Προσλήψεις Εποχικών Πυροσβεστών (2022)
Ναι πιάστηκε γιαυτο το σταμάτησαν πλέων τελευταία σειρά μπήκαμε 3 Αυγούστου από το νέο έτος τε επόμενα κενά δεμ θα το λεω 10 φορές
Οκκκ ευχαριστώ για την ενημέρωση πάνω σε αυτό Μάκη
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 45
Αδερφε μου δεν χρειαζετε ενταση ολοι για τον ιδιο σκοπο ειμαστε... Ο καθενας μας προσπαθει να ενημερωσει με οποιο μεσο η γνωστο εχει
Παιδιά αν θέλετε προσλήψεις μόνιμες οι περισσότεροι εποχικοί πρέπει να παραιτηθούν από εθελοντές . ουσιαστικά βγάζουν τα μάτια τους μόνοι τους. διότι 2500 κόσμος πέρσι έκανε αίτηση για εθελοντές κ όλοι σχεδόν ήταν εποχικοί νομίζοντας ότι παίρνουν μόρια έτσι. Όπως είδαμε στηνεμοδε έπιανε ή το ένα ή το άλλο. Δηλαδή ή του εθελοντή η ιδιότητα ή του εποχικού αρε λοιπόν ο εποχικός π ήταν εθελοντής δν έπαιρνε έξτρα μόρια από εθελοντής. Όποτε εφόσον αυτοί βλέπουν ότι παρόλα τα κενά π έχει το σώμα τη διπλή δουλειά την κάνουν οι εποχικοι βολεύονται σε αυτό. Πριν πέσετε πάνω μου να με κράξετε σκεφτείτε τ πρώτα λογικά και θα δείτε ότι ισχύει αυτό. Ουσιαστικά σ ένα ποσοστό βγάζουν μόνοι τους τα μάτια τους.
-
Καλημερα εδω και 5ετης καποτε δηλωσαν παραιτηση και στην ουσια καποια στιγμη ειχαν 2 θεσεις... Το θεμα ειναι οτι γινετε χαμος... Ακουγονται πολλα πραγματα...
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 11
Ανέκαθεν ακούγονταν πολλά πράγματα εντός και εκτός του σώματος. Δεν αποτελεί νέο αυτό. Προσωπική μου άποψη, πριν την λήξη της πενταετούς ισχύς της λίστας, δεν πρόκειται να υπάρξει κανένα νεότερο είτε για εποχικούς, είτε για προκήρυξη για μόνιμο προσωπικό (με το δεύτερο να παίζει περισσότερο ως σενάριο για νωρίτερα).
Ναι κατάλαβα τι λέτε. Απλα είναι κάτι που το συζητούσα αυτές τις μέρες και μ το είπαν κ ισχύει αν τ σκεφτείς. μακαρο να βγάλει κάτι μακάρι
Αν δεν πάρει με προκήρυξη τώρα στις εκλογές κλάψτε τα μετά αυτό έχω να πω. ειδικά εάν αλλάξει η κυβέρνηση κ ανεβεί κανας ΣΥΡΙΖΑ που όταν ήταν πάνω τα είχε γονατίσει τα σώματα ασφαλείας κ τις ένοπλες
-
Ολα θα γινουν μην αγχωνεστε
600 άτομα λεει τώρα ο αρχηγός θα πάρουν χωρίς ηλικιακά όρια .. Προφανώς εννοεί εποχικούς
Πότε έγινε αυτό έχεις κάποιο site?
Με κάθε επιφύλαξη σας τ λέω . μίλησα με έναν φίλο μ που είναι ΕΜΟΔΕ κ είδε λεει βίντεο του αρχηγού να το λέει και μ λεει είναι 100% ότι θα γίνει απλα δν είπαν αν θα είναι εμοδε η προκήρυξη . είπαν ότι μέχρι τ μάιο θ έχει γίνει .. Αριθμό είπε δλδ τα 600 άτομα κ ότι δν θα έχει ηλικιακά .. Ξαναλέω το λεω με κάθε επιφύλαξη
600 δενν είναι τίποτα
Δύσκολο να είναι προκύρηξη για εποχικούς κατά την γνώμη μου. Ίσως είναι κάποια απορρόφηση μερικών από τους 2500 υπάρχοντες.
Αυτό εννοώ όταν λέω για εποχικούς ότι θα βγει για ν πάρει κάτι από τους εποχικούς π είναι ήδη
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 16 επισκέπτες