Αποχωρήσεις ΕΠ.ΟΠ 7ης σειράς
καμια σχεση δεν εχει οτι επειδη εφυγαν περισσοτεροι ανδρες θα παρουν ανδρες. Οποιου ερθει η σειρα κ αναλογως το μεσο.
Grecia ευχαριστω για την πληροφ. Αλλα για πες μου πως φαινονται στην φιλη σου εκει μεσα;
Ναι δεν εχει σημασια αν ειναι αντρας η γυναικα... Πας με σειρα... Οσο για το ΒΥΣΜΑ θελει χωσιμο χαχαχα...
Μια χαρα τις φαινονται μεσα... Λιγακι κρυο κ χιονι αλλα οκ! Την παλευει! Αφου της αρεσε! Ειμαστε στρατοκαυλοι χαχαχα δεν ξερω αν η λεξη απαγορευεται αλλα μου βγηκε...
Μια χαρα τις φαινονται μεσα... Λιγακι κρυο κ χιονι αλλα οκ! Την παλευει! Αφου της αρεσε! Ειμαστε στρατοκαυλοι χαχαχα δεν ξερω αν η λεξη απαγορευεται αλλα μου βγηκε...
Σε ποιο μερος ειναι η φιλη σου και τι ειδικοτητα εχει; ;
Αχ μακαρι θελω κ εγω παρα πολυ...
Υπηρετης Α/Τ οπων... Καστορια! Κοριτσια ολλοι θελουμε να μπουμε... Αλλα δν μας περνουν... Χαχαχα
Καποτε θα μπουμε κοπελα μουθελουν δε θελουν... 

Ακριβως πισμα να εχουμε κ μια μερα... Μας βλεπω να μπαινουμε... Τι ειδικοτητα εχεις εσυ; αν επιτρεπεται;
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 19
παιδια εχετε κανενμα νεο απο γρεβενα μηπωσ... ;
υπηρετης α-τ οπλων επιλαχουσα 88 σειρα ρε γ... !
88; αρκετα ατομα ειναι... δεν εχεις βυσματαρα;
Μπα στην αρχη δεν εβαλα γιατι ηταν πρωτη φορα που εδωσα. Τωρα ομως κατι εβαλα κοπελα μου διοτι με φαγανε τα μορια ρε γ...
Εσενα απο οτι εμαθα σε κοψανε στο υψος ετσι; καλα εεε ειναι τοσοο... ενω προηγουμενες προκυρ. κρινοσουν επιλαχων.
Εφυγε κανεις απο γρεβενα ρε παιδια; αυτη η τουρκαλα εφυγε; η καποιος αλλος απο αλλες ειδικοτητες; ξερω οτι εφυγαν ατομα απο ειδικες δυναμεις, απ το μεσολογγι... αυτα. πουθενα αλλου; ας απαντησει καποιος που γνωριζει...
Μηλησα με μια φιλη που ειναι μεσολογγι και μου ειπε πως ειναι ζορι διαβασμα τρεξιμο και ασκησεισ... Αυτη την βδομαδα ισως φυγουν πολλοι. Ποτε θα ειδοποιησουν τους επιλαχων ξερει κανεισ; 

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης