ΟΥΚ: Προϋποθέσεις εισαγωγής

Πληροφορίες και συζητήσεις για τις στρατιωτικές σχολές,την εκπαίδευση, τους μισθούς, τη βαθμολογική εξέλιξη και τη ζωή των στρατιωτικών
Απάντηση
Στρατός και θητεία
cuervo

Δημοσίευση από cuervo »

Μόνο από στρατιωτική σχολή.
Ραφαήλ

Δημοσίευση από Ραφαήλ »

Προσωπικά θέλω να πάω ΟΥΚ και τώρα θα πάω 3 λυκείου και δεν ξέρω πως και απο που μπορω να παω και δε ξέρω τι παιζει με τα μορια θα χρειαστο για να πάω σε κάποια στρατιωτική σχολή;
Άβαταρ μέλους
Konstantinos_
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Konstantinos_ »

Ακριβώς. Μόνο από σχολή. Καλά, τα έχουν καταστρέψει όλα. Τί άλλο θα κάνουν αναρωτιέμαι.
Death4glory

Δημοσίευση από Death4glory »

Καλησπέρα. Εψαξα τις σελίδες και δεν κατάφερα να βρω απάντηση.. Μπορεί κάποιος έλληνας να υπηρετήσει στα ουκ της Κύπρου; Στην Ελλάδα ξερω είναι επαγγελματική μοναδα και δε γίνεται. Στην Κύπρο όμως?
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 32
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Πρέπει να έχεις τη Κυπριακή υπηκοότητα. Υπάρχει σχετικό θέμα για παραπάνω πληροφορίες.

ΟΥΚ Κύπρου
Άβαταρ μέλους
Vessty
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από Vessty »

Δεν ξερω αν ειναι οι σωστη ενοτητα για αυτο το ποστ, αλλα απο 2 φιλους μου που ειναι στο πευκο, μου ειπαν οτι περασε κλιμακιο για ΟΥΚ. Μπορει να γινει κατι τετοιο;

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 41

Δημοσίευση από D.Y.K »

Vessty έγραψε:Δεν ξερω αν ειναι οι σωστη ενοτητα για αυτο το ποστ, αλλα απο 2 φιλους μου που ειναι στο πευκο, μου ειπαν οτι περασε κλιμακιο για ΟΥΚ.Μπορει να γινει κατι τετοιο;

Γίνεται ήδη. Διάβασε τα τελευταία μηνύματα στα οποία το επιβεβαιώνουν δύο προσφάτως υπηρετούντες Εικόνα

Άβαταρ μέλους
Vessty
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Δημοσίευση από Vessty »

Ευχαριστω παιδια για την ενημερωση.Καλη σταδιοδρομια σε οσους το επixειρησουν Εικόνα

Βασιλης

Δημοσίευση από Βασιλης »

Καλησπερα παιδια ειμαι 20 ετων, εχω σπασει την αναβολη μου (ειμαι φοιτητης ΤΕΦΑΑ) , εχω δηλωσεις Ε. Δ και λεω να κανω μια προσπαθεια να μπω ΟΥΚ, αφου οπως ακουσα παιρνουν κληρωτους πλεον! Κανω 8 προπονησεις την εβδομαδα (crossfit,kick-box) , επισης ειμαι χειμερινος κολυμβητης και σε ομαδα paintball, εχω πτυχιο ναυαγοσωστη και το καλοκαιρι που περασε μετα απο μια πολυ οικονομικη προσφορα εκανα και πτωσεις με αλεξιπτωτο (10) οι 8 ηταν με δασκαλο και οι 2 στατικου ιμαντα.Τρεχω το μιλι σε 5.22 και κανω μεγιστο 38 ελξεις και 87 καμψεις (2 λεπτα).

Τωρα επειδη δεν ειμαι αυτο που λενε και ***** δεν ξερω τι 8α συναντησω μεσα (εχω λιγη πληροφορηση απο βιντεο στο youtube και οτι διαβασα στο site).

Αξιζει να δοκιμασω; Μου αρεσει σαν ανθρωπος να δοκιμαζω τα ορια μου.

Εχω και λιγη μειωπια επισης νομιζω γυρω στο 2.25-2.75 (εχω καιρο να το ελεγξω) συνολο, υπαρχει προβλημα;(εχω και τα ειδικα gogles γυαλια που φοραω στο paintball και γενικα δεν υπαρχει προβλημα κα8ως μονο εκει τα φοραω.

Ευχαριστω

Άβαταρ μέλους
Laskaris
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Laskaris »

Φίλε πράγματι πήραν κληρωτούς από την Ε ΕΣΣΟ (Σεπτεμβρίου) αλλά από ό, τι μου είπαν κάποιοι υπηρετούντες, ο αξιωματικός ανέφερε ότι δεν θα παρουν και από την επόμενη ΕΣΣΟ, του Νοεμβρίου, πράγμα λογικό εφόσον όταν θα παρουσιαστεί η ΕΣΣΟ του Νοεμβρίου το σχολείο θα τρέχει ήδη έναν μήνα. Είναι άγνωστο πότε και άν θα ξαναπάρουν.
Nικος

Δημοσίευση από Nικος »

Παιδια καλησπερα και απο εμενα.Υπαρχει περιπτωση αν μιλησω με την στρατολογια Να μου πουν σε ποια ΕΣΣΟ 8α ξεκινισει το αντιστοιχο σχολειο ΟΥΚ, ετσι ωστε να γνωριζω;

Γενικα υπαρχει καποιο τηλεφωνο που θα μπορουσα να ενημερωθω εγω και ολοι οσοι ενδιαφερονται;

Άβαταρ μέλους
Vessty
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Δημοσίευση από Vessty »

Φιλε Βασιλη χωρις να ειμαι σιγουρος νομιζω οτι δεν δεχονται ατομα με μειωπια, ο φιλος D.Y.K μπορει να σου δωσει μια πιο σιγουρη απαντηση απο οσο γνωριζω
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 41

Δημοσίευση από D.Y.K »

Ισχύει, δεν δέχονται μύωπες στο σχολείο. Θα πρέπει να κάνεις λέιζερ οπωσδήποτε εάν το θέλεις τόσο πολύ.

Άβαταρ μέλους
Vessty
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Δημοσίευση από Vessty »

Φιλε βασιλη αφου το λεει κ ο D.Y.K κατα την γνωμη μου δεν αξιζει, γιατι να κανεις λειζερ για τοσο λιγη μειωπια (εκτος οτι εχει και 1 κοστος η επεμβαση) ειναι λαθος γιατι δεν εισαι σιγουρος οτι θα παρουν στο σχολειο (ΣΥΚ) και στην ΕΣΣΟ που θα παρουσιαστεις. Αν μπορεις να μαθεις ποτε εννοω σε ποια ΕΣΣΟ θα παιρνουν η αν υπαρχει πληροφορηση οτι θα παιρνουν σε καθε ΕΣΣΟ τοτε αλλαζει το θεμα.Η αποφαση ειναι δικη σου, ελπιζω να βοηθησα

Καλη θητεια

μαρινος

Δημοσίευση από μαρινος »

Καλυσπερα παιδια να κανω μια ερωτηση εβαλαν οριο ηλικιας στα ουκ;
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες