Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2014)
- electrolisa
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 26
Μην ξενερωνεις ψηλε! Αυτη η εβδομαδα ειναι σημαντικη. Λογικα θα βγουν τα αποτελεσματα των υπαξ. και επειτα και μεσα στο 14, θα βγει και η δικια μας! Δεν δικαιολογειται περαιτερω καθυστέρηση!
The greatest oak was once a little nut who held its ground. ~Author Unknown
Τωρα μη με παρεξηγησετε μαυτο που θα πω, αλλα προσωπικα χαιρομαι που καθυστερει των Λ/Φ γιατι ενδιαφερομαι για Ειδικος Φρουρος και ευχομαι να βγει των Φρουρων πρωτα.electrolisa έγραψε:Μην ξενερωνεις ψηλε! Αυτη η εβδομαδα ειναι σημαντικη. Λογικα θα βγουν τα αποτελεσματα των υπαξ. Και επειτα και μεσα στο 14, θα βγει και η δικια μας! Δεν δικαιολογειται περαιτερω καθυστέρηση!
Αλλα με την αβεβαιοτητα που επικρατει, θα κανω τα χαρτια μου σε οποια απ τις 2 βγει πρωτη.
Το ιδανικο θα ηταν να βγαιναν μαζι αμεσα...
Καλησπέρα Greek-Army ενδιαφερομαι για την προκυρηξη των λιμενωφυλάκων!
Αλλά εχω κολλημα με το υψος. Ειμαι 1.59 μπορώ να κανω κάτι για να πάρω 1 πόντο;
Τινα έγραψε:Καλησπέρα Greek-Army ενδιαφερομαι για την προκυρηξη των λιμενωφυλάκων!
καλησπερα. Παιρνω το θαρρος να απαντησω. Κοιτα. Οταν με το καλο πας στην υψομετρηση θα πας οσο το δυνατον πρωι γινεται.
επειτα
πρεπει να κανεις καποιες ασκησεις. Αυτες τις ασκησεις πρεπει να τις κανεις καθε μερα. ΔΕΝ παιρνεις ποντους. Απλα τεντωνεις τους σπονδυλους που εχουν την ταση να ''καθονται''
1. Τεντωμα. Προσπαθησε να τεντωθεις οσο το δυνατον γινεται.
2. Ταλαντωση. Πανε σε ενα μονοζυγο και για 20 δευτερολεπτα το σετ με εντελως χαλαρους ωμους να κρεμεσαι.
3. Συστροφη. Σε καθιστη θεση με τεντωμενα ποδια μπροστα κανεις με αργες κινησεις στροφη στην σπονδυλικη. Τα χερια τεντωμενα στο πλαι.
4. ΑΝ μπορεις αναποδο τεντωμα. Να κρεμεσαι απο τα ποδια δηλαδη σε ενα μονοζυγο.
αυτα για την ωρα. Γενικοτερα ασκησεις ευληγισιας σε ολο το σωμα μπορεις να κανεις επισης.
να τονισω ξανα πρεπει να τις κανεις ΚΑΘΕ μερα αλλιως δεν εχεις αποτελεσμα. Να μην πω 2.
and so will the world end,I think,a victim of love rather than hate.For love's ever been the more destructive weapon
Σε ευχαριστώ πολύ! Μήπως ξέρετε που θα βρω απο ποια νοσήματα αποκλείεται κάποιος;ηλεκτρα15 έγραψε:Τινα έγραψε:Καλησπέρα Greek-Army ενδιαφερομαι για την προκυρηξη των λιμενωφυλάκων!
καλησπερα. Παιρνω το θαρρος να απαντησω. Κοιτα. Οταν με το καλο πας στην υψομετρηση θα πας οσο το δυνατον πρωι γινεται.
επειτα
πρεπει να κανεις καποιες ασκησεις. Αυτες τις ασκησεις πρεπει να τις κανεις καθε μερα. ΔΕΝ παιρνεις ποντους. Απλα τεντωνεις τους σπονδυλους που εχουν την ταση να ''καθονται''
1. Τεντωμα. Προσπαθησε να τεντωθεις οσο το δυνατον γινεται.
2. Ταλαντωση. Πανε σε ενα μονοζυγο και για 20 δευτερολεπτα το σετ με εντελως χαλαρους ωμους να κρεμεσαι.
3. Συστροφη. Σε καθιστη θεση με τεντωμενα ποδια μπροστα κανεις με αργες κινησεις στροφη στην σπονδυλικη. Τα χερια τεντωμενα στο πλαι.
4. ΑΝ μπορεις αναποδο τεντωμα. Να κρεμεσαι απο τα ποδια δηλαδη σε ενα μονοζυγο.
αυτα για την ωρα. Γενικοτερα ασκησεις ευληγισιας σε ολο το σωμα μπορεις να κανεις επισης.
να τονισω ξανα πρεπει να τις κανεις ΚΑΘΕ μερα αλλιως δεν εχεις αποτελεσμα. Να μην πω 2.
Tινα έγραψε: Σε ευχαριστώ πολύ! Μήπως ξέρετε που θα βρω απο ποια νοσήματα αποκλείεται κάποιος;
D.Y.K έγραψε:
Σύμφωνα με το ΠΔ 11/2014- ΦΕΚ 17 Α' αυτά εδώ είναι τα νοσήματα και οι σωματικές ατέλειες που αποκλείουν την εισαγωγή σου στο ΛΣ (κατ' επέκταση και το αν έχεις κάνει χειρουργείο σε κάτι από αυτά με εμφανή ή μη συμπτώματα).
Υπόψη ότι για τους Υποψήφιους Λιμενοφύλακες ισχύει το να έχουν υγεία και άρτια σωματική διάπλαση που διαπιστώνονται από την αρμόδια
υγειονομική επιτροπή κατάταξης, σύμφωνα με τις διατάξεις του Π. Δ.133/2002 (Α΄109) για τη
σωματική ικανότητα υποψηφίων των Σχολών των Μονίμων Υπαξιωματικών του Πολεμικού
Ναυτικού, όπως τροποποιήθηκε με τα Π. Δ.53/2003 (Α΄ 59) ,207/2007 (Α΄ 233) και 54/2010 (Α΄93) .
Ελπίζω να σε κάλυψα
http://www.bloko.gr/swmata-asfaleias/mesa-ston-oktwbrio-o-diagwnismos-katatakshs-gia-260-limenofylakes.html
Καλα...
Καλα...

Απο ''αρχες'' το πηγαν ''μεσα'' στον οκτωβριο... μαραθωνιο προβλεπω και δω φιλε cobra88Cobra88 έγραψε:http://www.bloko.gr/swmata-asfaleias/mesa-ston-oktwbrio-o-diagwnismos-katatakshs-gia-260-limenofylakes.html
Καλα...
- electrolisa
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 26
Προσωπικη μου αποψη ειναι οτι θα βγει νωριτερα για να να μπουνε γεναρη-φλεβαρη και με εκπαιδευση κλπ να βγουν για να αλλαξουνε τη σειρα του 11 στα νησια, η οποια συμπληρωνει 3 χρονια απο το 11... Ειναι οι μεταθεσεις σεπτεμβριο εχω την εντυπωση... Πιστευω οκτωβριο, βαρια βαρια νοεμβριο, αλλα σιγουρα μεσα στο 14. Σοβαρα τωρα. Ας μην απελπιζομαστε ακομα εμεις οι 88ρηδες!
The greatest oak was once a little nut who held its ground. ~Author Unknown
Τελικα τα μαθηματα ειναι Ιστορία, Εκθεση, Γεωγραφία, Εισαγωγή στο Δίκαιο και στους Πολιτικούς Θεσμούς και Ξένη Γλώσσα. Γτ στους υπαξ και σημαιοφορους ειχε ναυτικο δικαιο και δεν ειχε και ξενη γλωσσα. Γνωριζει καποιος τι παιζει; Γτ και το εθνος στην αρχη ελεγε για ναυτικο δικαιο και χωρις ξενη γλωσσα
Μακάρι να γίνει έτσι γιατί περιμένουμε από πέρσυ και τπτ! Άν πάει για το 15' θα είναι άδικο για μας τους 88ρηδες...
- ira4u
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 7
Άντε παιδιά μακάρι να βγει με το καλό! Επειδή θα έχουμε κι εδώ σύστημα μοριοδότησης όπως είχαν οι υπαξιωματικοί, εγώ για παράδειγμα που έχω 17 απολυτήριο λυκείου μπορώ να ελπίζω ή όχι; Τί λέτε; Εσείς πού βρίσκεστε αν επιτρέπεται φυσικά!
ira4u έγραψε:Άντε παιδιά μακάρι να βγει με το καλό! Επειδή θα έχουμε κι εδώ σύστημα μοριοδότησης όπως είχαν οι υπαξιωματικοί, εγώ για παράδειγμα που έχω 17 απολυτήριο λυκείου μπορώ να ελπίζω ή όχι; Τί λέτε; Εσείς πού βρίσκεστε αν επιτρέπεται φυσικά!
Το απολυτήριο σου είναι χαμηλό για τις θέσεις που θα προκηρυχθούν (γενική κατηγορία).
Ελπίζω να έχεις και ξένες γλώσσες κλπ για να αυξήσεις κάπως τις πιθανότητες σου.
- ira4u
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 7
Δηλαδή πιστεύετε ότι θα υπάρξουν τόσοι πολλοί με 18 κ 19; Δεν έχω καμία ελπίδα?
Άπειροι δυστυχώς. Ελπίδες όλοι έχουν μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες