με το παλαιό ή το νέο σύστημα;BillG έγραψε:Και εγώ αυτό πιστεύω. Αυτά μου είπαν και μερικοί καθηγητές με τους οποίους μίλησα. Θα υπάρξει μια μικρή άνοδος, αλλά θα είμαι μέσα.georgem23 έγραψε: Καλησπέρα, λογικά είσαι μέσα. Πιστέυω ότι αν ανέβουν θα ανέβουν ελάχιστα οι βάσεις. Καλά αποτελέσματα.
Σχολή Αστυφυλάκων - Υποψήφιοι 2020
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 7
-
- Ταγματάρχης
ναιvtsola21 έγραψε:Καλημερα απο γενικο λυκειο νεο συστημα εχω 16800 ειμαι μες;
TZITZIKAKOS έγραψε:με το παλαιό ή το νέο σύστημα;
Εγώ από ΕΠΑΛ είμαι.17.590 μόρια.
Παιδιά τα αθλήματα πολύ δύσκολα;
Δεν ειναι κάτι ιδιαίτερο (τουλάχιστον για τα αγόρια) Εγω προσωπικά χρειάστηκα 5 μερες προπόνηση
Αν σκεφτείς ότι δεν έχω σχετική ενασχόληση με τον αθλητισμό
Αν σκεφτείς ότι δεν έχω σχετική ενασχόληση με τον αθλητισμό
Τα είχα πιάσει τα όρια απλά έχει κανέναν μήνα που έχω καιρό να κάνω πάλι προπόνηση και αγχώνομαι να πω την αλήθεια αλλά άμα είναι εύκολα εντάξει
Παιδία για το 21 επειδή θα ξαναδώσω φέτος πιστεύετε ότι θα πάρουν πολύ λιγότερα άτομα και θα ξανανέβει στα 16 κάτι η βάση ;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Κυρ Σεπ 13, 2020 11:36 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 2
Αν πάρουν λιγότερα άτομα λογικά θα ανέβουν οι βάσεις, αλλά πάλι δεν είναι σίγουρο έχει να κάνει και με το πως θα τα πάνε φέτος οι υποψήφιοι. Καλή επιτυχία!
manolo165 έγραψε:Παιδία για το 21 επειδή θα ξαναδώσω φέτος πιστεύετε ότι θα πάρουν πολύ λιγότερα άτομα και θα ξανανέβει στα 16 κάτι η βάση ;
Το υπουργειο ανακοινωσε πως θα επαναφερει τους συντελεστες στις πανελλαδικες του ΓΕΛ. Αν του χρονου παρουν λιγοτερους τοτε λογικα οι βασεις θα ανεβουν παλι. Καλη επιτυχια!
Πιστεύεις ότι το πιο πιθανό είναι να πάρουν πολύ λιγότερα άτομα φέτος ;
-
- Ταγματάρχης
Γιά το 2021 ο ίδιος αριθμός Και μπορεί και λίγους παραπάνω, εξάλλου επιβάλλετε με τις απαιτήσεις που έχουν δημιουργηθεί στο σώμα.
Θα έχει όμως την οικονομική δυνατότητα η κυβέρνηση;
Καλησπέρα παιδιά να σας κάνω μια ερώτηση γνωρίζεται ποτέ θα πάτε σχολή ;
Βμκδ έγραψε:Καλησπέρα παιδιά να σας κάνω μια ερώτηση γνωρίζεται ποτέ θα πάτε σχολή ;
Καλησπερα, αρχες-μεσα Δεκεμβριου μας ειπαν οτι θα μπουμε. Δεν υπαρχει ακριβης ημερομηνια ομως.
-
- Ταγματάρχης
ναι την έχει εξάλλου το έχουν προβλέψει γιά αύξηση στον προυπολογισμό του 21manolo165 έγραψε:Θα έχει όμως την οικονομική δυνατότητα η κυβέρνηση;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης