Θεωρώ ότι η κάθε γνώμη και ότι γνωρίζει ο καθένας καλό είναι να το καταθέτει όπως έκανες και εσύ, εγώ και ο καθένας μας.swat_521tpn έγραψε:Φίλε mysterio τώρα κατάλαβα το σκεπτικό σου.Παρ'όλα αυτά, σαν συμμετέχων στον προηγούμενο διαγωνισμό,
τόσο για εσένα όσο και για υπόλοιπα μέλη, μην προτρέχετε κάνοντας εικασίες, για το οποιοδήποτε θέμα!
Διαβάστε την προηγούμενη προκήρυξη όσο αφορα τα βασικά, και απ'εκεί και πέρα όταν και αν βγει βλέπετε τέτοιες λεπτομέρειες!
Ξέρω ότι σας "καίει" το θέμα όπως όλους μας.
Κανείς όμως δεν ξέρει λεπτομέρειες μέχρι να βγει.
Καλό είναι να σχολιάζουμε σε σχέση με τον χρόνο εκδοσή της προκήρυξη ή κάποια σημαντικά ερωτήματα που μπορούν να δωθούν απαντήσεις, απο όσους γνωρίζουν.
Φιλικά πάντα η γνώμη μου!
Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει να συμμετέχω στον εν λόγω διαγωνισμό, όμως επειδή τυγχάνει να γνωρίζω μερικά συγκεκριμένα πράγματα (έχοντας συμμετάσχει και ο ίδιος σε προηγούμενη αντίστοιχη προκήρυξη) όπως έχω γράψει σε προηγούμενες σελίδες του θέματος γιαυτό και τα παραθέτω (όπως είναι το θέμα ορίου ηλικίας κλπ).
Εγώ δεν είχα πρόθεση από μόνος μου ούτε να μαντέψω ούτε να δηλώσω κάτι ως δεδομένο, όμως όταν κάποιοι στο φόρουμ θέτουν το σκεπτικό τους, καλό είναι όποιος θέλει είτε να το συμπληρώσει είτε να το αντικρούσει.
Ετσι και αλλιώς θεωρώ ότι από τη στιγμή που δεν έχει εκδοθεί ο διαγωνισμός και δεν έχουμε κάτι χειροπιαστό να συζητήσουμε, ο ρόλος του συγκεκριμένου θέματος στο φόρουμ είναι για να γίνει ουσιαστικά ένας ¨δημόσιος διάλογος".
Πάντα φιλικά μιλάμε αδερφέ δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε, καλό απόγευμα!