ΟΥΚ Κύπρου
ΟΥΚ Κύπρου
Γεια σε ολους, απο κυπρο ειμαι και αυτο που ηθελα να ρωτήσω ειναι πως μπορει καπιος να καταταχθει στους ουκ. Ενοο τη χρειαζετε και μετα την εκπαιδευση αν μπορει να ακολουθηση κατι σχετικο
ευχαριστω
ευχαριστω
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 3
- Επάγγελμα: Μαθητής
ΟΥΚ Κύπρου
Καπου στο φορουμ διαβασα οτι τα ΟΥΚ στην Ελλαδα ειναι δομημενα στα προτυπα των αμερικανικων seals, οποτε δεν νομιζω να ισχυει κατι τετοιο για τα ΟΥΚ στην κυπρο. Δηλαδη τα ΟΥΚ της Κυπρου ειναι περιπου αντιστοιχα των Μ. Α. Κ στην Ελλαδα; Και ποση ειναι η διαφορα εκπαιδευσης των μακ απο των ελληνικων ουκ?
ΟΥΚ Κύπρου
Από αυτά που έχω διαβάσει νομίζω τα ΟΥΚ του Κυπριακού Ναυτικού ακολουθούν το ίδιο μοντέλο με τους Ελλαδίτες. "Διαβολοβδομάδα", εκπαίδευση, αποστολές, εν μέρει ίδιο εξοπλισμό.
Απλά η διαφορά με τη ΔΥΚ του Πολεμικού Ναυτικού είναι ότι παίρνουν οπλίτες θητείας λόγω μεγάλης διάρκειας θητείας, στην Ελλάδα είναι εδώ και μια δεκαετία που σταμάτησαν να δέχονται εφέδρους.
Απλά η διαφορά με τη ΔΥΚ του Πολεμικού Ναυτικού είναι ότι παίρνουν οπλίτες θητείας λόγω μεγάλης διάρκειας θητείας, στην Ελλάδα είναι εδώ και μια δεκαετία που σταμάτησαν να δέχονται εφέδρους.
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
ΟΥΚ Κύπρου
Μαλιστα, ευχαριστω για την απαντηση!
ΟΥΚ Κύπρου
Επίσης, από όσο ξέρω, δέχονται στρατιώτες μόνο από μια συγκεκριμένη ΕΣΣΟ κάθε χρόνο. Νομίζω η Β/ΕΣΣΟ είναι. Διορθώστε με αν κάνω κάπου λάθος...
Amat victoria curam
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
ΟΥΚ Κύπρου
Οντως,Β εσσο μονο
ΟΥΚ Κύπρου
Ειμαι 16 χρονων, υψος 1.70 και 65 κιλα. Ασχολουμαι με τον αθλητισμο πολυ ενεργα, αλλα εχω και πολλες αμφιβολιες για το αν αξιζει να παω γιατι ξερω οτι μενουν παρα πολυ λιγοι. Αυτο που θα θελα να ξερω ειναι κατα ποσο σημαντικη η σωματικη διαπλαση (επειδη δεν ειμαι και γομαρι), το σθενος και την ψυχη πιστευω τα εχω.
ΟΥΚ Κύπρου
Περισσότερο σθένος και ψυχική δύναμη χρειάζεσαι παρά σωματική διάπλαση. Έχεις δοκιμάσει να κοιμηθείς 1 ώρα το 24ωρο και τις υπόλοιπες 23 να γυμνάζεσαι ασταμάτητα;
- chris995456
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 2
ΟΥΚ Κύπρου
Καλησπερα, Πρεπει να Ξερεις ολα τα ειδη κολυμβησης (ελευθερο, βατραχος, πεταλουδα, υπτιο, προσθιο) για να πας ουκ σην κυπρο;
ΟΥΚ Κύπρου
chris995456 έγραψε:Καλησπερα, Πρεπει να Ξερεις ολα τα ειδη κολυμβησης (ελευθερο, βατραχος, πεταλουδα, υπτιο, προσθιο) για να πας ουκ σην κυπρο;
Όχι.
- chris995456
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 2
ΟΥΚ Κύπρου
Καλησπερα, ξερει κανεις αν οι ουκ στην κυπρο εχουν χρεωμενο οπλισμο; ΚΑΙ Αν κανουν συχνα βολες;
- expedition
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 1
ΟΥΚ Κύπρου
Εσύ τι λες;chris995456 έγραψε:Καλησπερα, ξερει κανεις αν οι ουκ στην κυπρο εχουν χρεωμενο οπλισμο; ΚΑΙ Αν κανουν συχνα βολες;

ΟΥΚ Κύπρου
Καλησπερα. Μπορει καποιος να ανεβασει ενα προγραμμα γυμναστικης-προετοιμασιας για καποιον που ενδεχεται να κανει τη θητεια του στην Ομαδα Υποβρυχιων Καταστροφων.
ΟΥΚ Κύπρου
Καλησπερα. Μια ερωτηση απο Κυπρο
Αληθευει οτι σε κοβουνε στις ιατρικες εξετασεις, λογω φυσηματος στην καρδια, για ΟΥΚ; Κι αν ειναι απλα ενα αθωο φυσημα; Ρωταω γιατι εχω κι εγω αλλα δεν με ενοχλησε ποτε τοσα χρονια που αθλουμαι.
Με σεβασμο και εκτιμηση.
Αληθευει οτι σε κοβουνε στις ιατρικες εξετασεις, λογω φυσηματος στην καρδια, για ΟΥΚ; Κι αν ειναι απλα ενα αθωο φυσημα; Ρωταω γιατι εχω κι εγω αλλα δεν με ενοχλησε ποτε τοσα χρονια που αθλουμαι.
Με σεβασμο και εκτιμηση.
ΟΥΚ Κύπρου
Σαββας έγραψε:Καλησπερα. Μια ερωτηση απο Κυπρο
Με σεβασμο και εκτιμηση.
Αληθεύει ναι. Δυστυχώς δεν μπορείς να παρακολουθήσεις το ΣΥΚ για να υπηρετήσεις στην Μονάδα.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης