Κατάταξη στις ειδικές δυνάμεις (2010)

Πληροφορίες για τους καταδρομείς, πεζοναύτες, αλεξιπτωτιστές, ΟΥΚ, ΕΤΑ, ελεύθεροι σκοπευτές, εκπαίδευση και προϋποθέσεις κατάταξης
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
Deathdiver
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από Deathdiver »

Γεια σας παιδια ειμαι 16 χρονων και θελω να υπηρετησω ειδικες δυναμεις οπωσδηποτε. Του χρονου στα 17 περναω περιοδευον απο οτι ξερω. Τι επιλογες εχω για ειδικες δυναμεις; Μπορω ειτε να δηλωσω απλα για θυτεια ειτε να δηλωσω για εθελοντης και να κατσω περισσοτερο; Επισης μπορω να κανω τα χαρτια μου για εποπ αφου τελειωσει η θυτια μου; Θα ημουν ευγνωμων αν απαντουσατε στις ερωτησεις μου ευχαριστω προκαταβολικα.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 96

Δημοσίευση από Greek_Army »

Deathdiver έγραψε:Γεια σας παιδια ειμαι 16 χρονων και θελω να υπηρετησω ειδικες δυναμεις οπωσδηποτε. Του χρονου στα 17 περναω περιοδευον απο οτι ξερω. Τι επιλογες εχω για ειδικες δυναμεις; Μπορω ειτε να δηλωσω απλα για θυτεια ειτε να δηλωσω για εθελοντης και να κατσω περισσοτερο; Επισης μπορω να κανω τα χαρτια μου για εποπ αφου τελειωσει η θυτια μου; Θα ημουν ευγνωμων αν απαντουσατε στις ερωτησεις μου ευχαριστω προκαταβολικα.

1) Επιλογές έχεις για καταδρόμεις (αμφίβιους και ορεινούς), πεζοναύτες και αλεξιπτωτιστές
2) Να κάτσεις περισσότερο δεν γίνεται
3) Για να κάνεις τα χαρτιά σου για ΕΠΟΠ θα πρέπει να βγει και η προκήρυξη
Άβαταρ μέλους
dimitris mak
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από dimitris mak »

Αν θες να κατσεις περισσωτερο μπορεις να πας δοκιμος εφεδρος αξιωματικος... Η οβα...
Άβαταρ μέλους
Deathdiver
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας ΛΟΚ θελω να παω. Να σας ρωτησω και κατι αλλο, υπαρχει περιπτωση μεχρι να καταταγω εγω δηλαδη μεχρι του παραχρονου να καταργηθει το να πηγαινεις ειδικες δυναμεις μεσω θυτειας; Αν γινει αυτο μπορω τουλαχιστον να παω σαν εθελοντης?
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 96

Δημοσίευση από Greek_Army »

Φίλε αν καταργηθεί η θητεία δεν θα μπορείς να πας ούτε σαν εθελοντής μόνο σαν μόνιμος
10ALELEGOHOME

Δημοσίευση από 10ALELEGOHOME »

Να καταργηθει η θητεια; Εδω θα αυξηθει η θητεια και θα κοψουν τους επ. Οπ καραβαναδες! Και που ειναι στο στρατο δεν κανουν κατι... Γιαυτο κανε 14 μηνες τη θητεια τουλαχιστον να ειναι φανταρια μεσα και οχι καραβαναδες που πληρωνωνται τσαμπα...
Άβαταρ μέλους
Deathdiver
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Ευχαριστω και παλι για τις απαντησεις σας. Μακαρι να εξακολουθησουν να μπαινουν Ε. Δ. Μεσω θητειας θελω να παω ΛΟΚ οσο τιποτα αλλο...
Άβαταρ μέλους
kampf
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από kampf »

Κατσε διαβασει και περνα σε κανα σχολη ΣΜΥ ΣΣΕ κτλ
"Αδελφοί, εν τη κρισίμω ταύτη περιστάσει μόνον ένδοξον θάνατον πρέπει να ευχόμεθα" Γ. Ολύμπιος
Άβαταρ μέλους
Deathdiver
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Εννοειται φιλε μου οτι θα διαβασω και για τις σχολες που ανεφερες αλλα σε περιπτωση που δεν περασω σε καποια θελω να μπω απο εθελοντης στις Ειδικες Δυναμεις και να κατσω μονιμος.
Άβαταρ μέλους
OMEGA
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 20
Ενδιαφέροντα: Game Developer-Μπασκετ-Πολο
Επάγγελμα: Web Designer

Δημοσίευση από OMEGA »

Δεν υπαρχει αυτο που λες. Εθελοντης στις ειδικες δυναμεις Δηλωνεις μονο οταν επροκειτο για την στρατιωτικη σου θητεια τωρα αναφορικα με την μονιμοτητα στις ειδικες δυναμεις μπορεις να μπεις μονο απο προκηρυξη Εποπ Στρατου Ξηρας η απο τις στρατιωτικες σχολες
"Η Κρήτη έχει διαφορά απο τους άλλους τόπους γιατι έχει αντάρτικη καρδιά και κουζουλούς ανθρώπους"
Πάνος

Δημοσίευση από Πάνος »

Παίδες μια ερώτηση. Αν έχει κάποιος μια γρήγορη απάντηση θα βοηθούσε. Όταν κόψω την αναβολή μου λόγω σπουδών θα δηλώσω που θέλω να πάω ώστε να συμπληρώσω για κατάταξη στο σώμα των πεζοναυτών. Ευχαριστώ. Καλή θητεία να έχετε όσοι είστε μέσα!
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Πάνος έγραψε:Παίδες μια ερώτηση. Αν έχει κάποιος μια γρήγορη απάντηση θα βοηθούσε. Όταν κόψω την αναβολή μου λόγω σπουδών θα δηλώσω που θέλω να πάω ώστε να συμπληρώσω για κατάταξη στο σώμα των πεζοναυτών. Ευχαριστώ. Καλή θητεία να έχετε όσοι είστε μέσα!

Ωραία, η ερώτηση ποιά είναι φιλαράκι;Εικόνα
297ΙΜΑΚ
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 23
Επάγγελμα: Possessed Killing Machine

Δημοσίευση από 297ΙΜΑΚ »

D.Y.K έγραψε:
Πάνος έγραψε:Παίδες μια ερώτηση. Αν έχει κάποιος μια γρήγορη απάντηση θα βοηθούσε. Όταν κόψω την αναβολή μου λόγω σπουδών θα δηλώσω που θέλω να πάω ώστε να συμπληρώσω για κατάταξη στο σώμα των πεζοναυτών. Ευχαριστώ. Καλή θητεία να έχετε όσοι είστε μέσα!

Ωραία, η ερώτηση ποιά είναι φιλαράκι;Εικόνα
Ειναι το συντακτικο που τους μαθαινουν στα σχολεια...

Γαμ... Την Παιδεια μου Γαμ...

Πάνος

Δημοσίευση από Πάνος »

Παίδες μια ερώτηση. Αν έχει κάποιος μια γρήγορη απάντηση θα βοηθούσε. Όταν κόψω την αναβολή μου λόγω σπουδών, Θα δηλώσω που θέλω να πάω ώστε να συμπληρώσω για κατάταξη στο σώμα των πεζοναυτών; Ευχαριστώ. Καλή θητεία να έχετε όσοι είστε μέσα! YΓ : Ξεχάστηκε το ερωτηματικό. Και όσο για το τι παιδεία έχει ο καθένας αυτό Φαίνεται από τις απαντήσεις του. Και πάλι ευχαριστω.

Άβαταρ μέλους
OMEGA
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 20
Ενδιαφέροντα: Game Developer-Μπασκετ-Πολο
Επάγγελμα: Web Designer

Δημοσίευση από OMEGA »

Οταν πας και κοψεις την αναβολη και δηλωσεις εθελοντης για την επομενη εσσο στην υπευθυνη δηλωση που θα συμπληρωσεις θα σου ζητηθει αν θες να δηλωσεις ειδικες δυναμεις (πεζοναυτες-καταδρομεας-αλεξιπτωτιστης) αν τελικα δεν σε στειλουν στο Κεεδ Και παρουσιαστεις σε καποιο κεντρο πεζικου θα περασουν απο την δευτερη εβδομαδα βασικης εκπαιδευσης εκπροσωποι των ειδικων δυναμεων και εφοσον περασεις καποιες αθλητικες δοκιμασιες μολις ληξη η τιμητικη σου αδεια (3 ημερες) θα παρουσιαστεις κεεδ νεα περαμο... ! Ελπιζω να βοηθησα

"Η Κρήτη έχει διαφορά απο τους άλλους τόπους γιατι έχει αντάρτικη καρδιά και κουζουλούς ανθρώπους"
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες