ανετα φιλεAsep90 έγραψε:Έχω 17 απολυτήριο proficiency αγγλικά και 7 χρόνια προϋπηρεσία σεκιούριτι. Πιστεύετε θα μπω κάπου;
Διαδικασία υποβολής αιτήσεων (9Κ/2021)
Δεν ισχυει αυτο που λες φυλακες μουσειων και αρχαιολογικων χωρων δουλευαν χωρια αδεια και μετρανε κανονικα σαν πρυπηρεσια για β επικουρεια.στα ενσηκα τ εφκα γραφει φυλακας οποτε μετρανε κανονικα
Πως εμφανίστηκαν ξαφνικά τόσοι πολλοί με απολυτήριο 17+ και 7 χρόνια προϋπηρεσία! Περίεργο...
Μαρεσει παλιοί που απαντάτε στα τρολ. Μόλις έγραψα πως βγαίνουν τα 1188 μόρια ξαφνικά βρέθηκε νέο προφιλ να έχει άκριβως 1188...
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 31
Σιγά το τεστ ρε φιλε τώρα η 9κ μπορεί να μην έχει καν τεστ.Loxias89 έγραψε:geomp έγραψε:Ακριβώς στα οριστικά θα φανούν όλα, ασχέτως τι θα προκύψει στα προσωρινά, εκτός και αν όλοι Έστω η πλειοψηφία πάνε μάχιμοι να τα δώσουν όλα στα αγωνίσματα.
Έχει αφήσει τη νότα του ο ΑΣΕΠ στο τεστ... Θα έχει κ εκει τα απρόβλεπτα... Ξέρω κόσμο που περίμενε πολύ καιρό για να δει ότι τελικα κόπηκε στο τεστ ενώ είχε περάσει τα αθλήματα... Όσοι το έκαναν ξέρουν περί τίνος πρόκειται
ποτε δεν ξερεις φιλε ισως να εχει, εμενα με εφαγε παντωςLoxias89 έγραψε:Μαρεσει παλιοί που απαντάτε στα τρολ. Μόλις έγραψα πως βγαίνουν τα 1188 μόρια ξαφνικά βρέθηκε νέο προφιλ να έχει άκριβως 1188...
θα εχει τεστ αφου το γραφειFILAKES_KASSANDRAS έγραψε:Σιγά το τεστ ρε φιλε τώρα η 9κ μπορεί να μην έχει καν τεστ.Loxias89 έγραψε:geomp έγραψε:Ακριβώς στα οριστικά θα φανούν όλα, ασχέτως τι θα προκύψει στα προσωρινά, εκτός και αν όλοι Έστω η πλειοψηφία πάνε μάχιμοι να τα δώσουν όλα στα αγωνίσματα.
Έχει αφήσει τη νότα του ο ΑΣΕΠ στο τεστ... Θα έχει κ εκει τα απρόβλεπτα... Ξέρω κόσμο που περίμενε πολύ καιρό για να δει ότι τελικα κόπηκε στο τεστ ενώ είχε περάσει τα αθλήματα... Όσοι το έκαναν ξέρουν περί τίνος πρόκειται
Loxias89 έγραψε:Μαρεσει παλιοί που απαντάτε στα τρολ. Μόλις έγραψα πως βγαίνουν τα 1188 μόρια ξαφνικά βρέθηκε νέο προφιλ να έχει άκριβως 1188...
Λοχία βάζουν τα απολυτήρια ΕΠΑΛ, ΕΠΑς, ΟΑΕΔ που είναι όλα 20αρια...
PetG έγραψε:Anavatis έγραψε:Δεν λέω ότι μετράει σε μόρια αλλά πώς αποδεικνύεται η εμπειρία χωρίς την άδεια; Μόνο από την βεβαίωση του ΕΦΚΑ; Δεν είναι ένσημα υπαλλήλου γραφείου. Ο φύλακας για να δουλέψει πρέπει να έχει και την απαραίτητη άδεια εργασίας. Δεν μπορεί ο καθένας να ξυπνήσει ένα πρωί και να δουλέψει ως φύλακας. Ευχαριστώ πάντως για την απάντηση.
Υπάρχουν εταιρείες που κάνουνε προσλήψεις χωρίς άδεια εργασίας και σε κολλάνε κανονικά ένσημα... Εάν δεν έχεις την άδεια εργασίας και βάλεις την προϋπηρεσία δεν μπορείς να δικαιολογήσεις την προϋπηρεσία αυτή γιατί δεν έχεις κάποιο επίσημο έγγραφο που να την δικαιολογεί...
Αν δεν έχεις άδεια εργασίας καμία εταιρία δεν μπορεί να σου βάλει ένσημα ως ιδιωτικό αστυνομικο - φύλακα, προφανώς θα σε δηλώσω ως "καθαριότητα".
Είναι αυτογκόλ της εταιρίας να παρανομεί και να το δηλώνει κιόλας
ARN έγραψε:PetG έγραψε:Anavatis έγραψε:Δεν λέω ότι μετράει σε μόρια αλλά πώς αποδεικνύεται η εμπειρία χωρίς την άδεια; Μόνο από την βεβαίωση του ΕΦΚΑ; Δεν είναι ένσημα υπαλλήλου γραφείου. Ο φύλακας για να δουλέψει πρέπει να έχει και την απαραίτητη άδεια εργασίας. Δεν μπορεί ο καθένας να ξυπνήσει ένα πρωί και να δουλέψει ως φύλακας. Ευχαριστώ πάντως για την απάντηση.
Υπάρχουν εταιρείες που κάνουνε προσλήψεις χωρίς άδεια εργασίας και σε κολλάνε κανονικά ένσημα... Εάν δεν έχεις την άδεια εργασίας και βάλεις την προϋπηρεσία δεν μπορείς να δικαιολογήσεις την προϋπηρεσία αυτή γιατί δεν έχεις κάποιο επίσημο έγγραφο που να την δικαιολογεί...
Αν δεν έχεις άδεια εργασίας καμία εταιρία δεν μπορεί να σου βάλει ένσημα ως ιδιωτικό αστυνομικο - φύλακα, προφανώς θα σε δηλώσω ως "καθαριότητα".
Και όμως το κάνει... Σου βάζουνε ένσημα κανονικά και έχω κγω μερικά τέτοια ένσημα
PetG έγραψε:ARN έγραψε:PetG έγραψε:Anavatis έγραψε:Δεν λέω ότι μετράει σε μόρια αλλά πώς αποδεικνύεται η εμπειρία χωρίς την άδεια; Μόνο από την βεβαίωση του ΕΦΚΑ; Δεν είναι ένσημα υπαλλήλου γραφείου. Ο φύλακας για να δουλέψει πρέπει να έχει και την απαραίτητη άδεια εργασίας. Δεν μπορεί ο καθένας να ξυπνήσει ένα πρωί και να δουλέψει ως φύλακας. Ευχαριστώ πάντως για την απάντηση.
Και όμως το κάνει... Σου βάζουνε ένσημα κανονικά και έχω κγω μερικά τέτοια ένσημα
Έτσι ακριβώς και μετράνε και κανονικά γιατί μίλησα και με τον ΑΣΕΠ. Αλλά για Β επικ. Εννοείται
Τι λέτε βρε επικίνδυνοι, δεν υπάρχει αυτό να σε προσλάβει χωρίς άδεια.Μπορεί μόνο να σε προσλάβει ενώ περιμένεις να εκδοθεί η άδεια, αλλά έχεις πάρει από την Ασφάλεια αριθμό πρωτοκόλλου και το έχεις δώσει στην εταιρεία.
Player7 έγραψε:Τι λέτε βρε επικίνδυνοι, δεν υπάρχει αυτό να σε προσλάβει χωρίς άδεια.Μπορεί μόνο να σε προσλάβει ενώ περιμένεις να εκδοθεί η άδεια, αλλά έχεις πάρει από την Ασφάλεια αριθμό πρωτοκόλλου και το έχεις δώσει στην εταιρεία.
Αδερφέ επηδη δεν ξέρεις ισχύει όντως... Είχα συναδέλφους χωρίς άδεια εργασίας και έπαιρναν κανονικά το ένσημο και όλα και κάποιοι συνεχίζουν να εργάζονται ακόμη... Συνήθως αυτό το κάνουνε μικρές εταιρείες...
Τι να μη ξέρω εκεί που δουλεύω εγώ δε περνάς ούτε απέξω μόνο σε ταινία το βλέπεις.Είμαι 27 χρόνων και έχω 7 χρόνια ένσημα, πες τα πουθενά αλλού αυτά.
Player7 έγραψε:Τι να μη ξέρω εκεί που δουλεύω εγώ δε περνάς ούτε απέξω μόνο σε ταινία το βλέπεις.Είμαι 27 χρόνων και έχω 7 χρόνια ένσημα, πες τα πουθενά αλλού αυτά.
Τι πεστα πουθενά αλλού ρε φίλε; Ξέρω 10 άτομα που εργάζονται χωρίς άδεια εργασίας και παίρνουνε κανονικά και τα ένσημα τους και όλα... Επισεις έχω φίλο σε εταιρεία ο οποίος είναι υπεύθυνος προσωπικού σε όλη την Αθήνα με 200 άτομα προσωπικό και κάποιους τους έχει έτσι (10-15 άτομα) ... Δεν ξέρεις το τι γίνεται στο επάγγελμα μου φαίνεται
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες