Κατάταξη στις ειδικές δυνάμεις (2010)

Πληροφορίες για τους καταδρομείς, πεζοναύτες, αλεξιπτωτιστές, ΟΥΚ, ΕΤΑ, ελεύθεροι σκοπευτές, εκπαίδευση και προϋποθέσεις κατάταξης
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Figalos
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Figalos »

Παιδια πριν κατι χρονια ειχα χτυπησει στο γονατο και απο τοτε οταν το κουραζω παρα πολυ βγαζει λιγο υγρο κ μ ποναει... Κ αυτο συγεκριμενα γινεται στην προετοιμασια με την ομαδα μου αλλα μετα δν εχω κανενα προβλημα θα με δεχτουν στις ειδικες δυναμεισ;
Άβαταρ μέλους
ΛΟΚ soldier
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από ΛΟΚ soldier »

Ποιός μπορεί να απαντήσει;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 96

Δημοσίευση από Greek_Army »

Figalos έγραψε:Παιδια πριν κατι χρονια ειχα χτυπησει στο γονατο και απο τοτε οταν το κουραζω παρα πολυ βγαζει λιγο υγρο κ μ ποναει... Κ αυτο συγεκριμενα γινεται στην προετοιμασια με την ομαδα μου αλλα μετα δν εχω κανενα προβλημα θα με δεχτουν στις ειδικες δυναμεισ;

Άμα σε πονέσει στην πρωινή γυμναστική και σταματήσεις υπάρχει περίπτωση να σε πάνε στον γιατρό. Εσύ πιστεύεις ότι θέλεις να μπεις ειδικές δυνάμεις και να ρισκάρεις την υγεία σου;
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Καλησπέρα, πήγα σήμερα στην στρατολογία επειδή είμαι του 92' και δήλωσα να πάω ειδικές δυνάμεις αλεξίπτωτα, αλλά δεν ήξερα ότι μπορούσα να πάω και αμφίβιος καταδρομέας, σκέφτομαι μήπως είναι καλύτερα στους καταδρομείς, τι προτείνετε; Μπορώ τώρα να το αλλάξω;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Φίλε δημήτρη το ότι δήλωσες αλεξιπτωτιστής δεν ειναι αναγκαίο να σε επιλέξουνε κιόλας. Μην αγχώνεσε. Θα έχεις την δυνατότητα να επιλέξεις όταν παρουσιαστείς
Anonymous

Δεν θέλω να το χάσω με τίποτα και να πάω πεζικό, είμαι 1.76,70 κιλά και κάνω ενόργανη γυμναστική απο 4 χρονών, θα τσατιστώ πάρα πολύ αν δεν μπω στις ειδικές δυνάμεις, επίσης αυτός στην στρατολογία με ρώτησε για κάποιες γνώσεις όπως ιστιοπλοία, πρώτες βοήθειες και άλλα, στα μισά είχα σημαντικές γνώσεις και αυτός διάλεξε και μου έβαλε πρώτες βοηθειες, το έκανε επίτηδες ή το έβαλε στην τύχη;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Και να παρουσιαστείς σε κέντρο πεζικού πάλι θα έχεις την ευκαρία σου να πας ειδικές δυνάμεις. Μην σε βασανίζει από τώρα αυτό το θέμα.
Anonymous

Και να πάω δηλαδή στο πεζικό θα μου κάνουν πράμα σαν εξετάσεις για να δούνε αμα θα μπω στις ειδικές δυνάμεις;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Θα περάσεις κάπια εύκολα αθλήματα.
Anonymous

Θα τα περάσω για πλάκα με το γαμίσι που έχω φάει στην ενόργανη... Ευχαριστώ ΓΜΑΚ
ΝΕΟΣ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 10
Επάγγελμα: φοιτητης ηλεκτρονικης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ΝΕΟΣ »

tasos_93 έγραψε:Μπορει καποιος που θα παει σε στρατιωτικη σχολη (συγκεκριμενα πυροσβεστικη) να υπηρετησει πρωτα ειδικες δυναμεις; Γιατι εχω ακουσει πως οι αστυνομικοι δεν πανε στρατο.

1ον η πυροσβεστικη δν ειναι στρατιωτικη σχολη και οι απλοι πυροσβεστες μπαινουν με προκυρηξη του δημοσιου. Αυτοι που εχουν ανωτερο αξιωμα μπαινουν απο πανελλαδικες.

2ον οι αστυνομικοι δν ειναι οτι δν μπορουν να υπηρετησουν απλα ειναι καθαρα δικη τους επιλογη αν πανε στρατο (που οι περισσοτεροι δν πανε)

Παντως αλλοι οι αστυνομικοι οι οποιοι ειναι απο πανελλαδικες και αλλο οι ειδικοι φρουροι οι οποιοι ειναι απο προκυρηξη και προφανως θα εχουν υπηρετησει στρο στρατο (οι ειδικες δυναμεις δινουν μορια για ειδικους φρουρους πληροφοριακα)

ΝΕΟΣ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 10
Επάγγελμα: φοιτητης ηλεκτρονικης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ΝΕΟΣ »

paris1810 έγραψε:Τωρα βέβαια δε ξέρω εαν παίρνουν 7μηνα στις Ειδικές Δυνάμεις...

οχι δν παιρνουν. Μονο 9μηνο που και αυτο ακομη ειναι λιγο

eito84
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από eito84 »

Καλησπέρα σε όλους,

Ήθελα να ρωτήσω ορισμένα πράγματα:

Παρουσιάζομαι 10/02 στο ΚΕΕΜ Σπάρτης, απο όσο γνωρίζω εκεί μπορώ να δηλώσω οτι θέλω να πάω Ε. Δ, και μετά απο κάποιες δοκιμασίες αν είμαι επιτυχής με πέρνουν στο ΚΕΕΔ, μετά απο κανα δυο βδομάδες που γίνεται η ορκωμοσία μας ρωτάν αν θέλουμε να παραμείνουμε στις ΕΔ. Μέχρι εδώ σωστά;

Αφού γίνουνε αυτά και ελπίζω οτι θα περάσω, μπορώ να δηλώσω οτι θέλω να πάω στους Πεζοναύτες ή μας στέλνουν όπου αυτοί θέλουν για τα ΠΕΝ;
Legion
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 1
Επάγγελμα: XARAKIRI
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Legion »

Θα δηλωσεις στο πευκο...
Όποιος ξεχνάει την ιστορία του είναι υποχρεωμένος να την ξαναζήσει. (Σανταγίανα Ισπανός Φιλόσοφος)₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪
eito84
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από eito84 »

Δηλαδή δηλώνω πεζοναύτες και με παίρνουν πεζοναύτες ή δηλώνω και με παίρνουν όπου να'ναι;

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης