Άκυρο... Κ εγώ τότε παρουσιάστηκα. Όντως όλοι παρουσιάζονται στο Πεύκο αλλά ΠΕΝ περναμε στη Ρεντίνα και παίρνουμε μπερέ...μαίρη έγραψε:Κοίτα το αγόρι μου παρουσιάστηκε πρώτα στο Πεύκο Αθήνας τον Αύγουστο και έκατσε περίπου ένα μήνα εκεί για να πάρει τον περέ και τώρα πήγε Ρεντίνα.
Δ' Μοίρα Καταδρομών - Ρεντίνα (καταργήθηκε)
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 1
- Επάγγελμα: Μαθητής
Γεια σας παρουσιαζομαι ρεντινα τον νοεμβριο. Ποσες καιρο μενεις στο κεντρο και υπαρχει εκπαιδευση αυτες τις μερες η μονο αγγαρειες καψωνια;
Γεια σας παρουσιαστικα στο Κ. Ε. Ε. Δ. Οπου εμεινα εκει για 5 εβδομαδες και επειτα με εστειλαν στην Σπαρτη στο Κ. Ε. Ε. Μ. Για οδηγο μετα η μεταθεση μου ειναι στην Ρεντινα Δ' Μ. Κ. Εχω μερικες ερωτησεις; Ποτε θα περασω Π. Ε. Ν.
Θα εχω σκοπιες εφοσον ειμαι οδηγος;
Στις Ασκησεις θα ειμαι ενεργος;
Ακουσα πολλα αλλα θελω καποιος να μου πει στα σιγουρα!
Γεια σας παρουσιαστικα στο Κ. Ε. Ε. Δ. Οπου εμεινα εκει για 5 εβδομαδες και επειτα με εστειλαν στην Σπαρτη στο Κ. Ε. Ε. Μ. Για οδηγο μετα η μεταθεση μου ειναι στην Ρεντινα Δ' Μ. Κ.Εχω μερικες ερωτησεις; Ποτε θα περασω Π. Ε. Ν.
Σειμερα ολα καλα ςον δεκεμβρι ςος 77 ο θεος να ςας ςιλα οπιος εςει βοςςιξη ςςην μαςρι πιςινα ξερει
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 1
Θα περασεις πεν μαζι με την 311, οι υπηρεσειες θα τις κανεις κανονικα ωπως ολοι οι αλλοι, οσο αναφορα τις ασκησεις μην περιμενεις πολλα σαν οδηγος γιατι θα εισαι στον ΛΔΥΠ (που δεν τον πιανει τιποτα) Αλλα θα κανεις αρκετες, γενικα στο στρατοπεδο ειναι λιγο περιεργα τα πραγματα θα το καταλαβεις και εσυ, αφου αρχισε να λειτουργει ξανα σαν μοιρα απο την 308 σειρα και μετα. ΠΧ εσυ θα καθεσε το πρωι στον λοχο. Η θα πλενετε καμια καναδεζα, ενω ο 71 Λοκ θα τρεχει ολοι μερα με τα μπεργεν, στην πλατη Σε ασκησεις, το κακο ειναι οτι ερχετε καλοκαιρι και θα φευγετε αραδες στον ΤΑΡΖΑΝ, αλλα μην μασατε καλη θητεια.
Οταν ημουν στους Πεζοναυτες (303 σειρα) οι οδηγοι περναγανε ΠΕΝ με την επομενη σειρα ακριβως επειδη, οπως ειπες, πηγαινανε πρωτα Σπαρτη. Επισης κανανε κανονικα σκοπιες κ τις ασκησεις.Aλεξανδρος έγραψε: Γεια σας παρουσιαστικα στο Κ. Ε. Ε. Δ. Οπου εμεινα εκει για 5 εβδομαδες και επειτα με εστειλαν στην Σπαρτη στο Κ. Ε. Ε. Μ. Για οδηγο μετα η μεταθεση μου ειναι στην Ρεντινα Δ' Μ. Κ.Εχω μερικες ερωτησεις; Ποτε θα περασω Π. Ε. Ν.
Αυτη τη στιγμη ειμαι στην Β ΜΚ... Αξιζει να παω ρεντινα η θα ειναι χειροτερα; Οταν λεω χειροτερα μιλαω για θεματα σκοπιας αγγαρειας εξοδων κτλ που εδω ναουσα ειναι μαυραα ολαααα
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 6
Κόψου και θα είσαι καλύτερα
ε ρε τι άλλο θα ακούσουμε.

Παρε 50 γιατι σε παιρνει... Και μετα απαντησε αν θες...
-
- Στρατηγός
Παντού τα ίδια είναι. Κάνε υπομονή
Ολα τα αντεχω και ασκησεις και αγγαριες και φωνες αλλα εκει που σπαζομαι κανονικα ειναι τα σκοπετα... Και στη ναουσα μας παει αιμα... Παιζει ρεντινα να ειναι πιο καλα;
-
- Στρατηγός
Γενικά Ρεντίνα είναι καλύτερα και από δράμα και από νάουσα.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες