Εγώ είμαι στο 3ο γκρουπ και ξεκινάω από Θεσσαλονίκη. Αν υπάρχει κάποιος από Θεσσαλονίκη ή κοντινή περιοχή που ενδιαφέρονται, μπορούμε να πάμε μαζί και να μοιραστούμε τα έξοδα.
Προκήρυξη για 600 Πυροσβέστες επί Θητεία (2026)
-
Banker4
Re: Προκήρυξη για 600 Πυροσβέστες επί Θητεία (2026)
Καλημέρα και καλή επιτυχία σε όλους! 
Εγώ είμαι στο 3ο γκρουπ και ξεκινάω από Θεσσαλονίκη. Αν υπάρχει κάποιος από Θεσσαλονίκη ή κοντινή περιοχή που ενδιαφέρονται, μπορούμε να πάμε μαζί και να μοιραστούμε τα έξοδα.
-
Επισκέπτης
Μάγκες ενημερώστε όσοι τελειωσετε
-
Επισκέπτης
Τι γίνεται παιδιά πως ειναι οι κριτές;
-
Επισκέπτης
Τι έγινε ρε παιδιά με τα αθλήματα πως πήγανε;
-
Επισκέπτης
Τι έγινε ρε παιδιά ; Τόσο σφαγή έπεσε που δεν μιλάει κανείς;
-
Επισκέπτης
Ο Μπαρδάκης ενημέρωσε τους Εποχικούς πως κοπηκαν γυρω στα 70 ατομα μαζι με την αποχη που ηταν μεγάλη. Τι εγινε ρε παιδια γιατι δεν πηγε ο κόσμος να δώσει; ανέφερε πως ειχε μεγάλη αποχή
-
Επισκέπτης
Ρε παιδιά το πρωί δεν ανέφερε το παλικάρι ότι ήταν όλοι δεν είχε καθόλου αποχή;
-
Επισκέπτης
φίλε έτσι άκουσα και εγώ από άτομο που έδωσε σήμερα πως κόπηκαν πάνω από 40 άτομα και παρά πολύ πήραν αναβολή η δεν εμφανίστηκαν καθόλου δεν ξέρω τι γίνεται είναι τόσο αυστηρά και δύσκολα τα αθλήματα η είναι τέλειος απροετοίμαστοι η υποψήφιοι και το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και στην αστυνομία που γίνονται τώρα τα αθλήματα για τους ειδικούς φρουρούς κόβονται σωρηδόν
-
Επισκέπτης
Σιγά το κόψιμο ρε παιδιά 153 άτομα έδωσαν οι 40 εάν κόπηκαν όπως λες και καμία 15 με 20 να μην ήρθαν σιγά τα κοψίματα δεν είναι μεγάλο το 60%100 πέρασεΕπισκέπτης έγραψε: Τρί Σεπ 29, 2026 3:44 pmφίλε έτσι άκουσα και εγώ από άτομο που έδωσε σήμερα πως κόπηκαν πάνω από 40 άτομα και παρά πολύ πήραν αναβολή η δεν εμφανίστηκαν καθόλου δεν ξέρω τι γίνεται είναι τόσο αυστηρά και δύσκολα τα αθλήματα η είναι τέλειος απροετοίμαστοι η υποψήφιοι και το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και στην αστυνομία που γίνονται τώρα τα αθλήματα για τους ειδικούς φρουρούς κόβονται σωρηδόν
-
Επισκέπτης
Μου κάνει εντύπωση που κόπηκαν μόνο 40 άτομα στα αθλήματα από τα 153 ενώ στην προηγούμενη των 150πεθ 70 με 80 κοβοντουσαν
-
Επισκέπτης
παιδιά με αυτά που είδατε σήμερα το πιστεύετε μέχρι που θα φτάσει η σειρά του τελευταίου θα κατέβει αρκετά η οχι
-
Επισκέπτης
Παιδιά εκεί ήμουν κ είμαι κ εγώ ένας απ αυτούς που κόπηκαν στις έλξεις, Δν είχε μεγάλη αποχή εκτός αν ήρθαν κ εδωσαν χαρτιά για αναβολή ποιος ξέρει για πιο λόγο.. Κόπηκαν αρκετοί κ κυρίως στις έλξεις βρήκα ένα παλικάρι τυχαία στ μετρό και μου το είπε γιατί εγώ με το που κοπηκα έφυγα και δεν είδα τις υπόλοιπες διαδικασίες, αν με ρωτήσετε γιατί κοπηκα ένας θεός ξέρει, έβγαζα τις έλξεις και πήγα εκεί κ στη δεύτερη κοκαλωσα
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 11 επισκέπτες