Προκήρυξη για Πυροσβεστική (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
vaggelisch
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από vaggelisch »

Κατι νεοτερο υπαρχει?
Dimitris_gr
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από Dimitris_gr »

Καλησπέρα,

Θα ήθελα να ρωτήσω σε περίπτωση που κάποιος δεν έχει τελειώσει τις σπουδές του στην τριτοβάθμια εκπαίδευση (ΤΕΙ), τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση ; Πρέπει να διακόψεις τελείως τις σπουδές για να μπει στην πυροσβεστική; Παρακαλώ όποιος γνωρίζει κάτι ας απαντήσει.

Και επίσης, ποιο θα είναι τελικά το όριο ηλικίας;

Ευχαριστώ

panos_vas
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από panos_vas »

miketrip έγραψε:Πού κάνουμε την αίτηση; Γνωρίζει κανείς;

Εδω ρε φιλε δεν βγηκε η προκηρυξη, εσυ ρωτας που κανουν τα χαρτια; Εικόνα Περιμενε να βγει πρωτα, να δουμε τι προσοντα και δικαιολογητικα θελει, κτλ κτλ, θα αναφερει η προκηρυξη που τα καταθετουμε τα χαρτια! Υπομονη!
POTIS
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από POTIS »

Οχι δεν πρεπει να τις διακοψει τελειως αλλα λογικα για να σπουδαζεις ακομη δεν εχεις εκπληρωσει τις στρατιωτικες υποχρεωσεις σου. Που σημαινει οτι δεν μπορεις να κανεις τα χαρτια σου... Το οριο ηλικιας για την κατηγορια των πολιτων ειναι 29 χρονων! Ελπιζω να σε καλυψα!
toro
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από toro »

Ξερει κανεις ποιες θα ειναι οι κατηγοριες τις προκυρηξης; Πχ. Οδηγοι πολυτεκνοι κλπ;
Άβαταρ μέλους
electrolisa
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 28

Δημοσίευση από electrolisa »

toro έγραψε:Ξερει κανεις ποιες θα ειναι οι κατηγοριες τις προκυρηξης; Πχ. Οδηγοι πολυτεκνοι κλπ;
αυτα τα πραγματα θα τα μαθουμε οταν βγει η προκηρυξη. Λογικα παντως θα ειναι οδηγοι και μαχιμοι. Οι 3τεκνοι κλπ ισως απλα να περνουν παραπανω μορια και λεω ισως γιατι ουτε αυτο το ξερουμε. Εγω το λεω.

The greatest oak was once a little nut who held its ground. ~Author Unknown
george

Δημοσίευση από george »

Πιστευετε οτι θα βγει προκυρηξη για μονιμους σε κανα 2-3 χρονια ή θα εξακολουθει να παιρνει πενταετους υποχρεωσης για ψηφοθηρικους λογους; Και αν βγει τωρα το μαιο η αναμενομενη θα αργησει να βγει αλλη; Λετε να παρει με τη μια 4000 ατομα που ακουγεται;

toro
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από toro »

electrolisa έγραψε:
toro έγραψε:Ξερει κανεις ποιες θα ειναι οι κατηγοριες τις προκυρηξης; Πχ. Οδηγοι πολυτεκνοι κλπ;
αυτα τα πραγματα θα τα μαθουμε οταν βγει η προκηρυξη. Λογικα παντως θα ειναι οδηγοι και μαχιμοι. Οι 3τεκνοι κλπ ισως απλα να περνουν παραπανω μορια και λεω ισως γιατι ουτε αυτο το ξερουμε. Εγω το λεω.

αν θυμαμε καλα ειχε αρκετες κατηγοριες στην προηγουμενη προκυρηξη! για τους 3τεκνους δεν ξερω κ εγω, αλλα οι πολυτεκνοι λογικα θα παρουν μορια σε οποια κατηγορια κ αν ειναι σωστα;

toro
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από toro »

mak.23 έγραψε:Καλησπερα. Εγω τελειωνω τις στρατιωτικες μου υποχρεωσεις τον αυγουστο. Εαν βγει η προκυρηξει πριν, μου ειπαν πως μπορω να κανω τα χαρτια μου, δεδομενο πως εαν με παρουν θα εχω απολυθει. Πιο πολυ ρωταω για την πυροσβεστικη, αφου ακουγεται πως θα βγει αρχες ιουνιου.

δεν νομιζω πως δεχονται συμπληρωματικο το απολυτηριο του στρατου! Πρεπει να το εχεις στα χερια σου!
POTIS
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από POTIS »

toro έγραψε:
electrolisa έγραψε:

αν θυμαμε καλα ειχε αρκετες κατηγοριες στην προηγουμενη προκυρηξη!για τους 3τεκνους δεν ξερω κ εγω, αλλα οι πολυτεκνοι λογικα θα παρουν μορια σε οποια κατηγορια κ αν ειναι σωστα;

Μην μπερδεύετε αυτήν την προκήρυξη με την προηγούμενη δεν θα έχει καμία σχέση... Μην λέμε τα ίδια!

POTIS
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από POTIS »

Αλλά οι πολύτεκνοι παίρνουν μόρια γενικά αυτό είναι το μόνο σίγουρο!
chaotic
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από chaotic »

Καλα τα λες ψηλε αλλα δεν βλαπτει να μαθεις και κανα ελληνικο. (στον ανωνυμο εθελοντη)

οσον αφορα τον τειτζη, εδω δεν εχεις απολυτηριο στρατου ρε ψηλε που πας ;

Dimitris_gr
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από Dimitris_gr »

Έχω εκπληρώσει τις στρατιωτικές μου υποχρεώσεις, γι' αυτό ακόμα δεν έχω ξεμπερδέψει με το ΤΕΙ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.

POTIS
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από POTIS »

Dimitris_gr έγραψε: Έχω εκπληρώσει τις στρατιωτικές μου υποχρεώσεις, γι' αυτό ακόμα δεν έχω ξεμπερδέψει με το ΤΕΙ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.

Την καλύτερη δουλειά έκανες φίλε μου... Αντε να δούμε πότε θα βγει αυτή η προκήρυξη... Όχι τίποτα... Αλλά μας έχει φάει η περιέργεια με το τι θα ζητάει!
Dionisis311
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Dionisis311 »

Άντε να δούμε πως και πως την περιμένουμε... Έλπιζω να μην είναι τίποτα παγίδα καμιάς εφημερίδας για να πούλησει...

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες