Επιτυχόντες Σχολή Αστυφυλάκων (2012)
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 5
Οκ καταλαβα, και καλο κουραγιο στη ΣΜΥ γιατι τα πραγματα εκει ειναι πολυ δυσκολα.
Να σαι καλα και συ το ιδιο γιατι ειναι δυσκολη εποχη για την ελασ
Δηλαδή θα χρειαστούμε να πάμε και στην εφορία να βγάλουμε α. Φ. Μ.
Αύριο στις 9 έχω ραντεβού στην αστυνομική διεύθυνση. Σίγουρα θα μάθω περισσότερα και θα σας ενημερώσω. Εμένα προσωπικά μου ζήτησαν να έχω μαζί μου ένα επικυρωμένο φωτοαντίγραφο του τίτλου σπουδών μου και την ταυτότητα, τίποτα άλλο.
Αύριο στις 9 έχω ραντεβού στην αστυνομική διεύθυνση. Σίγουρα θα μάθω περισσότερα και θα σας ενημερώσω. Εμένα προσωπικά μου ζήτησαν να έχω μαζί μου ένα επικυρωμένο φωτοαντίγραφο του τίτλου σπουδών μου και την ταυτότητα, τίποτα άλλο.
- gregory-90
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 11
Παιδια εχουν ενημερωσει κανεναν σας για τις ημερονιες καταταξης κτλπ?
Υπολογιζετε στις αρχες οκτωμβρη, διδιμοτειχο-κομμοτηνη
- gregory-90
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 11
Ποτε θα δηλωσουμε σε ποια σχολη θα παμε?
Καλησπέρα παιδιά, θα ήθελα αν γνωρίζει κάποιος να μου πει αν δίνονται υποτροφίες στους πρώτους που περνάνε στην Αστυφυλακων. Ευχαριστώ εκ τω προτέρων!
Δεν νομίζω να δίνονται υποτροφίες. Είπαμε.:P
Δεν είναι πανεπιστήμιο, εξάλλου είδη θα παίρνεις ένα μικρο επίδομα από την σχολή και θα σου προσφέρουν σίτιση και στέγαση τι άλλο θες.
Δεν είναι πανεπιστήμιο, εξάλλου είδη θα παίρνεις ένα μικρο επίδομα από την σχολή και θα σου προσφέρουν σίτιση και στέγαση τι άλλο θες.
Οι 5 πρωτοι αποφοιτοι εισαγονται στην σχολη αξιωματικων απο το δευτερο ετος... Αυτο εχουν σαν υποτροφια οι πρωτοι... Παρεπιπτοντως μαθατε ποτε μπαινουμε?
bill77 έγραψε:Οι 5 πρωτοι αποφοιτοι εισαγονται στην σχολη αξιωματικων απο το δευτερο ετος... Αυτο εχουν σαν υποτροφια οι πρωτοι... Παρεπιπτοντως μαθατε ποτε μπαινουμε;
Αυτό όπως είπες ισχύει για τους 5 πρώτους απόφοιτους. Το μόνο προνόμιο των πρώτων που εισάγονται στην Αστυφυλάκων είναι οτι θα γίνουν στα ΤΔΑ τους Αρχηγοί, Διμοιρίτες, Ομαδάρχες που σημαίνει οτι δεν θα κάνουν υπηρεσίες, άρα σε κάθε έξοδο θα μπορούν να βγούν. Έχουν όμως άλλα καθήκοντα...
"Ασκός κλυδωνιζόμενος μηδεπώποτε βυθιζόμενος"
Billy. έγραψε:
Πλέον η Σχολή Αστυφυλάκων λογίζεται ως Α. Τ. Ε. Ι.
Δείτε σε αυτόν το νόμο σελ.13, Άρθρο 25, Παράγραφος 4.
-
- Ταγματάρχης
Εχει κανενας επιτυχων κανενα νεο για την καταταξη παει και ο σεπτεμβριος και ακομη τιποτα
Πραγματικα ρε παιδια ακομα τιποτα δε γνωριζουμε; Ποτε θα μπουν επιτελους οι αστυφυλακες; Και που; Δε μπορω να πιστεψω οτι δε ξερει κανεις!
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 4
-
- Ταγματάρχης
Ναι για τις σχολες ξερουμε πανω κατω ποιες θα λειτουργησουν. για τις ημερομινιες που θα καταταγουμε δεν ξερουμε.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες