Πεζοναύτες: Ανήκουν στις Ειδικές Δυνάμεις;

Πληροφορίες για τους καταδρομείς, πεζοναύτες, αλεξιπτωτιστές, ΟΥΚ, ΕΤΑ, ελεύθεροι σκοπευτές, εκπαίδευση και προϋποθέσεις κατάταξης
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Legion
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 5
Επάγγελμα: XARAKIRI
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Legion »

Πανος έγραψε:Το νοεμβριο μπαινω στο στρατο και ειχα δηλωσει κατα την διακοπη της αναβολης μου το σωμα των πεζοναυτων... τωρα μαθαινω οτι το συγκεκριμενο σωμα δεν συγκαταλεγεται στις ειδικες δυναμεις. Αυτο θα εχει επιπτωσεις στην εκπαιδευση; Διοτι αν ειναι του στυλ λουφα κλπ να ξερω να παω στα λοκ.

Απο την στιγμη που δεν εχουν αλλαξει τα στελεχη των ειδικων δυναμεων απο τους πεζοναυτες η εκπαιδευση θα ειναι η ιδια...
Όποιος ξεχνάει την ιστορία του είναι υποχρεωμένος να την ξαναζήσει. (Σανταγίανα Ισπανός Φιλόσοφος)₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪
rihas d corfu

Δημοσίευση από rihas d corfu »

λοιπών κρίμα για τους πεζοναύτες που το κράτος δειχνη να μην τους σέβεται καθόλου με αυτές της αλαγες που κάνει.

505 Τ/ΠΝ
222 93Α
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

γεια! με λενε γιαννη και θα ηθελα να μου πειτε αν τελικα οι πεζοναυτες θα παρουνε μορια και αν ναι μεχρι ποια σειρα.

ο δεκανεασ-εκπαιδευτής παίρνει μόρια

gooner
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από gooner »

για σασ παιδια... μπορει ν μ απαντησει καποιοσ αν οι πεζοναυτεσ ανηκουν στις ειδικεσ δυναμεισ κ αν παιρνουν κανονικα τα μορια;
kallitexnis
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από kallitexnis »

gooner έγραψε:για σασ παιδια... μπορει ν μ απαντησει καποιοσ αν οι πεζοναυτεσ ανηκουν στις ειδικεσ δυναμεισ κ αν παιρνουν κανονικα τα μορια;
Οι πεζοναύτες με απόφαση του ΓΕΣ αποσύρθηκαν απ'τις Ειδικές Δυνάμεις. Άρα τα μόρια δεν θα είναι ίδια με εκείνα των Ε. Δ.

Jinno69

Δημοσίευση από Jinno69 »

Λοιπον guys... Τοσο καιρο διαβαζω κι εγω αυτο το forum και ειχα τις ιδιες αποριες με εσας, ως αναφορα τους πεζοναυτες και αν φορανε πρασινο μπερε και για τα μορια και αν ειναι στις ειδικες δυναμεισ και ποτε θα βγουν... Αυτην την στιγμη που γραφω οι πεζοναυτες "Ειναι" ακομα ειδικες δυναμεις και θα συνεχισουν να φορανε πρασινο μπερε και να παιρνουν μορια μεχρι το 2013.
Ο κολλητος μου αυτην την στιγμη ειναι πεζοναυτης στον βόλο και προχθες τον ρωτησα και μου ειπε οτι ρωτησε στην μοναδα του τους αξιοματικους και του ειπαν αυτο ακριωςσ το πραγμα.
Οποτε πηγαινετε οσο ακομα προλαβαινετε... εγω μπαινω φεβρουαριο μαλλον
mikeGR
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από mikeGR »

Ο ΤΖΙΝΟ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ. ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΕΙΝΑΙ, ΦΟΡΑΝΕ ΠΡΑΣΙΝΟ ΜΠΕΡΕ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΝΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΑ ΜΟΡΙΑ ΟΣΟΙ ΜΠΟΥΝ ΕΚΕΙ. ΑΥΤΑ
Anonymous

Κομάντος υπηρετώ στους πεζοναύτες (07Δ ΕΣΣΟ ΛΕΛΕ) και συγκεκριμένα στο 521 Τ. Π/Ν. Οι πεζοναύτες φοράνε πράσινο μπερέ και τουλάχιστον μεχρι και 07Δ πέρνει τα μόρια. ισως κάποιους να τους βοήθησα

mikeGR
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από mikeGR »

παιδια μια πλιριφορια π εμαθα χθεσ μεσα στο πευκο π ειμαι. οι πεζοαυτεσ δν ειναι πια ειδικεσ διναμεισ και δν παιρνουν μορια
32 ΤΑΞ/ΠΝ
Πολίτης
Πολίτης

Δημοσίευση από 32 ΤΑΞ/ΠΝ »

σαν παλιος πεζοναυτης αν ισχύει αυτο που λετε οτι πλεον οι πεζοναυτες δεν παιρνουν τα μορια των ειδικων δυναμεων ειναι κριμα ας πανε να κανουνε τις ποριες στα μελισσιατικα που φτανανε εσιως και 55 χιλιομετρα ας πανε να κανουνε αποβασεις νατοικες ας καταλαβουν οτι οι πρωτοι που θα πεσουνε στην μαχη αν ποτε γινει ειναι οι πεζοναυτες ας τα βλεπουν οι μεγαλοι και να κρινουν πριν βγαλουν διαταγες και τελος ας μας πουν αν ειχαν μοναδα ποτε ειδικων δυναμεων (οπως ηταν καποτε τωρα δεν ξερω) σαν το 575 της Χαλκιδας
Anonymous

Πες τα ρε μεγάλε! Ας κάνουν μία DYNAMIC IMPACT 1994 πρώτα και μετά να μου πουν ότι βγάζουν τους ΠΕΖΟΝΑΥΤΕΣ από τις Ειδικές Δυνάμεις.

Hλυσιακός-Ι ΜΑΚ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από Hλυσιακός-Ι ΜΑΚ »

Ψάξτε λίγο καλύτερα όμως αν οι πεζοναύτες είναι ακόμη στις ειδικές δυνάμεις γιατί μου φαίνεται ότι μόλις τους βγάλανε από αυτήν την ΕΣΣΟ
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 7
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Hλυσιακός-Ι ΜΑΚ έγραψε:Ψάξτε λίγο καλύτερα όμως αν οι πεζοναύτες είναι ακόμη στις ειδικές δυνάμεις γιατί μου φαίνεται ότι μόλις τους βγάλανε από αυτήν την ΕΣΣΟ

Πλέον ανήκουν στο Πεζικό.
mocuba1
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από mocuba1 »

Πεζικο , ναυτικο οτι θελει ας ειναι εμεις γουστερουμε την εκπαιδευση τους τις αποβασεις και για αυτο δηλωνουμε πεζοναυτες κ παρουσιαζομαι στις 11-11 στο 505 στον βολο..
spiros-ts
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από spiros-ts »

ημουν πεζοναυτης το 98 και φοραγαμε παντα μπλε μπερε και ανηκαμε στισ ειδικεσ δυναμεισ αυτα που λετε μου φενονται περιεργα

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης