Προκήρυξη για 600 Πυροσβέστες επί Θητεία (2026)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Banker4

Re: Προκήρυξη για 600 Πυροσβέστες επί Θητεία (2026)

Δημοσίευση από Banker4 »

Καλημέρα και καλή επιτυχία σε όλους! 😊
Εγώ είμαι στο 3ο γκρουπ και ξεκινάω από Θεσσαλονίκη. Αν υπάρχει κάποιος από Θεσσαλονίκη ή κοντινή περιοχή που ενδιαφέρονται, μπορούμε να πάμε μαζί και να μοιραστούμε τα έξοδα.

Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Μάγκες ενημερώστε όσοι τελειωσετε
Επισκέπτης

Τι γίνεται παιδιά πως ειναι οι κριτές;
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Σεπ 22, 2026 5:59 pm Κάποιος Αθηναίος να μας ενημερώσει για το γήπεδο, είναι μακριά από Αγία Παρασκευή,για να μείνω εκεί;

Τους χάρτες της Google δεν τους έχεις ανακαλύψει ακόμα; Το chatGPT; Το gps;Οχι μαλλον
Επισκέπτης

Τι έγινε ρε παιδιά με τα αθλήματα πως πήγανε;
Επισκέπτης

Τι έγινε ρε παιδιά ; Τόσο σφαγή έπεσε που δεν μιλάει κανείς;
Επισκέπτης

Ο Μπαρδάκης ενημέρωσε τους Εποχικούς πως κοπηκαν γυρω στα 70 ατομα μαζι με την αποχη που ηταν μεγάλη. Τι εγινε ρε παιδια γιατι δεν πηγε ο κόσμος να δώσει; ανέφερε πως ειχε μεγάλη αποχή
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Σεπ 29, 2026 3:40 pm Ο Μπαρδάκης ενημέρωσε τους Εποχικούς πως κοπηκαν γυρω στα 70 ατομα μαζι με την αποχη που ηταν μεγάλη. Τι εγινε ρε παιδια γιατι δεν πηγε ο κόσμος να δώσει; ανέφερε πως ειχε μεγάλη αποχή

Ρε παιδιά το πρωί δεν ανέφερε το παλικάρι ότι ήταν όλοι δεν είχε καθόλου αποχή;
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Σεπ 29, 2026 3:40 pm Ο Μπαρδάκης ενημέρωσε τους Εποχικούς πως κοπηκαν γυρω στα 70 ατομα μαζι με την αποχη που ηταν μεγάλη. Τι εγινε ρε παιδια γιατι δεν πηγε ο κόσμος να δώσει; ανέφερε πως ειχε μεγάλη αποχή

φίλε έτσι άκουσα και εγώ από άτομο που έδωσε σήμερα πως κόπηκαν πάνω από 40 άτομα και παρά πολύ πήραν αναβολή η δεν εμφανίστηκαν καθόλου δεν ξέρω τι γίνεται είναι τόσο αυστηρά και δύσκολα τα αθλήματα η είναι τέλειος απροετοίμαστοι η υποψήφιοι και το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και στην αστυνομία που γίνονται τώρα τα αθλήματα για τους ειδικούς φρουρούς κόβονται σωρηδόν 

Επισκέπτης

Σύνολο εννοείς 70 άτομα κόπηκαν μαζί με την απόχη;

Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Σεπ 29, 2026 3:44 pm

φίλε έτσι άκουσα και εγώ από άτομο που έδωσε σήμερα πως κόπηκαν πάνω από 40 άτομα και παρά πολύ πήραν αναβολή η δεν εμφανίστηκαν καθόλου δεν ξέρω τι γίνεται είναι τόσο αυστηρά και δύσκολα τα αθλήματα η είναι τέλειος απροετοίμαστοι η υποψήφιοι και το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και στην αστυνομία που γίνονται τώρα τα αθλήματα για τους ειδικούς φρουρούς κόβονται σωρηδόν 

Σιγά το κόψιμο ρε παιδιά 153 άτομα έδωσαν οι 40 εάν κόπηκαν όπως λες και καμία 15 με 20 να μην ήρθαν σιγά τα κοψίματα δεν είναι μεγάλο το 60%100 πέρασε 

Επισκέπτης

Μου κάνει εντύπωση που κόπηκαν μόνο 40 άτομα στα αθλήματα από τα 153 ενώ στην προηγούμενη των 150πεθ 70 με 80 κοβοντουσαν
Επισκέπτης

παιδιά με αυτά που είδατε σήμερα το πιστεύετε μέχρι που θα φτάσει η σειρά του τελευταίου θα κατέβει αρκετά η οχι
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Σεπ 29, 2026 4:39 pm παιδιά με αυτά που είδατε σήμερα το πιστεύετε μέχρι που θα φτάσει η σειρά του τελευταίου θα κατέβει αρκετά η οχι

Μπα φίλε έτσι όπως πάει να πάει Μαξ 900 και εγώ 1000 και είμαι δεν βλέπω να μπαίνουμε 
Επισκέπτης

Παιδιά εκεί ήμουν κ είμαι κ εγώ ένας απ αυτούς που κόπηκαν στις έλξεις, Δν είχε μεγάλη αποχή εκτός αν ήρθαν κ εδωσαν χαρτιά για αναβολή ποιος ξέρει για πιο λόγο.. Κόπηκαν αρκετοί κ κυρίως στις έλξεις βρήκα ένα παλικάρι τυχαία στ μετρό και μου το είπε γιατί εγώ με το που κοπηκα έφυγα και δεν είδα τις υπόλοιπες διαδικασίες, αν με ρωτήσετε γιατί κοπηκα ένας θεός ξέρει, έβγαζα τις έλξεις και πήγα εκεί κ στη δεύτερη κοκαλωσα 
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 11 επισκέπτες