Βάσεις-μόρια για Σώματα Ασφαλείας (2015)
Ευχαριστω πολυ. Ας πουμε τωρα που παιρνουν 250. Μεχρι που θεωρειται Σειρα;(π. Χ.50η θεση;)
Nikos έγραψε:Ευχαριστω πολυ. Ας πουμε τωρα που παιρνουν 250. Μεχρι που θεωρειται Σειρα;(π. Χ.50η θεση;)
οι πρώτοι 30 πάνω κάτω θα ειναι βαθμοφόροι, αλλα δεν έχει καμία σημασία.
σημασία έχει η σειρά εξόδου απο την σχολή που καθορίζει σε μεγάλο βαθμό την υπηρεσία που θα πάς μετά
"οπουδήποτε οποτεδήποτε επιχειρήν"
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 17
Αρχές Αυγούστου βγαίνουν στο site του υπουργείου.αστυφύλαξ έγραψε:Θαναση λες οτι τα αποτελεσματα των ΠΚΕ τα βλεπουμε στο σαητ του υπουργειου. Μπορεις να το διευκρινισεις λιγο; Ευχαριστω.
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
Άρα αν βγει κάποιος με καλή σειρά εξόδου, ποιες υπηρεσίες έχουν ζήτηση και είναι καλές;PLtoon έγραψε:Nikos έγραψε:Ευχαριστω πολυ. Ας πουμε τωρα που παιρνουν 250. Μεχρι που θεωρειται Σειρα;(π. Χ.50η θεση;)
οι πρώτοι 30 πάνω κάτω θα ειναι βαθμοφόροι, αλλα δεν έχει καμία σημασία.
σημασία έχει η σειρά εξόδου απο την σχολή που καθορίζει σε μεγάλο βαθμό την υπηρεσία που θα πάς μετά
Θανάσης 94 έγραψε: Άρα αν βγει κάποιος με καλή σειρά εξόδου, ποιες υπηρεσίες έχουν ζήτηση και είναι καλές;
εξαρτάτε απο τα θέλω σου.
άλλος θεωρεί τέλεια υπηρεσία την άμεση δράση, άλλος θέλει να βολευτεί και κοιτάει γραφείο η κρατική ασφάλεια.
πχ Απο τον θάλαμο μου οι 2 που το παιζαν οι πιό μάχημοι μέσα, κατέληξαν τροχαία,
και απο τον δίπλα θάλαμο ένας αδύνατος που ούτε ιστορίας το παιζε ούτε έδωσε ποτέ δικαίωμα, πέρασε σχολείο και μπήκε εκαμ.
την υπηρεσία που θέλεις θα την αποφασίσεις στην πρακτική.
ζήτηση έχουν η ασφάλεια, η άμεση δράση και τα τμήματα βορειοανατολικής αττικης
"οπουδήποτε οποτεδήποτε επιχειρήν"
Μπορει καποιος να μας πει ποιο ειναι το προγραμμα μεσα στη σχολη;
Παιδια καλησπερα. Απο αποψη ειδικου επιδοματος θα αξιζε να παει καποιος στα ματ;
ΘΑΝΑΣΗ τυχαια βρηκα μια εκτιμηση για πολλες σχολες και μεσα σε αυτες ειναι και η ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΩΝ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΕΙΡΑΣ. Μου εκανε εντυπωση οτι η συγκεκριμενη εκτιμηση την ριχνει 1500 μορια, δηλαδη 14.400. Λες να "ισχυει" ;(Ειναι προσφατη εκτιμηση)Θανάσης 94 έγραψε:Εγώ δημήτρη πιστεύω ότι η βάση θα πέσει σε σχέση με πέρυσι δηλαδή θα υπάρξει μια πτώση 300-400 μορίων. Η βάση πολυτέκνων είναι λίγο δύσκολο να εκτιμηθεί αλλά αν πιάνεις την περσινή βάση είσαι μέσα κατά την γνώμη μ.
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ έγραψε:ΘΑΝΑΣΗ τυχαια βρηκα μια εκτιμηση για πολλες σχολες και μεσα σε αυτες ειναι και η ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΩΝ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΕΙΡΑΣ. Μου εκανε εντυπωση οτι η συγκεκριμενη εκτιμηση την ριχνει 1500 μορια, δηλαδη 14.400. Λες να "ισχυει" ;(Ειναι προσφατη εκτιμηση)Θανάσης 94 έγραψε:Εγώ δημήτρη πιστεύω ότι η βάση θα πέσει σε σχέση με πέρυσι δηλαδή θα υπάρξει μια πτώση 300-400 μορίων. Η βάση πολυτέκνων είναι λίγο δύσκολο να εκτιμηθεί αλλά αν πιάνεις την περσινή βάση είσαι μέσα κατά την γνώμη μ.
Δημήτρη η εκτίμηση αυτή είναι του κ. Στρατηγάκη. Το θέμα είναι ότι και πέρυσι την ίδια εκτίμηση έδινε δηλαδή 14400. Για μένα δεν θα ισχύσει κάτι τέτοιο. Επειδή θυμάμαι ότι είχες 15000 (πολύτεκνος) γνώμη μου είναι ότι είσαι μέσα.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !Θανάσης 94 έγραψε:
Δημήτρη η εκτίμηση αυτή είναι του κ. Στρατηγάκη. Το θέμα είναι ότι και πέρυσι την ίδια εκτίμηση έδινε δηλαδή 14400. Για μένα δεν θα ισχύσει κάτι τέτοιο. Επειδή θυμάμαι ότι είχες 15000 (πολύτεκνος) γνώμη μου είναι ότι είσαι μέσα.
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ έγραψε:ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !Θανάσης 94 έγραψε:
Παρακαλώ Δημήτρη. Αυτό που έχεις να κάνεις είναι υπομονή μέχρι να βγουν οι βάσεις. Καλή επιτυχία.
Γεια χαρά. Πιστευετε οτι η αστυφυλακων θα σκαρφαλωσει πανω απο 16300 μορια; Γιατι εχω 16317.
john έγραψε:Γεια χαρά. Πιστευετε οτι η αστυφυλακων θα σκαρφαλωσει πανω απο 16300 μορια; Γιατι εχω 16317.
Είσαι μέσα κατά την γνώμη μου και σχετικά άνετα.
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
jonn συμφωνώ με τον D.Y.K. Είσαι μέσα.john έγραψε:Γεια χαρά. Πιστευετε οτι η αστυφυλακων θα σκαρφαλωσει πανω απο 16300 μορια; Γιατι εχω 16317.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Magnum7 και 4 επισκέπτες