547 ΤΠ - Ρέθυμνο

Πληροφορίες για όλα τα στρατόπεδα ανά την Ελλάδα, τις εγκαταστάσεις, το φαγητό, τις υπηρεσίες και τα στελέχη που υπηρετούν εκεί
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
Afairestis
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

547 ΤΠ - Ρέθυμνο

Δημοσίευση από Afairestis »

Ωραια, σιγα σιγα τελειωνω την λιστα μου μαζι και ο υπνοσακος ;)
a942018

547 ΤΠ - Ρέθυμνο

Δημοσίευση από a942018 »

Έχουμε κανενα νέο απο ΤΠ 547 ;
Νίκος

547 ΤΠ - Ρέθυμνο

Δημοσίευση από Νίκος »

Παίδες μακριά απο το 547 Α/Μ ΤΠ. Στο στρατόπεδο υπηρετούν κυρίως βύσματα Ρεθυμνιώτες, Χανιώτες οι οποίοι χώνουν συνάδελφους τους να κάνουν υπηρεσίες τους Και αυτοί με ισχυρά βύσματα παίρνουν απόσπαση στη ΛΑΦΡ και ΤΕ Ρεθυμνου. Επίσης στο στρατόπεδο υπάρχουν παράνομα Ι2, Ι3 &Ι4 που στο αερομεταφερομενο πεζικο υπηρετουν αποκλειστικα Ι1 με ευθύνη του διοικητή και προκειται καθαρα για εθελοντικη καταταξη στο αερομεταφερομενο πεζικο
StavrosR
Πολίτης
Πολίτης

547 ΤΠ - Ρέθυμνο

Δημοσίευση από StavrosR »

Καλησπέρα παιδιά κανενα νεότερο σχετικά με το το 547; Έχει βελτιωθεί καθόλου η κατάσταση με το καινούργιο διοικητή που απ'ότι διαβάζω διορίστηκε τον Ιούλη;
Βασίλης

547 ΤΠ - Ρέθυμνο

Δημοσίευση από Βασίλης »

Καλημέρα σε όλους,Πρόκειται να μπω στο 547 Α/Μ-ΤΠ ΡΕΘΥΜΝΟΥ τον Ιανουάριο 2020. Ξέρει κανείς τι παίζει στο στρατόπεδο και γενικά συμβουλές;

Ευχαριστώ

mike94

547 ΤΠ - Ρέθυμνο

Δημοσίευση από mike94 »

Παιδια το στρατοπεδο στο Ρεθυμνο τι λεει; Μαλλον θα παρουσιαστω εκει τον Μαρτιο ειμαι απο Κρητη. Ακουγονται διαφορα για το Ρεθυμνο. Εχει κανεις εικονα; Εγω θελω να δηλωσω στρατονομια. Οποτε ποσο καιρο θα ειμαι εκει;
Νίκος

547 ΤΠ - Ρέθυμνο

Δημοσίευση από Νίκος »

Γεια σε όλους! Παρουσιαζομαι 21/1 στο Ρέθυμνο και θέλω να ρωτήσω αν μπορεί κάποιος να δώσει μερικές πληροφορίες/συμβουλές για το συγκεκριμένο στρατόπεδο.(π. χ πόσο δύσκολη είναι η εκπαίδευση )Ευχαριστώ!

Mikexen
Στρατιώτης
Στρατιώτης

547 ΤΠ - Ρέθυμνο

Δημοσίευση από Mikexen »

Νίκος έγραψε:Γεια σε όλους! Παρουσιαζομαι 21/1 στο Ρέθυμνο και θέλω να ρωτήσω αν μπορεί κάποιος να δώσει μερικές πληροφορίες/συμβουλές για το συγκεκριμένο στρατόπεδο.(π. χ πόσο δύσκολη είναι η εκπαίδευση )Ευχαριστώ!

Καλησπέρα φίλε και εγώ μπαίνω εκεί 21/1. πώς είσαι στο φβ να μιλήσουμε;

Νίκος

547 ΤΠ - Ρέθυμνο

Δημοσίευση από Νίκος »

Καλησπέρα,Nikos Kelaidis στο φβ αν θες στείλε μου απλά πες μου πως σε λένε για να σε δεχτώ !
georgecrete

547 ΤΠ - Ρέθυμνο

Δημοσίευση από georgecrete »

Φιλε σου στελνω αιτημα πες μου ποιος ποιος εισαι ακριβως γιατι βγαζει 3-4. Αν δεις το μηνυμα γιατι λογικα εισαι μεσα. Παιδες πειτε λιγο εχω ενα βυσμα και μπαινω Μαρτιο και μπορει να μου κανονισει να παρουσιαστω οπου θελω. Ειμαι απο Κρητη. Και αυτος λεει να κανονισει Ρεθυμνο. Πειτε την γνωμη σας να παω Ρεθυμνο; Οσα εχω ακουσει μεχρι τωρα ειναι αρνητικα και χαλια γενικα. Ποιο αλλο στρατοπεδο ειναι το ιδανικο να παρουσιαστεις;

Υ. Γ. Εχω τελειωσει ηλεκτρολογος μηχανικος και δουλευω ως ηλεκτρολογος 3 χρονια. Μετραει αυτο καπου; Γενικα δεν νομιζω οτι αλλαζει κατι.

Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες