ΣΣΕ - Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων
Τα τεθωρακισμενα ειναι καλα;
- diplomaths
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 2
Αν τα γρασάρεις καλά, τότε ναι, καλά είναι
Σε παρακαλώ γίνε πιο σαφής, ώστε να μπορέσουμε να σου απαντήσουμε σε αυτό που θες, και όχι να ρωτας αόριστα
Σε παρακαλώ γίνε πιο σαφής, ώστε να μπορέσουμε να σου απαντήσουμε σε αυτό που θες, και όχι να ρωτας αόριστα
sorry, απλα αν πας απο ευελπιδων μετα πρεπει να επιλεξεις που θα πας και θελω να ξερω αν ειναι καλα (μεταθεσεις, ασκησεις, κλπ... )
Δεν επιλέγεις σε ποιο όπλο/σώμα θέλεις να πας... Γίνεται κλήρωση και πας όπου σου τύχει, οπότε και να σου πει κάποιος αν είναι "καλά" στα τεθωρακισμένα δεν θα σε βοηθήσει σε κάτι! Όσο για τις μεταθέσεις που ρωτάς, είναι περίπου καθε 3 χρόνια σε όποιο όπλο και να είσαι, τώρα για ασκήσεις δεν μπορώ να σου πω κάθε πότε γίνονται, αλλά απ' ότι ξέρω συμμετέχουν όλοι (όπλα/σώματα) ...
ΑΓΑΘΑ ΚΟΠΟΙΣ ΚΤΩΝΤΑΙ
Αν κατάλαβα σωστά εδώ λέει ο καθένας τις απορίες του για την ΣΣΕ, όπως και για τα πράγματα μετά την ΣΣΕ , οπότε έχω και εγώ να υποβάλλω μερικές.
1) Έλληνες Εθνικούς (δωδεκαθειστές) , δέχονται στη σχολή;
2) Από μεταθέσεις μετά τι παίζει; Αν π. Χ είσαι στον Έβρο, παίζει να σε στείλουν Σε κανένα ακριτικό νησί στην άλλη άκρη της Ελλάδας; Ή θα είναι ποιο κοντά οι μεταθέσεις;
3) Το ότι βγαίνεις ένας δυστυχισμένος αξιωματικός χωρίς προσωπικότητα, στενοχωρημένος, Πόσο αλήθεια είναι;
Εάν έχω υποβάλει τις απορίες μου σε λάθος θέμα, ας με διαφωτίσει καποιος για το που πρέπει να τις υποβάλλω.
Ευχαριστώ !
1) Έλληνες Εθνικούς (δωδεκαθειστές) , δέχονται στη σχολή;
2) Από μεταθέσεις μετά τι παίζει; Αν π. Χ είσαι στον Έβρο, παίζει να σε στείλουν Σε κανένα ακριτικό νησί στην άλλη άκρη της Ελλάδας; Ή θα είναι ποιο κοντά οι μεταθέσεις;
3) Το ότι βγαίνεις ένας δυστυχισμένος αξιωματικός χωρίς προσωπικότητα, στενοχωρημένος, Πόσο αλήθεια είναι;
Εάν έχω υποβάλει τις απορίες μου σε λάθος θέμα, ας με διαφωτίσει καποιος για το που πρέπει να τις υποβάλλω.
Ευχαριστώ !
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 26
Μετ αθέσεις στρατιωτικών
πως είναι η ζωή του στρατιωτικού
όσο αφορά την θρησκεία, γιατί να μην δέχονται; Εγώ προσωπικά είχα δωδεκαθεϊστή διοικητή
Υ. Γ γενικά για την ΣΣΕ έχουμε 4-5 θέματα αν ψάξεις θα βρεις πολλές ενδιαφέρουσες πληροφορίες!
πως είναι η ζωή του στρατιωτικού
όσο αφορά την θρησκεία, γιατί να μην δέχονται; Εγώ προσωπικά είχα δωδεκαθεϊστή διοικητή
Υ. Γ γενικά για την ΣΣΕ έχουμε 4-5 θέματα αν ψάξεις θα βρεις πολλές ενδιαφέρουσες πληροφορίες!
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 38
- Επάγγελμα: Στρατιωτικός
δωδεκαθειστης εισαι ;John66 έγραψε:1) Έλληνες Εθνικούς (δωδεκαθειστές) , δέχονται στη σχολή;
John66 έγραψε: 2) Από μεταθέσεις μετά τι παίζει; Αν π. Χ είσαι στον Έβρο, παίζει να σε στείλουν Σε κανένα ακριτικό νησί στην άλλη άκρη της Ελλάδας; Ή θα είναι ποιο κοντά οι μεταθέσεις;
Οι μεταθεσεις θα ειναι κυριως κοντά σου.
John66 έγραψε: 3) Το ότι βγαίνεις ένας δυστυχισμένος αξιωματικός χωρίς προσωπικότητα, στενοχωρημένος, Πόσο αλήθεια είναι;
Τοσο πολύ θες να μπεις που ρωτας αν θα βγεις δυστυχισμένος;
Μην την δηλώσεις καν την Σχολή.
"And so I become a knight of the Kingdom of Dreams and Shadows!"
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 26
- GreekSoldier1
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 3
Μπραβο! Αντε γιατι πολλα ακουγονται για την ευελπιδων

John66 έγραψε:
Ανάλογα γιατί μπαίνεις. Αν το κίνητρο σου είναι ένας σίγουρος μισθός (λίγος ή λιγότερος... ) δημοσίου τότε μπες...
- Snakeshit
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 8
δεν είναι ακριβώς κλήρωση και προφνώς δεν πας όπου σου τύχει. Μην λετε *****! Ε$ar93 έγραψε:Δεν επιλέγεις σε ποιο όπλο/σώμα θέλεις να πας... Γίνεται κλήρωση και πας όπου σου τύχει, οπότε και να σου πει κάποιος αν είναι "καλά" στα τεθωρακισμένα δεν θα σε βοηθήσει σε κάτι! Όσο για τις μεταθέσεις που ρωτάς, είναι περίπου καθε 3 χρόνια σε όποιο όπλο και να είσαι, τώρα για ασκήσεις δεν μπορώ να σου πω κάθε πότε γίνονται, αλλά απ' ότι ξέρω συμμετέχουν όλοι (όπλα/σώματα) ...
- ria-1995
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 3
Μπορεί τότε να μου εξηγήσει κάποιος πως γίνεται η διαδικασία, γιατί ο καθένας λέει τα δικά του... 

Χωριζεστε σε ομαδες 10-20ατομων. Καθε ομααδα εχει 5 θεσεις πεζικο μια πυροβολικο 2 μηχανικο κλπ. Αυτος που διαλεγει πρωτος απο καθε ομαδα παιρνει οτι θελει οι υπολοιποι διαλεγουν οτι θελουν βασει προτιμησεων αλλα και με βασει τι εχει μεινει. Δηλαδη ο 7ος απο καθε ομαδα Για παραδειγμα μπορει να δηλωσει πυροβολικο μηχανικο Τεθωρακισμενα αν εχουν εκλεγει νωριτερα οι θεσεις απο πυροβολικο κ μηχανικο αναγκαστικα θα Παρει τεθωρακισμενα. Αυτα... Ελπιζω να βοηθησα
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης