Προκήρυξη 126 θέσεων Αστυνομικού Προσωπικού Ειδικών Καθηκόντων στην Ελληνική Αστυνομία από ιδιώτες
Re: Προκήρυξη 126 θέσεων Αστυνομικού Προσωπικού Ειδικών Καθηκόντων στην Ελληνική Αστυνομία από ιδιώτες
Καλησπέρα. Εχουμε κανένα νεότερο πότε θα βγουν; Άργησαν να τα βγάλουν ή μου φαίνεται;
Re: Προκήρυξη 126 θέσεων Αστυνομικού Προσωπικού Ειδικών Καθηκόντων στην Ελληνική Αστυνομία από ιδιώτες
Πιστεύω θα πέσει πολύ μαγείρεμα…θα ‘«κολλήσουν» σε λεπτομέρειες και θα βγάλουν πολλά άτομα στην απέξω… εγώ είμαι ειδικότητα Χημικός Τοξικολόγος και στην Πάτρα που έκανα τα χαρτιά ήμουν μοναδικός…στις ειδικότητες οικονομικών είχε μπόλικους…αν κάποιος έχει πληροφορίες ας πει…
Μαγείρεμα δε πιστεύω να πέσει, είναι αξιοκρατική η διαδικασία.
Για να μην τα έχουν βγάλει ακόμα είναι πιθανό ορισμένες ειδικότητες να προσέλκυσαν πολυκοσμία αλλιώς δεν εξηγείται.
Για να μην τα έχουν βγάλει ακόμα είναι πιθανό ορισμένες ειδικότητες να προσέλκυσαν πολυκοσμία αλλιώς δεν εξηγείται.
Μην πάει μετά τα Χριστούγεννα μόνο ,όπως παλια σε μια αντίστοιχη προκήρυξη αξιωματικών ειδικών καθηκόντων στην Πυροσβεστική που πήρε 5-6 μήνες για να βγουν τα αποτελέσματα
Δε νομίζω, θεωρώ το αργότερο μέχρι τέλη του μήνα θα έχουμε τους προσωρινούς πίνακες.
Καλησπέρα,
Αρχικά η προκήρυξη που αφορούσε την Πυροσβεστική είχε εξετάσεις ενδιάμεσα ψυχομετρικές, υγειονομικές και γραπτές οπότε για αυτό είχε αργήσει τόσο πολύ.
Αναφορικά με τη δική μας προκήρυξη πήρα τηλέφωνο στο ΑΤ που έκανα την αίτηση για να δω αν έχουν λάβει κάποια ενημέρωση από το αρχηγείο και μου είπε ο αξιωματικός πως μέχρι αρχές Σεπτεμβρίου λαμβανανε δικαιολογητικά που εκκρεμούσαν να κατατεθούν και μέσα Σεπτεμβρίου έλαβαν οι επιτροπές τα δικαιολογητικά μας.
Δεν είχε κάποια πληροφορία και όλα είναι με ερωτηματικό.
Θέλω να πιστεύω μέχρι αν όχι μέσα τέλη Οκτωβρίου θα έχουμε μια πρώτη εικόνα.
Σημειωτέον σε εμας έγιναν για όλο το νομό 3 αιτήσεις!
Αρχικά η προκήρυξη που αφορούσε την Πυροσβεστική είχε εξετάσεις ενδιάμεσα ψυχομετρικές, υγειονομικές και γραπτές οπότε για αυτό είχε αργήσει τόσο πολύ.
Αναφορικά με τη δική μας προκήρυξη πήρα τηλέφωνο στο ΑΤ που έκανα την αίτηση για να δω αν έχουν λάβει κάποια ενημέρωση από το αρχηγείο και μου είπε ο αξιωματικός πως μέχρι αρχές Σεπτεμβρίου λαμβανανε δικαιολογητικά που εκκρεμούσαν να κατατεθούν και μέσα Σεπτεμβρίου έλαβαν οι επιτροπές τα δικαιολογητικά μας.
Δεν είχε κάποια πληροφορία και όλα είναι με ερωτηματικό.
Θέλω να πιστεύω μέχρι αν όχι μέσα τέλη Οκτωβρίου θα έχουμε μια πρώτη εικόνα.
Σημειωτέον σε εμας έγιναν για όλο το νομό 3 αιτήσεις!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης