Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2014)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
electrolisa
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 26

Δημοσίευση από electrolisa »

Μην ξενερωνεις ψηλε! Αυτη η εβδομαδα ειναι σημαντικη. Λογικα θα βγουν τα αποτελεσματα των υπαξ. και επειτα και μεσα στο 14, θα βγει και η δικια μας! Δεν δικαιολογειται περαιτερω καθυστέρηση!
The greatest oak was once a little nut who held its ground. ~Author Unknown
Cobra88
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 45

Δημοσίευση από Cobra88 »

electrolisa έγραψε:Μην ξενερωνεις ψηλε! Αυτη η εβδομαδα ειναι σημαντικη. Λογικα θα βγουν τα αποτελεσματα των υπαξ. Και επειτα και μεσα στο 14, θα βγει και η δικια μας! Δεν δικαιολογειται περαιτερω καθυστέρηση!
Τωρα μη με παρεξηγησετε μαυτο που θα πω, αλλα προσωπικα χαιρομαι που καθυστερει των Λ/Φ γιατι ενδιαφερομαι για Ειδικος Φρουρος και ευχομαι να βγει των Φρουρων πρωτα.

Αλλα με την αβεβαιοτητα που επικρατει, θα κανω τα χαρτια μου σε οποια απ τις 2 βγει πρωτη.

Το ιδανικο θα ηταν να βγαιναν μαζι αμεσα...

Τινα

Δημοσίευση από Τινα »

Καλησπέρα Greek-Army ενδιαφερομαι για την προκυρηξη των λιμενωφυλάκων!
Αλλά εχω κολλημα με το υψος. Ειμαι 1.59 μπορώ να κανω κάτι για να πάρω 1 πόντο;
Άβαταρ μέλους
ηλεκτρα15
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 38

Δημοσίευση από ηλεκτρα15 »

Τινα έγραψε:Καλησπέρα Greek-Army ενδιαφερομαι για την προκυρηξη των λιμενωφυλάκων!

καλησπερα. Παιρνω το θαρρος να απαντησω. Κοιτα. Οταν με το καλο πας στην υψομετρηση θα πας οσο το δυνατον πρωι γινεται.
επειτα
πρεπει να κανεις καποιες ασκησεις. Αυτες τις ασκησεις πρεπει να τις κανεις καθε μερα. ΔΕΝ παιρνεις ποντους. Απλα τεντωνεις τους σπονδυλους που εχουν την ταση να ''καθονται''

1. Τεντωμα. Προσπαθησε να τεντωθεις οσο το δυνατον γινεται.

2. Ταλαντωση. Πανε σε ενα μονοζυγο και για 20 δευτερολεπτα το σετ με εντελως χαλαρους ωμους να κρεμεσαι.

3. Συστροφη. Σε καθιστη θεση με τεντωμενα ποδια μπροστα κανεις με αργες κινησεις στροφη στην σπονδυλικη. Τα χερια τεντωμενα στο πλαι.

4. ΑΝ μπορεις αναποδο τεντωμα. Να κρεμεσαι απο τα ποδια δηλαδη σε ενα μονοζυγο.

αυτα για την ωρα. Γενικοτερα ασκησεις ευληγισιας σε ολο το σωμα μπορεις να κανεις επισης.

να τονισω ξανα πρεπει να τις κανεις ΚΑΘΕ μερα αλλιως δεν εχεις αποτελεσμα. Να μην πω 2.
and so will the world end,I think,a victim of love rather than hate.For love's ever been the more destructive weapon
Tινα

Δημοσίευση από Tινα »

ηλεκτρα15 έγραψε:
Τινα έγραψε:Καλησπέρα Greek-Army ενδιαφερομαι για την προκυρηξη των λιμενωφυλάκων!

καλησπερα. Παιρνω το θαρρος να απαντησω. Κοιτα. Οταν με το καλο πας στην υψομετρηση θα πας οσο το δυνατον πρωι γινεται.
επειτα
πρεπει να κανεις καποιες ασκησεις. Αυτες τις ασκησεις πρεπει να τις κανεις καθε μερα. ΔΕΝ παιρνεις ποντους. Απλα τεντωνεις τους σπονδυλους που εχουν την ταση να ''καθονται''

1. Τεντωμα. Προσπαθησε να τεντωθεις οσο το δυνατον γινεται.

2. Ταλαντωση. Πανε σε ενα μονοζυγο και για 20 δευτερολεπτα το σετ με εντελως χαλαρους ωμους να κρεμεσαι.

3. Συστροφη. Σε καθιστη θεση με τεντωμενα ποδια μπροστα κανεις με αργες κινησεις στροφη στην σπονδυλικη. Τα χερια τεντωμενα στο πλαι.

4. ΑΝ μπορεις αναποδο τεντωμα. Να κρεμεσαι απο τα ποδια δηλαδη σε ενα μονοζυγο.

αυτα για την ωρα. Γενικοτερα ασκησεις ευληγισιας σε ολο το σωμα μπορεις να κανεις επισης.

να τονισω ξανα πρεπει να τις κανεις ΚΑΘΕ μερα αλλιως δεν εχεις αποτελεσμα. Να μην πω 2.
Σε ευχαριστώ πολύ! Μήπως ξέρετε που θα βρω απο ποια νοσήματα αποκλείεται κάποιος;
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 102

Δημοσίευση από D.Y.K »

Tινα έγραψε: Σε ευχαριστώ πολύ! Μήπως ξέρετε που θα βρω απο ποια νοσήματα αποκλείεται κάποιος;

D.Y.K έγραψε:

Σύμφωνα με το ΠΔ 11/2014- ΦΕΚ 17 Α' αυτά εδώ είναι τα νοσήματα και οι σωματικές ατέλειες που αποκλείουν την εισαγωγή σου στο ΛΣ (κατ' επέκταση και το αν έχεις κάνει χειρουργείο σε κάτι από αυτά με εμφανή ή μη συμπτώματα).

Υπόψη ότι για τους Υποψήφιους Λιμενοφύλακες ισχύει το να έχουν υγεία και άρτια σωματική διάπλαση που διαπιστώνονται από την αρμόδια

υγειονομική επιτροπή κατάταξης, σύμφωνα με τις διατάξεις του Π. Δ.133/2002 (Α΄109) για τη

σωματική ικανότητα υποψηφίων των Σχολών των Μονίμων Υπαξιωματικών του Πολεμικού

Ναυτικού, όπως τροποποιήθηκε με τα Π. Δ.53/2003 (Α΄ 59) ,207/2007 (Α΄ 233) και 54/2010 (Α΄93) .

Ελπίζω να σε κάλυψα

Cobra88
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 45

Δημοσίευση από Cobra88 »

http://www.bloko.gr/swmata-asfaleias/mesa-ston-oktwbrio-o-diagwnismos-katatakshs-gia-260-limenofylakes.html

Καλα... Εικόνα

PANIC
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 31

Δημοσίευση από PANIC »

Cobra88 έγραψε:http://www.bloko.gr/swmata-asfaleias/mesa-ston-oktwbrio-o-diagwnismos-katatakshs-gia-260-limenofylakes.html

Καλα... Εικόνα

Απο ''αρχες'' το πηγαν ''μεσα'' στον οκτωβριο... μαραθωνιο προβλεπω και δω φιλε cobra88
Άβαταρ μέλους
electrolisa
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 26

Δημοσίευση από electrolisa »

Προσωπικη μου αποψη ειναι οτι θα βγει νωριτερα για να να μπουνε γεναρη-φλεβαρη και με εκπαιδευση κλπ να βγουν για να αλλαξουνε τη σειρα του 11 στα νησια, η οποια συμπληρωνει 3 χρονια απο το 11... Ειναι οι μεταθεσεις σεπτεμβριο εχω την εντυπωση... Πιστευω οκτωβριο, βαρια βαρια νοεμβριο, αλλα σιγουρα μεσα στο 14. Σοβαρα τωρα. Ας μην απελπιζομαστε ακομα εμεις οι 88ρηδες!
The greatest oak was once a little nut who held its ground. ~Author Unknown
vagosell

Δημοσίευση από vagosell »

Τελικα τα μαθηματα ειναι Ιστορία, Εκθεση, Γεωγραφία, Εισαγωγή στο Δίκαιο και στους Πολιτικούς Θεσμούς και Ξένη Γλώσσα. Γτ στους υπαξ και σημαιοφορους ειχε ναυτικο δικαιο και δεν ειχε και ξενη γλωσσα. Γνωριζει καποιος τι παιζει; Γτ και το εθνος στην αρχη ελεγε για ναυτικο δικαιο και χωρις ξενη γλωσσα
Mercenary

Δημοσίευση από Mercenary »

Μακάρι να γίνει έτσι γιατί περιμένουμε από πέρσυ και τπτ! Άν πάει για το 15' θα είναι άδικο για μας τους 88ρηδες...
Άβαταρ μέλους
ira4u
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από ira4u »

Άντε παιδιά μακάρι να βγει με το καλό! Επειδή θα έχουμε κι εδώ σύστημα μοριοδότησης όπως είχαν οι υπαξιωματικοί, εγώ για παράδειγμα που έχω 17 απολυτήριο λυκείου μπορώ να ελπίζω ή όχι; Τί λέτε; Εσείς πού βρίσκεστε αν επιτρέπεται φυσικά!
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

ira4u έγραψε:Άντε παιδιά μακάρι να βγει με το καλό! Επειδή θα έχουμε κι εδώ σύστημα μοριοδότησης όπως είχαν οι υπαξιωματικοί, εγώ για παράδειγμα που έχω 17 απολυτήριο λυκείου μπορώ να ελπίζω ή όχι; Τί λέτε; Εσείς πού βρίσκεστε αν επιτρέπεται φυσικά!

Το απολυτήριο σου είναι χαμηλό για τις θέσεις που θα προκηρυχθούν (γενική κατηγορία).

Ελπίζω να έχεις και ξένες γλώσσες κλπ για να αυξήσεις κάπως τις πιθανότητες σου.

Άβαταρ μέλους
ira4u
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από ira4u »

Δηλαδή πιστεύετε ότι θα υπάρξουν τόσοι πολλοί με 18 κ 19; Δεν έχω καμία ελπίδα?
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Άπειροι δυστυχώς. Ελπίδες όλοι έχουν μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα.

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες