Βάσεις-μόρια για Σώματα Ασφαλείας (2015)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Nikos

Δημοσίευση από Nikos »

Ευχαριστω πολυ. Ας πουμε τωρα που παιρνουν 250. Μεχρι που θεωρειται Σειρα;(π. Χ.50η θεση;)
PLtoon
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από PLtoon »

Nikos έγραψε:Ευχαριστω πολυ. Ας πουμε τωρα που παιρνουν 250. Μεχρι που θεωρειται Σειρα;(π. Χ.50η θεση;)

οι πρώτοι 30 πάνω κάτω θα ειναι βαθμοφόροι, αλλα δεν έχει καμία σημασία.
σημασία έχει η σειρά εξόδου απο την σχολή που καθορίζει σε μεγάλο βαθμό την υπηρεσία που θα πάς μετά
"οπουδήποτε οποτεδήποτε επιχειρήν"
Θανάσης 94
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από Θανάσης 94 »

αστυφύλαξ έγραψε:Θαναση λες οτι τα αποτελεσματα των ΠΚΕ τα βλεπουμε στο σαητ του υπουργειου. Μπορεις να το διευκρινισεις λιγο; Ευχαριστω.
Αρχές Αυγούστου βγαίνουν στο site του υπουργείου.

Θανάσης 94
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

PLtoon έγραψε:
Nikos έγραψε:Ευχαριστω πολυ. Ας πουμε τωρα που παιρνουν 250. Μεχρι που θεωρειται Σειρα;(π. Χ.50η θεση;)

οι πρώτοι 30 πάνω κάτω θα ειναι βαθμοφόροι, αλλα δεν έχει καμία σημασία.
σημασία έχει η σειρά εξόδου απο την σχολή που καθορίζει σε μεγάλο βαθμό την υπηρεσία που θα πάς μετά
Άρα αν βγει κάποιος με καλή σειρά εξόδου, ποιες υπηρεσίες έχουν ζήτηση και είναι καλές;

PLtoon
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από PLtoon »

Θανάσης 94 έγραψε: Άρα αν βγει κάποιος με καλή σειρά εξόδου, ποιες υπηρεσίες έχουν ζήτηση και είναι καλές;

εξαρτάτε απο τα θέλω σου.
άλλος θεωρεί τέλεια υπηρεσία την άμεση δράση, άλλος θέλει να βολευτεί και κοιτάει γραφείο η κρατική ασφάλεια.

πχ Απο τον θάλαμο μου οι 2 που το παιζαν οι πιό μάχημοι μέσα, κατέληξαν τροχαία,
και απο τον δίπλα θάλαμο ένας αδύνατος που ούτε ιστορίας το παιζε ούτε έδωσε ποτέ δικαίωμα, πέρασε σχολείο και μπήκε εκαμ.

την υπηρεσία που θέλεις θα την αποφασίσεις στην πρακτική.

ζήτηση έχουν η ασφάλεια, η άμεση δράση και τα τμήματα βορειοανατολικής αττικης
"οπουδήποτε οποτεδήποτε επιχειρήν"
Άβαταρ μέλους
papikos
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από papikos »

Μπορει καποιος να μας πει ποιο ειναι το προγραμμα μεσα στη σχολη;
nick

Δημοσίευση από nick »

Παιδια καλησπερα. Απο αποψη ειδικου επιδοματος θα αξιζε να παει καποιος στα ματ;
ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Δημοσίευση από ΔΗΜΗΤΡΗΣ »

Θανάσης 94 έγραψε:Εγώ δημήτρη πιστεύω ότι η βάση θα πέσει σε σχέση με πέρυσι δηλαδή θα υπάρξει μια πτώση 300-400 μορίων. Η βάση πολυτέκνων είναι λίγο δύσκολο να εκτιμηθεί αλλά αν πιάνεις την περσινή βάση είσαι μέσα κατά την γνώμη μ.
ΘΑΝΑΣΗ τυχαια βρηκα μια εκτιμηση για πολλες σχολες και μεσα σε αυτες ειναι και η ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΩΝ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΕΙΡΑΣ. Μου εκανε εντυπωση οτι η συγκεκριμενη εκτιμηση την ριχνει 1500 μορια, δηλαδη 14.400. Λες να "ισχυει" ;(Ειναι προσφατη εκτιμηση)

Θανάσης 94
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ έγραψε:
Θανάσης 94 έγραψε:Εγώ δημήτρη πιστεύω ότι η βάση θα πέσει σε σχέση με πέρυσι δηλαδή θα υπάρξει μια πτώση 300-400 μορίων. Η βάση πολυτέκνων είναι λίγο δύσκολο να εκτιμηθεί αλλά αν πιάνεις την περσινή βάση είσαι μέσα κατά την γνώμη μ.
ΘΑΝΑΣΗ τυχαια βρηκα μια εκτιμηση για πολλες σχολες και μεσα σε αυτες ειναι και η ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΩΝ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΕΙΡΑΣ. Μου εκανε εντυπωση οτι η συγκεκριμενη εκτιμηση την ριχνει 1500 μορια, δηλαδη 14.400. Λες να "ισχυει" ;(Ειναι προσφατη εκτιμηση)

Δημήτρη η εκτίμηση αυτή είναι του κ. Στρατηγάκη. Το θέμα είναι ότι και πέρυσι την ίδια εκτίμηση έδινε δηλαδή 14400. Για μένα δεν θα ισχύσει κάτι τέτοιο. Επειδή θυμάμαι ότι είχες 15000 (πολύτεκνος) γνώμη μου είναι ότι είσαι μέσα.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Δημοσίευση από ΔΗΜΗΤΡΗΣ »

Θανάσης 94 έγραψε:
Δημήτρη η εκτίμηση αυτή είναι του κ. Στρατηγάκη. Το θέμα είναι ότι και πέρυσι την ίδια εκτίμηση έδινε δηλαδή 14400. Για μένα δεν θα ισχύσει κάτι τέτοιο. Επειδή θυμάμαι ότι είχες 15000 (πολύτεκνος) γνώμη μου είναι ότι είσαι μέσα.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !

Θανάσης 94
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ έγραψε:
Θανάσης 94 έγραψε:
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !

Παρακαλώ Δημήτρη. Αυτό που έχεις να κάνεις είναι υπομονή μέχρι να βγουν οι βάσεις. Καλή επιτυχία.
john

Δημοσίευση από john »

Γεια χαρά. Πιστευετε οτι η αστυφυλακων θα σκαρφαλωσει πανω απο 16300 μορια; Γιατι εχω 16317.
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από D.Y.K »

john έγραψε:Γεια χαρά. Πιστευετε οτι η αστυφυλακων θα σκαρφαλωσει πανω απο 16300 μορια; Γιατι εχω 16317.

Είσαι μέσα κατά την γνώμη μου και σχετικά άνετα.

Θανάσης 94
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

john έγραψε:Γεια χαρά. Πιστευετε οτι η αστυφυλακων θα σκαρφαλωσει πανω απο 16300 μορια; Γιατι εχω 16317.
jonn συμφωνώ με τον D.Y.K. Είσαι μέσα.

john

Δημοσίευση από john »

Μακαρι παιδια. Θελω πολυ να μπω στο σωμα!
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες