ΟΥΚ: Προϋποθέσεις εισαγωγής
Προσωπικά θέλω να πάω ΟΥΚ και τώρα θα πάω 3 λυκείου και δεν ξέρω πως και απο που μπορω να παω και δε ξέρω τι παιζει με τα μορια θα χρειαστο για να πάω σε κάποια στρατιωτική σχολή;
- Konstantinos_
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 3
Ακριβώς. Μόνο από σχολή. Καλά, τα έχουν καταστρέψει όλα. Τί άλλο θα κάνουν αναρωτιέμαι.
Καλησπέρα. Εψαξα τις σελίδες και δεν κατάφερα να βρω απάντηση.. Μπορεί κάποιος έλληνας να υπηρετήσει στα ουκ της Κύπρου; Στην Ελλάδα ξερω είναι επαγγελματική μοναδα και δε γίνεται. Στην Κύπρο όμως?
Δεν ξερω αν ειναι οι σωστη ενοτητα για αυτο το ποστ, αλλα απο 2 φιλους μου που ειναι στο πευκο, μου ειπαν οτι περασε κλιμακιο για ΟΥΚ. Μπορει να γινει κατι τετοιο;
Vessty έγραψε:Δεν ξερω αν ειναι οι σωστη ενοτητα για αυτο το ποστ, αλλα απο 2 φιλους μου που ειναι στο πευκο, μου ειπαν οτι περασε κλιμακιο για ΟΥΚ.Μπορει να γινει κατι τετοιο;
Γίνεται ήδη. Διάβασε τα τελευταία μηνύματα στα οποία το επιβεβαιώνουν δύο προσφάτως υπηρετούντες

Ευχαριστω παιδια για την ενημερωση.Καλη σταδιοδρομια σε οσους το επixειρησουν 

Καλησπερα παιδια ειμαι 20 ετων, εχω σπασει την αναβολη μου (ειμαι φοιτητης ΤΕΦΑΑ) , εχω δηλωσεις Ε. Δ και λεω να κανω μια προσπαθεια να μπω ΟΥΚ, αφου οπως ακουσα παιρνουν κληρωτους πλεον! Κανω 8 προπονησεις την εβδομαδα (crossfit,kick-box) , επισης ειμαι χειμερινος κολυμβητης και σε ομαδα paintball, εχω πτυχιο ναυαγοσωστη και το καλοκαιρι που περασε μετα απο μια πολυ οικονομικη προσφορα εκανα και πτωσεις με αλεξιπτωτο (10) οι 8 ηταν με δασκαλο και οι 2 στατικου ιμαντα.Τρεχω το μιλι σε 5.22 και κανω μεγιστο 38 ελξεις και 87 καμψεις (2 λεπτα).
Τωρα επειδη δεν ειμαι αυτο που λενε και ***** δεν ξερω τι 8α συναντησω μεσα (εχω λιγη πληροφορηση απο βιντεο στο youtube και οτι διαβασα στο site).
Αξιζει να δοκιμασω; Μου αρεσει σαν ανθρωπος να δοκιμαζω τα ορια μου.
Εχω και λιγη μειωπια επισης νομιζω γυρω στο 2.25-2.75 (εχω καιρο να το ελεγξω) συνολο, υπαρχει προβλημα;(εχω και τα ειδικα gogles γυαλια που φοραω στο paintball και γενικα δεν υπαρχει προβλημα κα8ως μονο εκει τα φοραω.
Ευχαριστω
Τωρα επειδη δεν ειμαι αυτο που λενε και ***** δεν ξερω τι 8α συναντησω μεσα (εχω λιγη πληροφορηση απο βιντεο στο youtube και οτι διαβασα στο site).
Αξιζει να δοκιμασω; Μου αρεσει σαν ανθρωπος να δοκιμαζω τα ορια μου.
Εχω και λιγη μειωπια επισης νομιζω γυρω στο 2.25-2.75 (εχω καιρο να το ελεγξω) συνολο, υπαρχει προβλημα;(εχω και τα ειδικα gogles γυαλια που φοραω στο paintball και γενικα δεν υπαρχει προβλημα κα8ως μονο εκει τα φοραω.
Ευχαριστω
- Laskaris
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 1
Φίλε πράγματι πήραν κληρωτούς από την Ε ΕΣΣΟ (Σεπτεμβρίου) αλλά από ό, τι μου είπαν κάποιοι υπηρετούντες, ο αξιωματικός ανέφερε ότι δεν θα παρουν και από την επόμενη ΕΣΣΟ, του Νοεμβρίου, πράγμα λογικό εφόσον όταν θα παρουσιαστεί η ΕΣΣΟ του Νοεμβρίου το σχολείο θα τρέχει ήδη έναν μήνα. Είναι άγνωστο πότε και άν θα ξαναπάρουν.
Παιδια καλησπερα και απο εμενα.Υπαρχει περιπτωση αν μιλησω με την στρατολογια Να μου πουν σε ποια ΕΣΣΟ 8α ξεκινισει το αντιστοιχο σχολειο ΟΥΚ, ετσι ωστε να γνωριζω;
Γενικα υπαρχει καποιο τηλεφωνο που θα μπορουσα να ενημερωθω εγω και ολοι οσοι ενδιαφερονται;
Γενικα υπαρχει καποιο τηλεφωνο που θα μπορουσα να ενημερωθω εγω και ολοι οσοι ενδιαφερονται;
Φιλε Βασιλη χωρις να ειμαι σιγουρος νομιζω οτι δεν δεχονται ατομα με μειωπια, ο φιλος D.Y.K μπορει να σου δωσει μια πιο σιγουρη απαντηση απο οσο γνωριζω
Ισχύει, δεν δέχονται μύωπες στο σχολείο. Θα πρέπει να κάνεις λέιζερ οπωσδήποτε εάν το θέλεις τόσο πολύ.
Φιλε βασιλη αφου το λεει κ ο D.Y.K κατα την γνωμη μου δεν αξιζει, γιατι να κανεις λειζερ για τοσο λιγη μειωπια (εκτος οτι εχει και 1 κοστος η επεμβαση) ειναι λαθος γιατι δεν εισαι σιγουρος οτι θα παρουν στο σχολειο (ΣΥΚ) και στην ΕΣΣΟ που θα παρουσιαστεις. Αν μπορεις να μαθεις ποτε εννοω σε ποια ΕΣΣΟ θα παιρνουν η αν υπαρχει πληροφορηση οτι θα παιρνουν σε καθε ΕΣΣΟ τοτε αλλαζει το θεμα.Η αποφαση ειναι δικη σου, ελπιζω να βοηθησα
Καλη θητεια
Καλη θητεια
Καλυσπερα παιδια να κανω μια ερωτηση εβαλαν οριο ηλικιας στα ουκ;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης