865 ΤΕΝΕΦ

Πληροφορίες για όλα τα στρατόπεδα ανά την Ελλάδα, τις εγκαταστάσεις, το φαγητό, τις υπηρεσίες και τα στελέχη που υπηρετούν εκεί
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
ΓΙΑΝΝΗΣ

865 ΤΕΝΕΦ

Δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ »

Λεφτα, πρασινο μπερε και μορια εδω και 6 μηνες παιρνεις
6
magos

865 ΤΕΝΕΦ

Δημοσίευση από magos »

Για να υπηρετησεις στο τ. εν. εφ πρεπει να εισαι στο σωμα κε. ε. μ που ειναι στην σπαρτη... ! και απο εκει αν εισαι τυχερος και σε επιλεξουνε και περασεις απο καποια τεστ τοτε πας στην ελευσινα οπου ειναι η μοναδα τον τ. εν. εφ... !
crazydim
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

865 ΤΕΝΕΦ

Δημοσίευση από crazydim »

Γίνεται να πας τενεφ ως δόκιμος;
Ευχαριστώ.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 1

865 ΤΕΝΕΦ

Δημοσίευση από Greek_Army »

Ναι, τώρα για άλματα και λεφτά μην ρωτήσεις, δεν γνωρίζω κάτι πρόσφατο, εκτός και αν θέλεις να σου πω τι γινότανε το 2007-2008 Εικόνα
crazydim
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

865 ΤΕΝΕΦ

Δημοσίευση από crazydim »

Ευχαριστώ πολύ.
ΚΕΕΜ_2015

865 ΤΕΝΕΦ

Δημοσίευση από ΚΕΕΜ_2015 »

Παρουσιάζομαι Κ. Ε. Ε. Μ στις 7 Σεπτέβρη. Ενδιαφέρομαινα πάω Τ. ΕΝ. ΕΦ. Δεν έχω/είχα κανένα πρόβλήμα υγείας ή άλλο, δεν έχω καθόλου μειωπία και έχω αρκετά έως πολύ καλύ φυσική κατάσταση. Επίσης έχω δίπλωμα-άδεια αλεξιπτωτιστή και πάνω από 200 άλματα ελευθέρας, και κάποια στατικού ιμάντα. Καθώς και εμειρία στην συσκευασία αλεξιπτώτων (στα κανόνικα τύπου "ραμ-εαρ" όχι στα στρογγυλά του στρατού). Θα ήταν καλό να το δηλώσω αυτό ή καλύτερα να το αποσιωπήσω; Έχω ακούσει ότι πρότερη εμπειρία με αλεξίπτωτα λειτουργεί αρνητικά κατα την επίλογη, ισχύει κάτι τέτοιο; Υπάρχει κάτι στο όποιό λειτουργεί θετικά στο να μπώ Τ. ΕΝ. ΕΦ;
Κωστας

865 ΤΕΝΕΦ

Δημοσίευση από Κωστας »

Η δικια μου ΕΣΟ στα ΤΕΝΕΦ ηταν 21 ατομα 89/Γ 200 απο τα 21 ατομα εμειναν τελικα οι 8 ολοι οι αλλοι κοπηκαν για τον ενα η τον αλλο λογο.
Άβαταρ μέλους
dimitris mak
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

865 ΤΕΝΕΦ

Δημοσίευση από dimitris mak »

Εγω εβγαλα σχολειο αλεξιπτωτιστων 336 με παιδια απο τενεφ. Επισης πηγαιναμε τενεφ για τιναγμα αλεξιπτωτων οποιος ξερει. Πεζικο ειναι απλα περνας το σχολειο αλεξιπτωτιστων. Οι στρατιωτες μονο σκοπιες πρεπει να κανουν εκτος απο το σχολειο αλεξιπτωτιστων-5 αλματα δηλαδη οπως ηταν τοτε.3 αλματα σχολειο,2 συντηρησεις.
ΚΩΣΤΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

865 ΤΕΝΕΦ

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ »

Ψαρα πεσε και παιρνε 89γ
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης

865 ΤΕΝΕΦ

Δημοσίευση από Diasostis31 »

Πέρα απ τη ΣΧΑΛ που διαρκεί ένα μήνα, η εκπαίδευση των οπλιτων για να παρουν μπερε και πουλαδα ριπτη τι διάρκεια έχει;
D LION

865 ΤΕΝΕΦ

Δημοσίευση από D LION »

Καλησπέρα μάγκες και καλή θητεία. Για το 865 Τ. ΕΝ. ΕΦ επιλέχτηκα να πάω. Τα πράγματα έχουν ως εξής.

Παρουσιάστηκα στο ΚΕΕΔ και δήλωσα να υπηρετήσω ως αλεξιπτωτιστής. Τη δεύτερη εβδομάδα παρευρέθηκαν στο ΚΕΕΔ ο υποδιοικητής του Τ. ΕΝ. ΕΦ μαζί με ένα λοχία αν θυμάμαι καλά, για να μας κάνουν μια ενημέρωση για τη μονάδα τους (απευθυνόνταν μόνο στους αλεξιπτωτιστές).
Μας είπαν ότι ειναι μία και μοναδική μονάδα στην Ελλάδα. Άπαξ και μπεις εκεί απο εκεί θα απολυθείς. Βρίσκεται μέσα στο στρατιωτικό αεροδρόμιο στην Ελευσίνα.
Το ΓΕΣ δίνει θέσεις για περίπου 20 φαντάρους,max 25. Δηλώσαμε 44 άτομα και μας πήραν συνέντευξη αμέσως μετά την ενημέρωση.

Όσον αφορά την εκπαίδευση. Ο κύριος στόχος της μονάδας είναι ο εναέριος εφοδιασμός στην πρώτη γραμμή στον πόλεμο. Δηλαη ρίχνουνε με αλεξίπτωτο τρόφιμα, όπλα, πυρομαχικά μέχρι και βαρέου τύπου οχήματα.
Εκεί μαθαίνεις να συσκευάζεις τα αλεξίπτωτα και τα υλικά προς ρίψη.

Δίνεις αθλήματα στη μονάδα ίδια με αυα που δίνουν και οι καταδρομείς αλεξιπτωτιστές για να μείνεις. Περνάς και από γιατρούς.

Άλματα κάνουν ΟΛΟΙ οι φαντάροι. Αυτό σημαίνει ότι περνάς κανονικά το σχολείο Σ. Β. Ε. Α. Πέρνεις 2 πουλάδες.1 του αλεξιπτωτιστή και 1 του ρίπτη. Επίσης πέρνεις κανονικά το επίδομα αλεξιπτωτιστού και κανονικά τα μόρια. Φέρεις επίσης και τον πράσινο μπερέ.

Δεν περνάς ΤΠΕΝ άρα δεν ανήκεις στους καταδρομείς. Γίνεται γυμναστική σαν και αυτή των ειδικών δυνάμεων.

Αυτά μας είπαν. Ίσως ξεχνάω κάτι οπότε ρωτήστε ελεύθερα. Μόλις μπω στη μονάδα και δω πως είναι και απο μόνος μου θα ενημερώσω.
Μιχαλης

865 ΤΕΝΕΦ

Δημοσίευση από Μιχαλης »

Μαγκες ημουνα Σπαρτη και δηλωσα ΤΕΝΕΦ με πειρανε... Αφου ορκίστηκα πειρα 10 μερες δηλαδη μπαινω 10 Οκτωβρίου και γαφει ριπτης συσκευαστης αλεξιπτωτων υλικων 865 τενεφ... Οταν ηρθαν απο εκει δεν εκανα καποια εκπαίδευση για να περάσω τωρα πρωτη μερα με το που μπω εκει θα με βαλουν να περασω την εκπαιδευση η οποια ορίζεται με 40 κάμψις 40 κοιλιακούς 1.5χλμ σε 7,5 λεπτα και 9 έλξεις;
τενεφετζης

865 ΤΕΝΕΦ

Δημοσίευση από τενεφετζης »

Μορια περνουν τελικα; http://kranosgr.blogspot.gr/2011/03/blog-post_8090.html?m=1

Τη ειδικοτητες εχουν?

Αν δεν παρουσιαστω στο κεεμ μπορω να δηλωσω σε αλλο κεντρο οτι θελω να παω στο τενεφ?

τενεφετζης

865 ΤΕΝΕΦ

Υπαρχει και καπου αλλου τενεφ εκτος απο τον ασπροπυργο; Σε κατι φωτογραφιες εχω δει οτι πετανε πραγματα απο το αεροπλανο και οχι αυτοι αληθευει?

τενεφετζης

865 ΤΕΝΕΦ

Please παιδιά ξέρει κανείς;
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης