Προκήρυξη για Πυροσβεστική (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
POTIS
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από POTIS »

Dionisis311 έγραψε:Άντε να δούμε πως και πως την περιμένουμε... Έλπιζω να μην είναι τίποτα παγίδα καμιάς εφημερίδας για να πούλησει...

Οτι θα βγει θα βγει... Αλλα το θεμα ειναι ποτε! Εκτος και αν γινουν τιποτα προωρες εκλογες!
argiris

Δημοσίευση από argiris »

Η προκήρυξη που θα βγει τι ειδικότητες θα έχει; Απευθύνεται σε απόφοιτους λυκείου η Α. Ε. Ι-Α. Τ. Ε. Ι ; Ευχαριστώ!
POTIS
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από POTIS »

Λογικά θα απευθύνεται σε απόφοιτους λυκείου... Απλά μάλλον θα πριμοδοτούνται με επιπλέον μόρια ειδικότητες όπως δασολόγοι, δασοπυροσβέστες κ. Α! Κανείς δεν ξέρει όμως αν δεν βγει η επίσημη προκήρυξη... Όλα τα άλλα είναι εικασίες!
marxi

Δημοσίευση από marxi »

Τελικά αυτη η προκυρηξη ειναι σχεδιασμενη για τους εποχιακους. Θα μπουν γεροντια κ μετα απο 5 χρονια θα παρουν συνταξη.
Αλέξανδρος

Δημοσίευση από Αλέξανδρος »

Πότε θα βγει όμως τελικά; Αργεί χαρακτηριστικά ρε παιδιά μήπως την αναβάλλουν; Το έθνος έγραφε ότι έπρεπε τέλη της προηγούμενης εβδομάδας να έβγαινε
BILL

Δημοσίευση από BILL »

Αλέξανδρος έγραψε:Πότε θα βγει όμως τελικά; Αργεί χαρακτηριστικά ρε παιδιά μήπως την αναβάλλουν; Το έθνος έγραφε ότι έπρεπε τέλη της προηγούμενης εβδομάδας να έβγαινε

TO Eθνος ολο "ανακριβειες" (μαλ... Ιες) γραφει για να πουλαει καθε τριτη το ενθετο εργασια που δεν λεει τιποτα !

kostas

Δημοσίευση από kostas »

Στο τελος δεν θα βγει η προκηρυξη. Μας δουλευουν ολους... Απο μαρτιο σε απριλιο μετα αρχες μαιου κ τωρα ιουνιο... Ημαρτον δηλαδη!

Άβαταρ μέλους
tryphon
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από tryphon »

kostas έγραψε:Στο τελος δεν θα βγει η προκηρυξη. Μας δουλευουν ολους... Απο μαρτιο σε απριλιο μετα αρχες μαιου κ τωρα ιουνιο... Ημαρτον δηλαδη!

με τα μετρα που θα περασουν απο σεπτεμβρη και μετα και με την πιθανοτητα παυσης πληρωμων σε περιπτωση που δεν μαζευτει η δοση τις προκυρηξεις τις βλεπω να γινονται γαργαρα... Εικόνα
ΔΕΑ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Δημοσίευση από ΔΕΑ ΔΗΜΗΤΡΗΣ »

Σημερα ετυχε να ειμαι σε ενα βιβλιοπωλειο και ηρθε μια κοπελα και ζητησε την εγκυκλιο για την πυροσβεστικη. Ο υπευθυνος της ειπε αυριο μεθαυριο θα την εχω. Μακαρι να βγει... Αντε να δουμε
Κολτσιδας Βασιλειος

Δημοσίευση από Κολτσιδας Βασιλειος »

Εγω που εχω πεντε χρονια εθελοντικα (τα εχω σταματησει).

Ολα τα διπλωματα οδηγησης και το ιεκ ειδικος δασικης προστασιας, αλλα ειμαι 31 χρονων θα μπορω να καταθεσω τα χαρτια μου. Ας απαντηση Καποιος που ξερει.
basilis.lok
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από basilis.lok »

Κοίτα ο βιβλιοπώλης αν το είπε τότε πετάω απο την χαρά μου!ΕικόναΕικόνα
panos_vas
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από panos_vas »

Πολύ φοβάμαι πως όχι... Είναι για γεννημένους από 1/1/1982
vaggelisch
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από vaggelisch »

Μακαρι ν βγει...
DIMI_L

Δημοσίευση από DIMI_L »

Παλι βυσμα θελει οπος με μια παλια προκυρηξη τις δεη του 07 με προφορικη συνεντευξη που εβαλαν οι συνδικαλιστες τα παιδια τους και αυτο ετσι θα ειναι με προφορικη παλι συνδικαλιστες μεσα η πληγη του τοπου...
poliths

Δημοσίευση από poliths »

Που το στηρίζεις αυτό; Έμαθες κάτι συγκεκριμένο;
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες