuervo

Στρατός και σχέση

Δημοσίευση από cuervo »

Φυσικά και έχει κουραστεί, δεν είναι σπιτάκι του ούτε σε καμία παραλία, φοράει τα άρβυλα όλη ημέρα και κάνει σκοπέτα σαν παλαβός, εσύ θα είχες διάθεση;

Mου αρέσει που γράφεις πως ανησυχείς, εσύ την ζωή σου κάνεις, ποιος σε πιέζει; Ο φούφουτος; Άσε μας.

Άβαταρ μέλους
DaMon
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 3

Στρατός και σχέση

Δημοσίευση από DaMon »

Αυτο που περιμενετε οταν μπει ο αλλος μεσα να ειναι νορμαλ οπως ειναι και εξω ως πολιτης. Η σημερινη κοινωνια ειναι τοσο "φουσκα" που δε μας αγγιζει τιποτα, λογικο ειναι το παραμικρο ζορι να μας τσιτωνει λιγο. Ολων μας η συμπεριφορα αλλαζει στο στρατο με τον εναν η τον αλλον τροπο. Οι απ'εξω να κατσουν στα αυγα τους και να περιμενουν υπομονετικα την απολυση μας.

ΔΕΑ_2αμαλ
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Στρατός και σχέση

Δημοσίευση από ΔΕΑ_2αμαλ »

Πρωτη φορα συμφωνω με cuervo, η συλλογιστικη του στρατευμενου ειναι, και δικαιως, πως "εγω ειμαι εδω, και η κοπελια ειναι εξω, τη ζωη της, τα γυμναστηρια της, την καβλαντα της κλπ ". Το μονο που της λειπει πρακτικα ειναι η αυτοπροσωπη διεπαφη μαζι με το στρατευμενο φιλο της και πολυ συγκεκριμενα μερη του σωματος του-για να το εκτραχυνω λιγο-. Και δεν ειναι πως θα δυσκολευτει να βρει κατι αναλογο. Εσυ ως κοπελα προσπαθησε να εισαι "εκει" οταν σε ζηταει και να μη σκεφτεσαι πολυ. Οι συνεχεις ενδοσκοπησεις εχουν φθοροποιο ρολο σε μια σχεση ουτως ή αλλως, στρατος ή οχι. Αννα Δρουζα γιναμε εδω μεσα
tzan_13
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Στρατός και σχέση

Δημοσίευση από tzan_13 »

Προφανως και ειμαι 'εκει' και κανω υπομονη και τον στηριζω. Και αντιλαμβανω πως οι αλλαγες στην συμπεριφορα του ειναι φυσιολογικες, αν και στην αρχη δεν μπορουσα να το καταλαβω.

-Εσυ ως κοπελα προσπαθησε να εισαι "εκει" οταν σε ζηταει και να μη σκεφτεσαι πολυ. Οι συνεχεις ενδοσκοπησεις εχουν φθοροποιο ρολο σε μια σχεση ουτως ή αλλως, στρατος ή οχι. Αννα Δρουζα γιναμε εδω μεσα.

Εχεις δικιο, ισως πρεπει να ηρεμησω και εγω λιγο, απλως οι σκεψεις καμια φορα δεν σε αφηνουν να σκεφτεις αντικειμενικα.

Απλως ηθελα και τις δικες σας αποψεις και τοποθετησεις.

Οπως και να εχει σας ευχαριστω πολυ.

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 42

Στρατός και σχέση

Δημοσίευση από D.Y.K »

Στις άδειες του όταν βρισκόσασταν πως ήταν η συμπεριφορά του; Ήταν γλυκός απέναντι σου; Ήταν ψυχρός; Σου έκανε ποτέ κάποια νύξη για χωρισμό έστω και έμμεσα;
tzan_13
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Στρατός και σχέση

Δημοσίευση από tzan_13 »

Οχι ποτε... Οταν ερχεται περναμε Ειλικρινα πολυ καλα μαζι και φαινεται πως εχουμε λειψει ο ενας στον αλλον.Απλως η συμπεριφορα του εχει γινει πιο 'σοβαρη', ειναι πιο σκληρη και Εκνευριζεται με το παραμικρο.:/

Τον στηριζω και του λεω παντα πως ειμαι εκει γι αυτον αλλα ειναι φορες που δεν ξερω πως να διαχειριστω την συμπεριφορα του

και σκεφτομαι μηπως εχεις βαρεθει αυτο που εχουμε κτλ κτλ. Εικόνα

ΔΕΑ_2αμαλ
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Στρατός και σχέση

Στρατιωτικα καταλοιπα ειναι αυτα, με το που γυρισει στον πολιτισμο, θα επανακαμψει στη συνηθη συμπεριφορα. Προσωπικη εκτιμηση ετσι, ψυχολογος δεν ειμαι. Οι περισσοτεροι εν μεσω της θητειας μας ειχαμε γκριζα διαθεση και ειμασταν πιο ατεγκτοι
tzan_13
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Στρατός και σχέση

Δημοσίευση από tzan_13 »

Συμφωνω και ελπιζω να ειναι ετσι οπως τα λες. Απλα οταν υπαρχει αποσταση και βλεπεις αλλαγη στην συμπεριφορα λογικο και επομενο ειναι να δημιουργουνται σκεψεις και προβληματισμοι και ειδικα οταν πραγματικα ενδιαφερεσαι για τον αλλον.

ΔΕΑ_2αμαλ
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Στρατός και σχέση

Δε πολεμαμε τα δεδομενα. Αν δεις σε βαθος χρονου πως οι αλλαγες μονιμοποιουνται, βλεπεις και πραττεις. Αυτα τα πραγματα ουτως ή αλλως δε μπορεις να τα τραβηξεις απο τα μαλλια, τα αφηνεις ως εχουν. Δε ξερω και για τι ηλικιες μιλαμε. Αν ειναι στο φασμα του εφηβικου - μετεφηβικου, εκ προοιμιου δε πρεπει να περιμενεις σταθεροτητα στη συμπεριφορα. Αυτα απο μενα
tzan_13
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Στρατός και σχέση

Δημοσίευση από tzan_13 »

Κίνγκα έγραψε:Tzan 13Εγώ το έχω πει ότι εμένα η σχέση μου είναι ανάποδη. Από τη πρώτη βδομάδα που μπήκε δεν έχω σταματήσει να ακούω πόσο με αγαπάει και πόσο φοβάται ότι θα με χάσει. Και πραγματικά είμαι ευτυχισμένη που βλέπω τέτοιες αλλαγές... Το μόνο που με αγχώνει είναι το αν θα είναι έτσι κ μετά τη θητεία του.

Αν αυτο που εχετε ειναι αμοιβαιο και διατηρηθει στον χρονο και σε ολο αυτο, δεν υπαρχει λογος να αγχωνεσαι Εικόνα

Το μονο που μπορουμε να κανουμε ειναι υπομονη!Εικόνα

Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης