Πανος έγραψε:Το νοεμβριο μπαινω στο στρατο και ειχα δηλωσει κατα την διακοπη της αναβολης μου το σωμα των πεζοναυτων... τωρα μαθαινω οτι το συγκεκριμενο σωμα δεν συγκαταλεγεται στις ειδικες δυναμεις. Αυτο θα εχει επιπτωσεις στην εκπαιδευση; Διοτι αν ειναι του στυλ λουφα κλπ να ξερω να παω στα λοκ.
Απο την στιγμη που δεν εχουν αλλαξει τα στελεχη των ειδικων δυναμεων απο τους πεζοναυτες η εκπαιδευση θα ειναι η ιδια...
Όποιος ξεχνάει την ιστορία του είναι υποχρεωμένος να την ξαναζήσει. (Σανταγίανα Ισπανός Φιλόσοφος)₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪
Λοιπον guys... Τοσο καιρο διαβαζω κι εγω αυτο το forum και ειχα τις ιδιες αποριες με εσας, ως αναφορα τους πεζοναυτες και αν φορανε πρασινο μπερε και για τα μορια και αν ειναι στις ειδικες δυναμεισ και ποτε θα βγουν... Αυτην την στιγμη που γραφω οι πεζοναυτες "Ειναι" ακομα ειδικες δυναμεις και θα συνεχισουν να φορανε πρασινο μπερε και να παιρνουν μορια μεχρι το 2013. Ο κολλητος μου αυτην την στιγμη ειναι πεζοναυτης στον βόλο και προχθες τον ρωτησα και μου ειπε οτι ρωτησε στην μοναδα του τους αξιοματικους και του ειπαν αυτο ακριωςσ το πραγμα. Οποτε πηγαινετε οσο ακομα προλαβαινετε... εγω μπαινω φεβρουαριο μαλλον
Κομάντος υπηρετώ στους πεζοναύτες (07Δ ΕΣΣΟ ΛΕΛΕ) και συγκεκριμένα στο 521 Τ. Π/Ν. Οι πεζοναύτες φοράνε πράσινο μπερέ και τουλάχιστον μεχρι και 07Δ πέρνει τα μόρια. ισως κάποιους να τους βοήθησα
σαν παλιος πεζοναυτης αν ισχύει αυτο που λετε οτι πλεον οι πεζοναυτες δεν παιρνουν τα μορια των ειδικων δυναμεων ειναι κριμα ας πανε να κανουνε τις ποριες στα μελισσιατικα που φτανανε εσιως και 55 χιλιομετρα ας πανε να κανουνε αποβασεις νατοικες ας καταλαβουν οτι οι πρωτοι που θα πεσουνε στην μαχη αν ποτε γινει ειναι οι πεζοναυτες ας τα βλεπουν οι μεγαλοι και να κρινουν πριν βγαλουν διαταγες και τελος ας μας πουν αν ειχαν μοναδα ποτε ειδικων δυναμεων (οπως ηταν καποτε τωρα δεν ξερω) σαν το 575 της Χαλκιδας
Hλυσιακός-Ι ΜΑΚ έγραψε:Ψάξτε λίγο καλύτερα όμως αν οι πεζοναύτες είναι ακόμη στις ειδικές δυνάμεις γιατί μου φαίνεται ότι μόλις τους βγάλανε από αυτήν την ΕΣΣΟ
Πεζικο , ναυτικο οτι θελει ας ειναι εμεις γουστερουμε την εκπαιδευση τους τις αποβασεις και για αυτο δηλωνουμε πεζοναυτες κ παρουσιαζομαι στις 11-11 στο 505 στον βολο..