Προκήρυξη για 600 Πυροσβέστες επί Θητεία (2026)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Loco7
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 54

Re: Προκήρυξη για 600 Πυροσβέστες επί Θητεία (2026)

Δημοσίευση από Loco7 »

Atell4 έγραψε: Πέμ Σεπ 17, 2026 4:31 pm Καλησπέρα σε όλους! Είμαι στην 3η ομάδα και θα ξεκινήσω από Κεντρική Μακεδονία για να πάω. Έχω κλείσει κατάλυμα για την πρώτη μέρα κοντά στο γήπεδο, ενώ για τις υπόλοιπες μέρες έχω κλείσει περίπου 8 χλμ. έξω από τη Μάκρη.Αν υπάρχει κάποιος από Κεντρική Μακεδονία ή γενικά από την περιοχή που ενδιαφέρεται να πάμε μαζί, να μοιραστούμε τα έξοδα μετακίνησης και διαμονής , ας μου γράψει το τηλέφωνο του να μιλήσουμε .

Από περιοχή θα ξεκινήσεις ; 
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Μπορεί ρε παιδιά να τραβήξει επιλαχόντες πχ 150 άτομα του χρόνου (Φεβρουαριο πχ) και να πάρει τους υπόλοιπους 450 με νέα προκήρυξη 
Επισκέπτης

Είναι κανένας από Θεσσαλονίκη για πρώτη ομάδα; μήπως κανονίσουμε να πάμε παρέα; 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Σεπ 17, 2026 3:28 pm
Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Σεπ 17, 2026 3:04 pm
Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Σεπ 17, 2026 2:18 pm

Τραβηγμένο λίγο μου φένετε τόσα πολλά άτομα μέχρι 1000 με 1100 Μαξ ναι πιστεύω οι τελευταίοι μπορεί να μπουν και σειρά που είναι 950 με 1000 υπάρχει περίπτωση λέτε?

Με τίποτα δεν θα φτάσει τόσο κάτω να μπει ο τελευταίος. 

περιμένετε και θα πέσετε από τα σύννεφα μερικοί νόμιζε ότι για 600 θέσει θα φτάσει 800 η σειρά καθίστε και θα δείτε που θα φτάσει αν τηρηθούν οι όροι στα αθλήματα κατά γράμμα όπως στης προηγούμενες προκήρυξης 

Σε βλέπω εσένα να πέφτεις από τα σύννεφα στο τέλος και να κλαις. 
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες