bmxas έγραψε:Καλημέρα παιδια, Εχω περιπου 2900 μορια στην Β΄κατηγορια, εγγαμος με παιδι. Εχω ελπιδες να μπω; Και αν μπορει κανεις να κοπει ευκολα στις δοκιμασιες; Θα ειναι αυστηροι σ'αυτα; Ευχαριστω!
Τι εννοείται αυστηροί; Δεν μαστιγώνουν, όποιος βγάζει τους χρόνους και τα μέτρα περνάει, απλό.
ναι αλλα δεν ειναι μονο τα αθληματα, χαλαρωσε το παλικαρι ρωταει γενικοτερα. Ειναι και τα ψυχομετρικα στη μεση... Που εκει θα δεις τι εχει να γινει...
bmxas έγραψε:Καλημέρα παιδια, Εχω περιπου 2900 μορια στην Β΄κατηγορια, εγγαμος με παιδι. Εχω ελπιδες να μπω; Και αν μπορει κανεις να κοπει ευκολα στις δοκιμασιες; Θα ειναι αυστηροι σ'αυτα; Ευχαριστω!
Τι εννοείται αυστηροί; Δεν μαστιγώνουν, όποιος βγάζει τους χρόνους και τα μέτρα περνάει, απλό.
ναι αλλα δεν ειναι μονο τα αθληματα, χαλαρωσε το παλικαρι ρωταει γενικοτερα. Ειναι και τα ψυχομετρικα στη μεση... Που εκει θα δεις τι εχει να γινει...
sta8hsss έγραψε:Και ομως... Εγω το μεγαλυτερο αγχος το εχω εδω στα ψυχοτεχνικα... Με ολες τι μαμακιες που ακουω! Ξερω γω πως θα του την δωσει του εξεταστη!
μια απο τ ιδια Σταθη... Αν με το καλο ειμαι μεσα, το μονο που θα με φοβησει ειναι τα ψυχομετρικα, αλλα ας μην προτρεχουμε...
Χαχαχα θα το παιξω Σταθης Ψαλτης! Τρελος ειμαι οτι θελω κανω! Ε για να το λες εσυ κατι ξερεις παραπανω... Αντε να δουμε, θ φτασουμε μεχρι εκει η θα φαμε πορτα; ...
Και γω νομιζα οτι ειχαν και γραπτα αλλα τωρα θυμηθηκα οτι για να γινουμε δοκιμοι μας ρωτουσαν μονο προφορικα... Τα γραπτα ηταν πολλα παντως ευτυψως που τα εκοψαν γιατι θυμαμε το 2003 εκανα 2ωρες να τα τελειωσω... :)
George Salonica έγραψε:Και ενας ψυχολογος επισης δεν ειναι κακο. Χρειαζετε στις μερες μας. Αλλωστε εχουμε και ψυχοτεχνικα. Που θα ειναι φετος και πολυ ερωτησεις κρισεωσς.
Δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση πως θα αλλάξει κάτι ριζικά στα ψυχοτεχνικά σε σχέση με άλλες φορές.
George Salonica έγραψε:Δε χρειαζετε να σε ενημερωσουν αν θα γινει αλλαγη αυτο ειναι δικο τους θεμα εσενα δε σε αφορα αν ειναι νορμαλ δεν χρειαζετε να φοβασαι κατι
Ακριβώς, είναι δικό τους θέμα, συνεπώς με τα λεγόμενα σου αποδεικνύεις πως η προηγούμενη άποψή σου παραπέμπει σε εικασία και καθαρά και μόνο προσωπική σου άποψη.
George Salonica έγραψε:Δε χρειαζετε να σε ενημερωσουν αν θα γινει αλλαγη αυτο ειναι δικο τους θεμα εσενα δε σε αφορα αν ειναι νορμαλ δεν χρειαζετε να φοβασαι κατι
Ακριβώς, είναι δικό τους θέμα, συνεπώς με τα λεγόμενα σου αποδεικνύεις πως η προηγούμενη άποψή σου παραπέμπει σε εικασία και καθαρά και μόνο προσωπική σου άποψη.
ολα προς το παρον ειναι υποθεσεις... Μολις τα δουμε απο μεσα τοτε θα εχουμε ολοκληρωμενη αποψη!