Από περιοχή θα ξεκινήσεις ;Atell4 έγραψε: Πέμ Σεπ 17, 2026 4:31 pm Καλησπέρα σε όλους! Είμαι στην 3η ομάδα και θα ξεκινήσω από Κεντρική Μακεδονία για να πάω. Έχω κλείσει κατάλυμα για την πρώτη μέρα κοντά στο γήπεδο, ενώ για τις υπόλοιπες μέρες έχω κλείσει περίπου 8 χλμ. έξω από τη Μάκρη.Αν υπάρχει κάποιος από Κεντρική Μακεδονία ή γενικά από την περιοχή που ενδιαφέρεται να πάμε μαζί, να μοιραστούμε τα έξοδα μετακίνησης και διαμονής , ας μου γράψει το τηλέφωνο του να μιλήσουμε .
Προκήρυξη για 600 Πυροσβέστες επί Θητεία (2026)
Re: Προκήρυξη για 600 Πυροσβέστες επί Θητεία (2026)
-
Επισκέπτης
Μπορεί ρε παιδιά να τραβήξει επιλαχόντες πχ 150 άτομα του χρόνου (Φεβρουαριο πχ) και να πάρει τους υπόλοιπους 450 με νέα προκήρυξη
-
Επισκέπτης
Είναι κανένας από Θεσσαλονίκη για πρώτη ομάδα; μήπως κανονίσουμε να πάμε παρέα;
-
Επισκέπτης
Σε βλέπω εσένα να πέφτεις από τα σύννεφα στο τέλος και να κλαις.Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Σεπ 17, 2026 3:28 pmπεριμένετε και θα πέσετε από τα σύννεφα μερικοί νόμιζε ότι για 600 θέσει θα φτάσει 800 η σειρά καθίστε και θα δείτε που θα φτάσει αν τηρηθούν οι όροι στα αθλήματα κατά γράμμα όπως στης προηγούμενες προκήρυξης
-
Kostasp
Κανένας απο δυτική Ελλάδα στη πρωτη ομάδα Πρέβεζα Άρτα Λευκάδα Βόνιτσα
-
Επισκέπτης
Καλη επιτυχια σε ολους
Το γηπεδο βρισκεται 200μ απο τη σταση του προαστιακου η της μπλε γραμμης(αεροδρομιου) γραμμη 3 μετρο με το ονομα ΠΑΛΛΗΝΗ
Ειναι η τελευταια σας δοκιμασια . Η σχολη για οποιους περασουν θα ξεκινησει πολυ αμεσα απο οτι φαινεται
Το γηπεδο βρισκεται 200μ απο τη σταση του προαστιακου η της μπλε γραμμης(αεροδρομιου) γραμμη 3 μετρο με το ονομα ΠΑΛΛΗΝΗ
Ειναι η τελευταια σας δοκιμασια . Η σχολη για οποιους περασουν θα ξεκινησει πολυ αμεσα απο οτι φαινεται
-
Επισκέπτης
Καλημέρα ομάδα 5 από Θεσσαλονίκη οποίος θέλει να πάμε μαζί
-
Alexmpss32312
Παιδιά τα αθλήματα πως σας φαίνονται δεν είναι και τόσο εύκολα τελικά
-
Επισκέπτης
Για ένα άτομο που έχει καλή σωματοδομή και παίρνει έλξεις δεν είναι δύσκολα , το τρέξιμο θέλει προπονήσεις τουλάχιστον ένα μήνα για να το βγάζεις στα 4:00-05, τώρα εάν κάποιος έχει χάλια φυσική κατάσταση και το θυμήθηκε 15 μέρες πριν τ αθλήματα προφανώς και θα ζοριστεί σε έλξεις 1000αρι και στο μήκος .η λογική λέει ότι όποιος περίμενε την προκήρυξη θα είναι έτοιμος 99% ειδικά όσοι είχαν καλή θέση στο προσωρινούς , κοψίματα θα έχει αρκετά όπως και αποχή το ποσό τώρα κανείς δεν ξέρει
-
Επισκέπτης
Είναι κάποιος από βόρειο ελλάδα 4 ομάδα ; Να πάμε παρέα με το ΚΤΕΛ ; Εγώ είμαι από δράμα παιδιά θα πάω με το ΚΤΕΛ
-
Gkinisa
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος

- Posts in topic: 19
- Ενδιαφέροντα: Purosbestikh
- Επάγγελμα: Anergos
- Επικοινωνία:
Μάγκες είμαι από Καρδίτσα και είμαι στην 5η ομάδα αν υπάρχει κάποιο άτομο που είναι από εδώ κοντά Θεσσαλία ή και ακόμη από άλλα μέρη και θέλει να βρεθούμε Αθήνα να πάμε μαζί ευχαρίστως, το ινστα μου ginisss_
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες