Αθλητικές Δοκιμασίες Πυροσβεστικής (2012)
Παιδια θα ηθελα να κανω μια σημαντικη ερωτηση και οποιος ξερει σιγουρα ας απαντησει. Ειμαι ψηλα στην λιστα και στην Α και στην Β κατηγορια. Εννοειται οτι θελω να ειμαι επιτυχων στην Α. Αν τωρα η επομενη κατηγορια που θα καλεσουν ειναι η Β, μπορω να δωσω τα αθληματα με αυτην την κατηγορια και να ξεμπερδευω και να μην παω οταν καλεσω την Α;
- NASOSS
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 1
Κανένα νέο απο τα αθλήματα; Πως ήταν Προβλεπόμενα;
Βγήκαν και για τις υπόλοιπες κατηγορίες. Εγώ είμαι 31/10 κι 01/11 όποιος θέλει κανονιζουμε από Β. Ελλάδα έχω αυτοκίνητο.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 5
Ρε Παιδιά Που Πατάω Για να δω τους Πινάκες Των Αθλημάτων Στο σαιτ Της Πυροσβεστικής ;
γιατί δεν τους Βάζουν Στην Κεντρική Σελίδα;
γιατί δεν τους Βάζουν Στην Κεντρική Σελίδα;
ΠΑτα εκει που λεει ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ... Ξερει κανεις τι οδο εχουν τα κεντρα που θα δοσουμε αθληματα; Για να τα ψαξω στο GPS
παιδια ειναι κανενας που περνα από παλατακι?ωστε να μοιραστουμε τα εξοδα για βιλια?
για τις 31 του μηνα
για τις 31 του μηνα
Παιδες δεν θελω ανγχοι. Θα σας τα πω ακριβως...1. Ελξεις-η κανετε οσοι μπορειτε 5 κανονικες η οποιος δεν μπορει πεντε μισες κ περασατε, προσοχη. Οποιος δεν μπορει μην προσπαθησει για ολοκληρες θα μεινει κατω.2.(50 κιλα), μπορειτε ολοι, ουτε κουβεντα.3. Δοκος, οχι ανγχος (καλη τυχη), περα απο αυτο δεν μπορεις να κανεις τπτ.4. Σκαλα, αντε γεια πιειτε κ εναν καφε για εμενα...5.(1000) μετρα, ολοι να ειστε μες το γκρουπ, αφοβο, παει στον αυτοματο (κατι που πολλοι δεν γνωριζουν, ο χρονος ξεκιναει την ωρα που φευγει και ο τελευταιος, καλο αυτο, οποιος φοβαται απλα μην εγκαταλειψη, ας τερματισει).6. Αλμα (4) μετρα, απλα πατας και πηδας, αστε τις βαλβιδες για αλλους, προσοχη κατι σημαντικο. Οταν τρεχεις στα τελευταια 10 μετρα πατας γκαζι, οχι φρενο για να βρεις τα βηματα γιατι χανεις φορα, πολλοι κοβανε, ποτε. Και 7. Υψος, χαβαλε, γελειο, αντε να τελειωνουμε να φυγουμε... Αυτα εζησα εγω χθες και σημερα. Καλη επιτυχια σε ολους...
Παιδια σημερα με πηραν τηλ να παω απο μαραθωνομαχων για τα χαρτια, για τα αθληματα και τα ψυχοτεχνικα
sakk έγραψε:Παιδια σημερα με πηραν τηλ να παω απο μαραθωνομαχων για τα χαρτια,για τα αθληματα και τα ψυχοτεχνικα
Τι εννοείς ακριβώς; Αφού βγαίνουν πίνακες γι' αυτά.
Σου είπανε για ψυχοτεχνικά;
Φιλε aek21 στην δοκο κανατε 3 στασεις π λεει η πηγενατε οτι ναναι;
Ειναι κανενας απο αθηνα που δινει αθληματα στα βιλια την δευτερα; Αν ναι ας μου στειλει μνμ inbox να μοιραστουμε και τα εξοδα, γιατι δεν εχω μεταφορικο. Ευχαριστω!
Φιλε sakk μηπως μπερδευτηκες και εννοεις την προσκληση για τα αθληματα. Γιατι για ψυχοτεχνικα θα βγει ανακοινωση.
sakk έγραψε:Παιδια σημερα με πηραν τηλ να παω απο μαραθωνομαχων για τα χαρτια, για τα αθληματα και τα ψυχοτεχνικα
παιδια συγνωμη υπεθεσα λαθος, για τα αθληματα ειναι εχετε δικιο!
Παιδια τι ωρα περιπου ξεκινανε στα βιλια τα αθληματα γιατι υπολογιζω πως θα αργησω κανενα μισαωρο λετε να εχω προβλημα;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης