Προκήρυξη 126 θέσεων Αστυνομικού Προσωπικού Ειδικών Καθηκόντων στην Ελληνική Αστυνομία από ιδιώτες

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Στρατός και θητεία
PLC2025
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 6

Re: Προκήρυξη 126 θέσεων Αστυνομικού Προσωπικού Ειδικών Καθηκόντων στην Ελληνική Αστυνομία από ιδιώτες

Δημοσίευση από PLC2025 »

Καλησπέρα. Εχουμε κανένα νεότερο πότε θα βγουν; Άργησαν να τα βγάλουν ή μου φαίνεται; 
Diorismos1234

Re: Προκήρυξη 126 θέσεων Αστυνομικού Προσωπικού Ειδικών Καθηκόντων στην Ελληνική Αστυνομία από ιδιώτες

Δημοσίευση από Diorismos1234 »

Πιστεύω θα πέσει πολύ μαγείρεμα…θα ‘«κολλήσουν» σε λεπτομέρειες και θα βγάλουν πολλά άτομα στην απέξω… εγώ είμαι ειδικότητα Χημικός Τοξικολόγος και στην Πάτρα που έκανα τα χαρτιά ήμουν μοναδικός…στις ειδικότητες οικονομικών είχε μπόλικους…αν κάποιος έχει πληροφορίες ας πει…

POLICE2025

Δημοσίευση από POLICE2025 »

Μαγείρεμα δε πιστεύω να πέσει, είναι αξιοκρατική η διαδικασία. 

Για να μην τα έχουν βγάλει ακόμα είναι πιθανό ορισμένες ειδικότητες να προσέλκυσαν πολυκοσμία αλλιώς δεν εξηγείται.

Diorismos1234

Δημοσίευση από Diorismos1234 »

Μην πάει μετά τα Χριστούγεννα μόνο ,όπως παλια σε μια αντίστοιχη προκήρυξη αξιωματικών ειδικών καθηκόντων στην Πυροσβεστική που πήρε 5-6 μήνες για να βγουν τα αποτελέσματα
POLICE2025

Δημοσίευση από POLICE2025 »

Δε νομίζω, θεωρώ το αργότερο μέχρι τέλη του μήνα θα έχουμε τους προσωρινούς πίνακες.

Hpo

Δημοσίευση από Hpo »

Καλησπέρα,

Αρχικά η προκήρυξη που αφορούσε την Πυροσβεστική είχε εξετάσεις ενδιάμεσα ψυχομετρικές, υγειονομικές και γραπτές οπότε για αυτό είχε αργήσει τόσο πολύ.
Αναφορικά με τη δική μας προκήρυξη πήρα τηλέφωνο στο ΑΤ που έκανα την αίτηση για να δω αν έχουν λάβει κάποια ενημέρωση από το αρχηγείο και μου είπε ο αξιωματικός πως μέχρι αρχές Σεπτεμβρίου λαμβανανε δικαιολογητικά που εκκρεμούσαν να κατατεθούν και μέσα Σεπτεμβρίου έλαβαν οι επιτροπές τα δικαιολογητικά μας.
Δεν είχε κάποια πληροφορία και όλα είναι με ερωτηματικό.
Θέλω να πιστεύω μέχρι αν όχι μέσα τέλη Οκτωβρίου θα έχουμε μια πρώτη εικόνα.
Σημειωτέον σε εμας έγιναν για όλο το νομό 3 αιτήσεις! 
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης