Κατάταξη στις ειδικές δυνάμεις (2010)
- Deathdiver
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 4
Γεια σας παιδια ειμαι 16 χρονων και θελω να υπηρετησω ειδικες δυναμεις οπωσδηποτε. Του χρονου στα 17 περναω περιοδευον απο οτι ξερω. Τι επιλογες εχω για ειδικες δυναμεις; Μπορω ειτε να δηλωσω απλα για θυτεια ειτε να δηλωσω για εθελοντης και να κατσω περισσοτερο; Επισης μπορω να κανω τα χαρτια μου για εποπ αφου τελειωσει η θυτια μου; Θα ημουν ευγνωμων αν απαντουσατε στις ερωτησεις μου ευχαριστω προκαταβολικα.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 96
Deathdiver έγραψε:Γεια σας παιδια ειμαι 16 χρονων και θελω να υπηρετησω ειδικες δυναμεις οπωσδηποτε. Του χρονου στα 17 περναω περιοδευον απο οτι ξερω. Τι επιλογες εχω για ειδικες δυναμεις; Μπορω ειτε να δηλωσω απλα για θυτεια ειτε να δηλωσω για εθελοντης και να κατσω περισσοτερο; Επισης μπορω να κανω τα χαρτια μου για εποπ αφου τελειωσει η θυτια μου; Θα ημουν ευγνωμων αν απαντουσατε στις ερωτησεις μου ευχαριστω προκαταβολικα.
1) Επιλογές έχεις για καταδρόμεις (αμφίβιους και ορεινούς), πεζοναύτες και αλεξιπτωτιστές
2) Να κάτσεις περισσότερο δεν γίνεται
3) Για να κάνεις τα χαρτιά σου για ΕΠΟΠ θα πρέπει να βγει και η προκήρυξη
- dimitris mak
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 5
Αν θες να κατσεις περισσωτερο μπορεις να πας δοκιμος εφεδρος αξιωματικος... Η οβα...
- Deathdiver
Σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας ΛΟΚ θελω να παω. Να σας ρωτησω και κατι αλλο, υπαρχει περιπτωση μεχρι να καταταγω εγω δηλαδη μεχρι του παραχρονου να καταργηθει το να πηγαινεις ειδικες δυναμεις μεσω θυτειας; Αν γινει αυτο μπορω τουλαχιστον να παω σαν εθελοντης?
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 96
Φίλε αν καταργηθεί η θητεία δεν θα μπορείς να πας ούτε σαν εθελοντής μόνο σαν μόνιμος
Να καταργηθει η θητεια; Εδω θα αυξηθει η θητεια και θα κοψουν τους επ. Οπ καραβαναδες! Και που ειναι στο στρατο δεν κανουν κατι... Γιαυτο κανε 14 μηνες τη θητεια τουλαχιστον να ειναι φανταρια μεσα και οχι καραβαναδες που πληρωνωνται τσαμπα...
- Deathdiver
Ευχαριστω και παλι για τις απαντησεις σας. Μακαρι να εξακολουθησουν να μπαινουν Ε. Δ. Μεσω θητειας θελω να παω ΛΟΚ οσο τιποτα αλλο...
Κατσε διαβασει και περνα σε κανα σχολη ΣΜΥ ΣΣΕ κτλ
"Αδελφοί, εν τη κρισίμω ταύτη περιστάσει μόνον ένδοξον θάνατον πρέπει να ευχόμεθα" Γ. Ολύμπιος
- Deathdiver
Εννοειται φιλε μου οτι θα διαβασω και για τις σχολες που ανεφερες αλλα σε περιπτωση που δεν περασω σε καποια θελω να μπω απο εθελοντης στις Ειδικες Δυναμεις και να κατσω μονιμος.
- OMEGA
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 20
- Ενδιαφέροντα: Game Developer-Μπασκετ-Πολο
- Επάγγελμα: Web Designer
Δεν υπαρχει αυτο που λες. Εθελοντης στις ειδικες δυναμεις Δηλωνεις μονο οταν επροκειτο για την στρατιωτικη σου θητεια τωρα αναφορικα με την μονιμοτητα στις ειδικες δυναμεις μπορεις να μπεις μονο απο προκηρυξη Εποπ Στρατου Ξηρας η απο τις στρατιωτικες σχολες
"Η Κρήτη έχει διαφορά απο τους άλλους τόπους γιατι έχει αντάρτικη καρδιά και κουζουλούς ανθρώπους"
Παίδες μια ερώτηση. Αν έχει κάποιος μια γρήγορη απάντηση θα βοηθούσε. Όταν κόψω την αναβολή μου λόγω σπουδών θα δηλώσω που θέλω να πάω ώστε να συμπληρώσω για κατάταξη στο σώμα των πεζοναυτών. Ευχαριστώ. Καλή θητεία να έχετε όσοι είστε μέσα!
Πάνος έγραψε:Παίδες μια ερώτηση. Αν έχει κάποιος μια γρήγορη απάντηση θα βοηθούσε. Όταν κόψω την αναβολή μου λόγω σπουδών θα δηλώσω που θέλω να πάω ώστε να συμπληρώσω για κατάταξη στο σώμα των πεζοναυτών. Ευχαριστώ. Καλή θητεία να έχετε όσοι είστε μέσα!
Ωραία, η ερώτηση ποιά είναι φιλαράκι;

-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 23
- Επάγγελμα: Possessed Killing Machine
Ειναι το συντακτικο που τους μαθαινουν στα σχολεια...D.Y.K έγραψε:Πάνος έγραψε:Παίδες μια ερώτηση. Αν έχει κάποιος μια γρήγορη απάντηση θα βοηθούσε. Όταν κόψω την αναβολή μου λόγω σπουδών θα δηλώσω που θέλω να πάω ώστε να συμπληρώσω για κατάταξη στο σώμα των πεζοναυτών. Ευχαριστώ. Καλή θητεία να έχετε όσοι είστε μέσα!
Ωραία, η ερώτηση ποιά είναι φιλαράκι;
Γαμ... Την Παιδεια μου Γαμ...
Παίδες μια ερώτηση. Αν έχει κάποιος μια γρήγορη απάντηση θα βοηθούσε. Όταν κόψω την αναβολή μου λόγω σπουδών, Θα δηλώσω που θέλω να πάω ώστε να συμπληρώσω για κατάταξη στο σώμα των πεζοναυτών; Ευχαριστώ. Καλή θητεία να έχετε όσοι είστε μέσα! YΓ : Ξεχάστηκε το ερωτηματικό. Και όσο για το τι παιδεία έχει ο καθένας αυτό Φαίνεται από τις απαντήσεις του. Και πάλι ευχαριστω.
- OMEGA
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 20
- Ενδιαφέροντα: Game Developer-Μπασκετ-Πολο
- Επάγγελμα: Web Designer
Οταν πας και κοψεις την αναβολη και δηλωσεις εθελοντης για την επομενη εσσο στην υπευθυνη δηλωση που θα συμπληρωσεις θα σου ζητηθει αν θες να δηλωσεις ειδικες δυναμεις (πεζοναυτες-καταδρομεας-αλεξιπτωτιστης) αν τελικα δεν σε στειλουν στο Κεεδ Και παρουσιαστεις σε καποιο κεντρο πεζικου θα περασουν απο την δευτερη εβδομαδα βασικης εκπαιδευσης εκπροσωποι των ειδικων δυναμεων και εφοσον περασεις καποιες αθλητικες δοκιμασιες μολις ληξη η τιμητικη σου αδεια (3 ημερες) θα παρουσιαστεις κεεδ νεα περαμο... ! Ελπιζω να βοηθησα
"Η Κρήτη έχει διαφορά απο τους άλλους τόπους γιατι έχει αντάρτικη καρδιά και κουζουλούς ανθρώπους"
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες