Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2013)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
dimitris mak
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 27

Δημοσίευση από dimitris mak »

Οποιος κανει ζημια στο μηχανακι που εχει εφθηνη φυσικα και θα το πληρωσει απο την τσεπη του διαφορετικα περναει εδε. Σβησεμε φιλε γιατι ειμαι 5 χρονια εδω μεσα και ολο ***** γραφετε. Οταν ελεγα οτι θα κλεισει η αστυφυλακων μου λεγατε ***** . Αν βγει μην κανετε τα χαρτια σας οποιος θελει κατι το ψαχνει δεν διαβαζει απλα ενα φορουμ... Οποιος καταλαβε καταλαβε.
stam88
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από stam88 »

dimitris mak έγραψε:Οποιος κανει ζημια στο μηχανακι που εχει εφθηνη φυσικα και θα το πληρωσει απο την τσεπη του διαφορετικα περναει εδε.

δε νομίζω να μίλησε κανείς φίλε για ζημιά, αλλά για αναλώσιμα όπου και φυσικά με 100-200 χλμ την ημέρα ένα μηχανάκι θα χρειάζεται πολύ συχνά! Και μιλώντας για αναλώσιμα μιλάμε για λαστιχάκια (300euro 15.000χλμ), λάδια, μπουζί, ρύθμιση βαλβίδων, φίλτρα!

Και αυτά που έγραψα είναι τα πολύ βασικά για τους γνωρίζοντες. Και η υπηρεσία σε πολλες περιπτώσεις δεν καλύπτει γιατί δεν έχει, και προκειμένου τα παιδιά να κυκλοφορούν με τα λινά στα λάστιχα και να φεύγουν στις στροφές τα βάζουν απτην τσέπη τους!

όπως δεν καλύπτει και τα αυτοκίνητα που είχα γράψει παραπάνω, και έχουμε γεμίσει με ερρείπια προς επισκευή και επειδή δεν υπάρχει σάλιο κυκλοφορούν τα συμβατικά για περιπολιες!

Η κατάσταση φυσικά είναι ακόμα χειρότερη στο ΕΚΑΒ, και ξεψυχάνε άνθρωποι-πολλές φορές νέοι από τροχαία- γιατί ξεμείναμε από φλάντζες... Ελλάς τω μεγαλείω σου!

ΘΑ ΠΗΞΟΥΜΕ!!!
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 34

Δημοσίευση από Greek_Army »

dimitris mak έγραψε:Οποιος κανει ζημια στο μηχανακι που εχει εφθηνη φυσικα και θα το πληρωσει απο την τσεπη του διαφορετικα περναει εδε. Σβησεμε φιλε γιατι ειμαι 5 χρονια εδω μεσα και ολο #@^&@! Γραφετε. Οταν ελεγα οτι θα κλεισει η αστυφυλακων μου λεγατε #@^&@! Αν βγει μην κανετε τα χαρτια σας οποιος θελει κατι το ψαχνει δεν διαβαζει απλα ενα φορουμ... Οποιος καταλαβε καταλαβε.

Στο καλό, ένας λιγότερος.
σαμούτης

Δημοσίευση από σαμούτης »

Είστε ''μερακλήδες'' εδω μέσα μερικοί. Ό, τι του καπνίσει του καθενός, και ο θεός βοηθός...
Άβαταρ μέλους
darkwolf8
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από darkwolf8 »

Γεια σας και απο μενα μετα απο πολυ καιρο! Ελπιζω να βγει προκυρηξη για να μπουμε αλλα ελπιζω να καθυστερησει λιγο ας γινει με τον νεο χρονο και με πολλα ατομα! Το λεω μπας και προλαβω να βγαλω και αλλο χαρτι εχασα τα μορια τριτεκνιας αλλα αν βγαλω 2 γλωσσες που θα ξεκινησω και το διπλωμα του φορτηγου πιανω τα 2820 για Β κυκλο παντως συνιστω υπομονη και καλυτερα να καθυστερησει παραπανω μηνες και με παραπανω ατομα παρα τωρα και με 500
faber

Δημοσίευση από faber »

Τραγικος ο darkwolf8, οτι συμφερει τον καθενα λοιπον!
Άβαταρ μέλους
darkwolf8
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Για πες μου faber τωρα που θα εχουμε νεο μνημονιο τι σε κανει να πιστευεις οτι θα βγει προκυρηξη τωρα και να βγει που λεμε εσυ τι προτιμας 500 τωρα η 1200-1500 σε κανα εξαμηνο γιατι απο τι εχω ακουσει βγηκαν πολλοι στην συνταξη και υπαρχουν μεγαλες ελληψεις.
Άβαταρ μέλους
Dea_Lok
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 35

Δημοσίευση από Dea_Lok »

darkwolf8 έγραψε:Για πες μου faber τωρα που θα εχουμε νεο μνημονιο τι σε κανει να πιστευεις οτι θα βγει προκυρηξη τωρα και να βγει που λεμε εσυ τι προτιμας 500 τωρα η 1200-1500 σε κανα εξαμηνο γιατι απο τι εχω ακουσει βγηκαν πολλοι στην συνταξη και υπαρχουν μεγαλες ελληψεις.

Ρε φίλε το παρακολουθείς καθόλου το θέμα ή ξύπνησες τώρα ;
Θελω και μπορώ !
stam88
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από stam88 »

Dea_Lok έγραψε:
darkwolf8 έγραψε:Για πες μου faber τωρα που θα εχουμε νεο μνημονιο τι σε κανει να πιστευεις οτι θα βγει προκυρηξη τωρα και να βγει που λεμε εσυ τι προτιμας 500 τωρα η 1200-1500 σε κανα εξαμηνο γιατι απο τι εχω ακουσει βγηκαν πολλοι στην συνταξη και υπαρχουν μεγαλες ελληψεις.

μερικές φορές σαυτά τα στρατιωτικά φόρουμ παραείναι αποστομοτικές έως και αγενείς οι απαντήσεις, αλλά έχει και την πλάκα του... Εικόνα

ΘΑ ΠΗΞΟΥΜΕ!!!
Άβαταρ μέλους
darkwolf8
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Dea_Lok έγραψε:

Εσυ απο τι βλεπω καινουργιος εισαι και τωρα ασχολεισαι με τις προκυρηξεις και να παρακολουθησω τι οτι α παιδια θα βγει σε 2 βδομαδες και θα παρουν του κοσμου τα ατομα και τους παραμυθιαζετε και παιζετε με την αγωνια τους απο την στιγμη που δεν υπαρχει ακομα επισημη ενημερωση απο τα επισημα σαιτ της αστυνομιας πως νομιζετε οτι θα βγει σε ενα μηνα και μαλιστα αυγουστο τις πολιτικες εξελιξεις τις παρακολουθειτε η νομιζετε οτι ειμαστε στο 2004 ακομα αν δεν υπαρξει επισημη ενημερωση τοτε δεν μπορουμε να υποθεσουμε τιποτα δεν μπορει να βγαινει ο καθενας και να λεει α θα βγει προκυρηξη τωρα η σε κανα μηνα η σε 2 μηνες αυτα ειναι αστεια

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 34

Δημοσίευση από Greek_Army »

Εγώ προτείνω μερικοί να σοβαρευτείτε, το θέμα έχει τίτλο "Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών" δεν θα γράφονται πράγματα που έχουνε σχέση με την Αναδιάρθρωση της Ελληνικής Αστυνομίας ούτε θα ανεχόμαστε τις προσωπικές κόντρες που έχετε μεταξύ σας.
baronosTalega
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από baronosTalega »

Φετος δεν βγαζει θεσεις για ειδικους φρουρους. Ουτε του χρονου. Ο θεσμος παει προς παυση. Οπως οι συνοριοφυλακες.
-Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος (Καλλίμαχος)
HINES
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από HINES »

Ελα ρε βαρονε σοβαρα καλα εσυ πρεπει ν εισαι πολυ ενημερωμενος... Δεν πρεπει ν το ηξερε κανεις.Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Dea_Lok
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 35

Δημοσίευση από Dea_Lok »

baronosTalega έγραψε:Φετος δεν βγαζει θεσεις για ειδικους φρουρους. Ουτε του χρονου. Ο θεσμος παει προς παυση. Οπως οι συνοριοφυλακες.

Βαρόνε είναι κουραστικό αυτο που κάνεις. Μας πετάς 2 προτάσεις λες και είσαι η πηθεία. Απορώ ποιος σου τα λέει εσένα αυτά. Χάρη σε κάτι τύπους σαν εσένα το έχουμε γυρίσει στο pm εμείς που ενδιαφερόμαστε και έχουμε μια πληροφόρηση για το ζήτημα.

Ή θα γράφεις απο που τα ξέρεις αυτά που λες ή μη γράφεις καθόλου. Δεν βοηθάει κανέναν αυτή η τακτική.
Θελω και μπορώ !
Άβαταρ μέλους
panos2171
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 21

Δημοσίευση από panos2171 »

MΕ βάση τη λογική πάντως τουλάχιστον για τα επόμενα 2 χρόνια δεν θα πάρουν λόγω της μετακίνησης των δημοτικών αστυνομικών. Και δε μιλάμε για 100-200 άτομα αλλά για 3000 περίπου. Κάτι άκουσα πως στα νησιά δεν θα γίνει μετακίνηση μόνο.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες