Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2017)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
mysterio
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 40

Δημοσίευση από mysterio »

swat_521tpn έγραψε:Φίλε mysterio τώρα κατάλαβα το σκεπτικό σου.Παρ'όλα αυτά, σαν συμμετέχων στον προηγούμενο διαγωνισμό,

τόσο για εσένα όσο και για υπόλοιπα μέλη, μην προτρέχετε κάνοντας εικασίες, για το οποιοδήποτε θέμα!

Διαβάστε την προηγούμενη προκήρυξη όσο αφορα τα βασικά, και απ'εκεί και πέρα όταν και αν βγει βλέπετε τέτοιες λεπτομέρειες!

Ξέρω ότι σας "καίει" το θέμα όπως όλους μας.

Κανείς όμως δεν ξέρει λεπτομέρειες μέχρι να βγει.

Καλό είναι να σχολιάζουμε σε σχέση με τον χρόνο εκδοσή της προκήρυξη ή κάποια σημαντικά ερωτήματα που μπορούν να δωθούν απαντήσεις, απο όσους γνωρίζουν.

Φιλικά πάντα η γνώμη μου!

Θεωρώ ότι η κάθε γνώμη και ότι γνωρίζει ο καθένας καλό είναι να το καταθέτει όπως έκανες και εσύ, εγώ και ο καθένας μας.

Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει να συμμετέχω στον εν λόγω διαγωνισμό, όμως επειδή τυγχάνει να γνωρίζω μερικά συγκεκριμένα πράγματα (έχοντας συμμετάσχει και ο ίδιος σε προηγούμενη αντίστοιχη προκήρυξη) όπως έχω γράψει σε προηγούμενες σελίδες του θέματος γιαυτό και τα παραθέτω (όπως είναι το θέμα ορίου ηλικίας κλπ).

Εγώ δεν είχα πρόθεση από μόνος μου ούτε να μαντέψω ούτε να δηλώσω κάτι ως δεδομένο, όμως όταν κάποιοι στο φόρουμ θέτουν το σκεπτικό τους, καλό είναι όποιος θέλει είτε να το συμπληρώσει είτε να το αντικρούσει.

Ετσι και αλλιώς θεωρώ ότι από τη στιγμή που δεν έχει εκδοθεί ο διαγωνισμός και δεν έχουμε κάτι χειροπιαστό να συζητήσουμε, ο ρόλος του συγκεκριμένου θέματος στο φόρουμ είναι για να γίνει ουσιαστικά ένας ¨δημόσιος διάλογος".

Πάντα φιλικά μιλάμε αδερφέ δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε, καλό απόγευμα!

Κουράγιο παίδες... όλοι μαζί μπορούμε... και κάτι θα γίνει...
Άβαταρ μέλους
swat_521tpn
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από swat_521tpn »

Εννοειται δεν παρεξηγουμαστε φίλε mysterio.Καταλαβαίνω πως το εννοείς.. απλά επειδή υπαρχουν άτομα που απλά μπαίνουν και διαβαζουν για να ενημερωθουν. κουράζονται διαβάζοντας του κάθε ένα τις υποθέσεις! και άντε ακομα ειναι 19 οι σελίδες, πιο μετα;

Εννοειται αν εχει κάποιος απορίες να ρωτάει..

Απλά η συμβουλή μου ειναι οσοι δεν το εχουν κάνει, να διαβάσουν την τελευταία προκήρυξη που κατα ένα μεγάλο ποσοστό θα πατήσει πάνω σε αυτή η "πολύ αναμενόμενη" προκήρυξη. και σίγουρα θα τους λυθουν πολλές απορίες.

Τον λόγο τον εχει ο ΔΥΚ βέβαια! εγω απλά εκφραζω την αποψη μου!

Όποιος ξέρει κατι νεότερο, ας μας ενημερώσει!!!

Άβαταρ μέλους
Vasilis loxias (pz)
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 42

Δημοσίευση από Vasilis loxias (pz) »

Τις προαλλες ειχα απορια πανω στο θεμα του ecdl για το αν θα το βγαλω η αν μετρανε τα πτυχεια τεε και επαλ που εχω στο τομεα πληροφορικης και εστειλα email στον ασεπ και αφου μου απαντησαν στο τελος μου ειπαν και αυτο.Σας ενημερώνουμε επίσης ότι το ένστολο προσωπικό του Λιμενικού Σώματος εξαιρείται των διαδικασιών του ΑΣΕΠ.τωρα τι εννοει; Οτι και καλα για τους ηδη υπαρχοντες στο σωμα οτι εξαιρουνται σε καποια πραγματα η οτι το λιμενικο πλεον δεν ανηκει στον ασεπ για προσληψεις επειδη θα το βαλουν απο το χρονου στις πανελλαδικες
2009 δ εσσο 309 σειρα
Π

Δημοσίευση από Π »

Για το ένστολο σου λέει.. Δηλαδή για του είδη υπάρχοντες που είναι μέσα...
Stelios7

Δημοσίευση από Stelios7 »

Όχι Π. Για το ένστολο εννοεί για οποιαδήποτε προκήρυξη βγει για ένστολο προσωπικό του ΥΝΑΠ. αν θυμάσαι καμία προκήρυξη του λιμενικό δεν ήταν μέσω ΑΣΕΠ.. Γι αυτό υπερισχύει το βύσμα !! Μόνο η προηγούμενη και καλά ήταν μέσω ΑΣΕΠ τα γραπτά !
Άβαταρ μέλους
swat_521tpn
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Φίλε Π έχουμε κανένα νέο;

Και πως μπορούμε να μάθουμε εάν πήρε εγκριση απο την ΠΥΣ 33/2006 ;

Π

Δημοσίευση από Π »

Από ότι έμαθα έγκριση πήρε και τώρα προχωράνε για τον ιματισμό... Απλά δεν θέλω να λέω πολλά γιατί κάποιοι κοροϊδεύουν και δεν μ'αρέσει...
Άβαταρ μέλους
swat_521tpn
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Αρχικά δεν θα διαφωνησω μαζί σου γιατι δεν εχω καποιο νεο.

Αλλά τον ιματισμό, απ ότι θυμάμαι απο την προηγούμενη προκήρυξη που συμμετείχα τον πήραν αφου ειχε δημοσιευτεί η προκήρυξη!! αν ειμαι λάθος ας με διορθωσει κάποιος.

Φίλε μου Π εσύ να λες οτι μαθαίνεις και αστους να λένε. και αν μπορεις στειλε μου προσωπικο μηνυμα.

Άβαταρ μέλους
Vasilis loxias (pz)

Stelios7 έγραψε:Όχι Π. Για το ένστολο εννοεί για οποιαδήποτε προκήρυξη βγει για ένστολο προσωπικό του ΥΝΑΠ. Αν θυμάσαι καμία προκήρυξη του λιμενικό δεν ήταν μέσω ΑΣΕΠ. Γι αυτό υπερισχύει το βύσμα ! Μόνο η προηγούμενη και καλά ήταν μέσω ΑΣΕΠ τα γραπτά !

και πως ηταν δηλαδη; Με μοριοδοτηση ειναι.
2009 δ εσσο 309 σειρα
Π

Δημοσίευση από Π »

Vasilis loxias Όλες οι προκηρύξεις ήτανε μέσω ΑΣΕΠ... Και το 11 μέσω ΑΣΕΠ ήτανε... Και για τον ιματισμό που λέω περιμένουν λεφτά οχι τα πράγματα.. Να εγκρίνουν τα λεφτά.. Δεν είναι μόνο τα άτομα... Είναι και οι στολές μαξιλάρια κουβέρτες και πολλά άλλα... Βισμα δεν υπάρχει σε καμία περίπτωση για Ν μπεις... Το μετά εννοείται ότι παίζει βύσμα και αυτό το ξέρω πολυυυυυ Καλά... Όσο για να μπεις δεν κάνει τίποτα το βύσμα και στο λέω εγγυημένα...
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 64

Δημοσίευση από Diasostis31 »

Vasilis loxias (pz) έγραψε:
Stelios7 έγραψε:Όχι Π. Για το ένστολο εννοεί για οποιαδήποτε προκήρυξη βγει για ένστολο προσωπικό του ΥΝΑΠ. Αν θυμάσαι καμία προκήρυξη του λιμενικό δεν ήταν μέσω ΑΣΕΠ. Γι αυτό υπερισχύει το βύσμα ! Μόνο η προηγούμενη και καλά ήταν μέσω ΑΣΕΠ τα γραπτά !

και πως ηταν δηλαδη; Με μοριοδοτηση ειναι.

Δεν υπήρχε μοριοδοτηση παλιά

Αυτοί του 2008 δωσαν 4-5 μαθήματα! και τα βυσματα γραψαν 10αρια και μπήκαν.

Τότε έμπαινε μόνο ο κομματικος στρατός, και τα παιδιά των λιμενικων. Αυτή είναι η αλήθεια για το λιμενικο.

Απ το 2011 άλλαξε λίγο η κατάσταση, και από πέρυσι είναι κανονικά μέσω ασεπ.

Άβαταρ μέλους
Vasilis loxias (pz)

Διασωστης31 έγραψε:Δεν υπήρχε μοριοδοτηση παλιά

Αυτοί του 2008 δωσαν 4-5 μαθήματα! Και τα βυσματα γραψαν 10αρια και μπήκαν.

Τότε έμπαινε μόνο ο κομματικος στρατός, και τα παιδιά των λιμενικων. Αυτή είναι η αλήθεια για το λιμενικο.

Απ το 2011 άλλαξε λίγο η κατάσταση, και από πέρυσι είναι κανονικά μέσω ασεπ.

αυτο λεω κ εγω παιδια. Οτι μεσω ασεπ μπαινεις τουλαχιστον μεχρι φετος αν τελικα βγει οπως και ειδικοι φρουροι στην αστυνομια και οπως και πχ οι ΠΠΥ στην πυροσβεστικη. Με μορια. Αυτο εννοω μοριοδοτηση.
Stelios7

Δημοσίευση από Stelios7 »

Καλησπέρα παιδιά .. έχουμε κάτι νεότερο ;
Θανος

Δημοσίευση από Θανος »

Ναι, κανενα.
Άβαταρ μέλους
Vasilis loxias (pz)

Θανος έγραψε:Ναι, κανενα.

χαχα. Με εκανες κ γελασα! Χρειαζεται σε ολους μας γιατι αρκετο χαντακωμα εχουμε φαει οσοι περιμενουμε προκηριξεις ειτε για λιμενικο ειτε κ για φρουρους κ κλπ με ολα αυτα τα ρεμαλια που ειναι κυβερνηση κ ξεπουλανε την χωρα μαζι με εμας για τις καρεκλαρες τους. Ξερω βγαινω λιγο off topic αλλα ως ποτε θα παρακαλαμε να μας πεταξουν ενα κομματι ψωμι κ οποιος προλαβει. Ποιοι ειναι αυτοι οι τεμπελιδες που θα μας στερισουν τα ονειρα! Ποσα κομμαντα ειμαστε εδω! Μηπως να ξεσικωθουμε εγω λεω περα απο το πληκτρολογιο! Ενας δεν κανει τιποτα. Ολοι μαζι πολλα. Καποτε με τις τσαπες πηγαιναν για τα δικαιωματα τους εμεις τι κανουμε απλα περιμενουμε κ οι μισοι φτασαμε στο οριο ηλικιας κ καποιοι το περασαν κ απλα εχασαν το ονειρο τους ειτε αυτο ειναι να γινοντουσαν Ε. Φ ειτε ΠΠΥ ειτε κ λιμενοφυλακες. Αν ενοχλει τοσο αυτο το σχολιο τους διαχειριστες ας σβηστει κ συγνωμη κ παλι αν βγηκα εκτος θεματος.
2009 δ εσσο 309 σειρα
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες