Δυσχρωματοψία και Ειδικές Δυνάμεις
Παρουσιαζομαι σε 2 μερες ειδικες δυναμεις και το μονο που εχω ειναι δυσχρωματοψια αλλα βλεπω τα βασικα χρωματα υπαρχει περιπτωση να με κοψουν?
Με δυσχρωματοψια τι γινετε βγαινω Ι2 ή οχι;
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 2
Υπάρχει περίπτωση κάποιος να κρύψει την δυσχρωματοψία του ώστε να υπηρετήσει ΛΟΚ; Αν ναι σας παρακαλώ πείτε μου τι μπορώ να κάνω!
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 2
Όχι αφού κάνουν τεστ.
Kαι άσε που θέλεις να υπηρετήσεις, εσύ θα το δηλώσεις από εκεί και πέρα ότι είναι να γίνει θα γίνει, αν δεν το δηλώσεις και γίνει κάτι και το ανακαλύψουν όσο υπηρετείς θα φας στρατοδικείο για απόκρυψη ιατρικού γεγονότος και οι ποινές πίστεψε με είναι πάρα πολύ μεγάλες.
Kαι άσε που θέλεις να υπηρετήσεις, εσύ θα το δηλώσεις από εκεί και πέρα ότι είναι να γίνει θα γίνει, αν δεν το δηλώσεις και γίνει κάτι και το ανακαλύψουν όσο υπηρετείς θα φας στρατοδικείο για απόκρυψη ιατρικού γεγονότος και οι ποινές πίστεψε με είναι πάρα πολύ μεγάλες.
Παραμυθια εγω εχω δυσχρωματοψια και ημουν Ι1 ακαταλληλος για οδηγος Γ κατηγοριας καταλληλος για ΥΕΑ βγαλτε τα συμπερασματα σας.
Γεια σας Φεύγω τον Μάιο μεγάλο Πεύκο... Έχω δυσχρωματοψία, θέλω όμως να υπηρετήσω κανονικά στα ΛΟΚ... Έχω διαβάσει και τις προηγούμενες αναρτήσεις αλλά θέλω να σιγουρευτώ αν τελικά θα με πάρουν.
Ευχαριστώ.
Ευχαριστώ.
Γεια σας φευγω 10 ιουλιου μεγαλο πευκο εχω δυσχρωματοψια θα με παρουν;
Αμα εχεις δυσχρωματοψια μπορεις στην θητεια να πας ειδικες δυναμεις?
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 1
Καλησπερα παιδια μια ερωτηση θελω σχετικα με τη δυσχρωματοψια και τις ειδικες δυναμεις τι ισχυει αν ξεχωριζεις Τα βασικα χρωματα εισαι ι1 αλλιως ι2 γιατι εχω μπερδευτει
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης