Κατάταξη στις ειδικές δυνάμεις (2010)
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 96
Καλό θα είναι να ψάξεις αλλά επειδή είσαι καινούριος θα σου απαντήσω αλλά μετά ότι άλλο θέλεις θα το ψάξεις. Όταν παρουσιαστείς θα τους πεις οτι θέλεις να πας ειδικές δυνάμεις και εκείνοι θα σου πούνε την διαδικασία που θα ακολουθήσεις
Φιλε Alex. Απο Αυλωνα μπορεις να μεινεις εκει στο 575 για πεζοναυτης. Να δηλωσεις απο εκει αλεξιπτωτα ή ΛΟΚ. ΟΥΚ δεν μπορεις να πας γιατι μονο μονιμοι πανε πλεον.
"Αδελφοί, εν τη κρισίμω ταύτη περιστάσει μόνον ένδοξον θάνατον πρέπει να ευχόμεθα" Γ. Ολύμπιος
Ξέρει κάποιος να μου απαντήσει με σιγουριά όταν παρουσιαστείς σε ένα κέντρο και δηλώσεις για πεζοναύτης, μετά από πόσες μέρες θα πας στο κέντρο των πεζοναυτών; Θα φύγεις πριν ορκιστείς ή μετά την ορκωμοσιά; Ευχαριστώ
-
- Στρατηγός
Νέος_312 έγραψε:Ξέρει κάποιος να μου απαντήσει με σιγουριά όταν παρουσιαστείς σε ένα κέντρο και δηλώσεις για πεζοναύτης, μετά από πόσες μέρες θα πας στο κέντρο των πεζοναυτών; Θα φύγεις πριν ορκιστείς ή μετά την ορκωμοσιά; Ευχαριστώ
To έχουμε πει πολλές φορές ΜΕΤΑ
Παιδιά μια ερώτηση με εχουν πάρει στον Αυλώνα, μαυροσκουφης δηλαδή, μπορω απο εκει να δηλώσω ειδικές δυνάμεις και συγκεκριμένα πεζοναυτης;
Μαλιστα Γιατι μου ειπαν οτι μονο απο πεζικο μπορεις... Ευχαριστω.
Γεια σας παιδες... Ειμαι 19 χρονων και ειχα δηλωσει Ειδικές Δυνάμεις καταδρομών ομως με πήρανε Πεζικό στη Σπάρτη Εφοδιασμού Μεταφορών και δεν μου πολλυ αρέσει... Μπορώ να δηλόσω απο μέσα είδικες Δυνάμεις έτσι; Και αν δηλωσω και με παρουν ποιά είναι τα πηθανα μέρη που μπορεί να με στείλουνε;
Οποις γνωρίζει παρακαλώ ας με βοηθήσει...
Ευχαρηστω...
Οποις γνωρίζει παρακαλώ ας με βοηθήσει...
Ευχαρηστω...
Θα περάσουν άνθρωποι των ειδικών δυνάμεων και θα ρωτήσουν ποιοι θέλουν να πάνε. Μην ανησυχείς
Κάτι άσχετο, στις ειδικές δυνάμεις επιτρέπετε το πιο κάτω κούρεμα;
http://635things.com/index.php?showimage=49
...
...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sasuke την Τρί Αύγ 03, 2010 2:09 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ Η ΕΛΛΑΣ!!
- dimitris mak
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 5
Εσυ τι λες?
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 1
Οχι, τελειως ξυρισμενος εισαι
-
- Στρατηγός
Sasuke έγραψε:Κάτι άσχετο, στις ειδικές δυνάμεις επιτρέπετε το πιο κάτω κούρεμα;
...
δεν επιτρέπεται αν πας έτσι το πολύ πολύ να σε κουρέψουνε εκεί μέσα
Στανταρ ασε που θα ακουσεις και πολλα.

-
- Πολίτης
- Posts in topic: 1
Καλημερα. Μπαινω και γω στις 17 του μηνα. Τα τεστ που κανουν για να δουν ποιοι θα πανε ειδικες δυναμεις και ποιοι θα το αφησουν ποτε γινονται; Μετα την ορκωμοσια λογικα; Και κατι αλλο. Τα εισητηρια του κτελ ειναι δωρεαν ή πληρωνεις μισο; Αυτα ηθελα να ρωτησω. Τα λεμε μεσα παιδες.
Τα τεστ ειναι γελοια, και τα κανετε πριν την ορκομωσια. Σου δινουν φυλλο πορειας δν πληρωνεις.
"Αδελφοί, εν τη κρισίμω ταύτη περιστάσει μόνον ένδοξον θάνατον πρέπει να ευχόμεθα" Γ. Ολύμπιος
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης