Λογικά θα απευθύνεται σε απόφοιτους λυκείου... Απλά μάλλον θα πριμοδοτούνται με επιπλέον μόρια ειδικότητες όπως δασολόγοι, δασοπυροσβέστες κ. Α! Κανείς δεν ξέρει όμως αν δεν βγει η επίσημη προκήρυξη... Όλα τα άλλα είναι εικασίες!
Αλέξανδρος έγραψε:Πότε θα βγει όμως τελικά; Αργεί χαρακτηριστικά ρε παιδιά μήπως την αναβάλλουν; Το έθνος έγραφε ότι έπρεπε τέλη της προηγούμενης εβδομάδας να έβγαινε
TO Eθνος ολο "ανακριβειες" (μαλ... Ιες) γραφει για να πουλαει καθε τριτη το ενθετο εργασια που δεν λεει τιποτα !
kostas έγραψε:Στο τελος δεν θα βγει η προκηρυξη. Μας δουλευουν ολους... Απο μαρτιο σε απριλιο μετα αρχες μαιου κ τωρα ιουνιο... Ημαρτον δηλαδη!
με τα μετρα που θα περασουν απο σεπτεμβρη και μετα και με την πιθανοτητα παυσης πληρωμων σε περιπτωση που δεν μαζευτει η δοση τις προκυρηξεις τις βλεπω να γινονται γαργαρα...
Σημερα ετυχε να ειμαι σε ενα βιβλιοπωλειο και ηρθε μια κοπελα και ζητησε την εγκυκλιο για την πυροσβεστικη. Ο υπευθυνος της ειπε αυριο μεθαυριο θα την εχω. Μακαρι να βγει... Αντε να δουμε
Εγω που εχω πεντε χρονια εθελοντικα (τα εχω σταματησει).
Ολα τα διπλωματα οδηγησης και το ιεκ ειδικος δασικης προστασιας, αλλα ειμαι 31 χρονων θα μπορω να καταθεσω τα χαρτια μου. Ας απαντηση Καποιος που ξερει.
Παλι βυσμα θελει οπος με μια παλια προκυρηξη τις δεη του 07 με προφορικη συνεντευξη που εβαλαν οι συνδικαλιστες τα παιδια τους και αυτο ετσι θα ειναι με προφορικη παλι συνδικαλιστες μεσα η πληγη του τοπου...