Ποία Στρατιωτική Σχολή να επιλέξω;
Στην αεροπορια ειναι διαφορετικη η νοοτροπια επειδη απαιτει πιο πολλη επιστημη και γνωση απο τα αλλα 2 σωματα...
Την αεροπορια στην Ελλαδα την εφερε το ναυτικο αυτο μη το ξεχνατε.
Την αεροπορια στην Ελλαδα την εφερε το ναυτικο αυτο μη το ξεχνατε.
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 2
Καλημέρα, όπως έχω αναφέρει και σε προηγούμενη σελίδα σκέφτομαι να δηλώσω την ΣΣΕ ως πρώτη επιλογή αλλά δεν είμαι 100% σίγουρος. Συνεχώς ακούω από τρίτους
(λ. Χ.Ευελπις ) ότι δεν αξίζει σαν σχολή και ότι δεν είναι αυτό που περιμένεις. Επίσης στο συγκεκριμένο forum έχει ειπωθεί πως οι ιδεολόγοι είναι αυτοί που απογοητεύονται πρώτοι Προσωπικά πιστεύω στα ιδανικά και στις αξίες του στρατού (γιαυτό και άλλωστε σκέφτομαι σοβαρά για ΣΣΕ) και ο μισθός και η μονιμότητα έρχονται δεύτερα μπροστά στον πατριωτισμό. Μήπως απογοητευτώ από αυτά που θα αντικρίσω στην σχολή; Δεν ζητάω επαγγελματικό προσανατολισμό, απλά θέλω να μάθω τι πραγματικά γίνεται εκεί μέσα. Γιατί πολλοί την αποκαλούν αντιπαραγωγική σχολή; Θα 'θελα κατά προτίμηση να μου απαντήσει (με τεκμήρια) κάποιος που είναι μέσα στην Σχολή (εκτος από τον Ευελπι που έγινε κατανοητός :P) γιατί τα Τα έχω μάθει πλέον.
Υ. Γ. Θέλω να μαι σίγουρος για την επιλογή μου γιατί με την ΣΣΕ θυσιάζω μια καλή
οικονομική σχολή απο την οποία έχω σίγουρη δουλειά.
(λ. Χ.Ευελπις ) ότι δεν αξίζει σαν σχολή και ότι δεν είναι αυτό που περιμένεις. Επίσης στο συγκεκριμένο forum έχει ειπωθεί πως οι ιδεολόγοι είναι αυτοί που απογοητεύονται πρώτοι Προσωπικά πιστεύω στα ιδανικά και στις αξίες του στρατού (γιαυτό και άλλωστε σκέφτομαι σοβαρά για ΣΣΕ) και ο μισθός και η μονιμότητα έρχονται δεύτερα μπροστά στον πατριωτισμό. Μήπως απογοητευτώ από αυτά που θα αντικρίσω στην σχολή; Δεν ζητάω επαγγελματικό προσανατολισμό, απλά θέλω να μάθω τι πραγματικά γίνεται εκεί μέσα. Γιατί πολλοί την αποκαλούν αντιπαραγωγική σχολή; Θα 'θελα κατά προτίμηση να μου απαντήσει (με τεκμήρια) κάποιος που είναι μέσα στην Σχολή (εκτος από τον Ευελπι που έγινε κατανοητός :P) γιατί τα Τα έχω μάθει πλέον.
Υ. Γ. Θέλω να μαι σίγουρος για την επιλογή μου γιατί με την ΣΣΕ θυσιάζω μια καλή
οικονομική σχολή απο την οποία έχω σίγουρη δουλειά.
- dimitris mak
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 1
Για εμενα καλυτερα να πας στην οικονομικη φιλε! Για να γινεις αξιωματικος και ειδικα του στρατου ξηρας πρεπει να εισαι πολυ σιγουρος, αποφασησμενος για το τι ακριβως θελεις να κανεις στην ζωη σου! Απο αυτα που λες φενεσαι οτι δεν εισαι ενα ατομο σαν αυτα που θελουν να πανε για το βολεμα... Αυτα ειναι πουλημενα κορμια... Κανε αυτο που νομιζεις οτι ειναι καλυτερο για εσενα! Μην ακους κανεναν! Α και να ξερεις οτι η ευελπιδων ειναι η στρατιωτικη σχολη με τις πιο πολλες παραιτησεις...
...
...
- roverr24
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 8
- Ενδιαφέροντα: λογοτεχνία
- Επάγγελμα: Naval engineering officer
Δηλαδη το αστερι τι κυρος σου δινει; Ενταξει ειναι μια ανωτατη σχολη, αλλα δε μπορει να συγκριθει με σχολες οπως η γεωπονικη, το φυσικο, το μαθηματικο, το πολυτεχνειο, η νομικη... Δε δινει κανενα κυρος η στρατιωτικη σχολη.
Εξω απο το στρατο τα πτυχια των περισσοτερων στρατιωτικων σχολων ειναι δυστυχως μπακαλοχαρτα και αν καποιος εχει αντιρρηση ας πει το αντιθετο...
...
Εξω απο το στρατο τα πτυχια των περισσοτερων στρατιωτικων σχολων ειναι δυστυχως μπακαλοχαρτα και αν καποιος εχει αντιρρηση ας πει το αντιθετο...
...
για το σημειο που σου κανω bolt, ρωτα αρκετους απο Τους αξιωματικαρες εδω στο πεζικο τι τους δινει κ ειδικα μολις παρουν το 2ο καιγονται τελειως κ εχουν υφος κ τουπε στους εποπ κ στους οπλιτες. Υπαρχουν απεριοριστοι τροποι να τιμωρησεις ενα στελεχος (εποπ) η εναν οπλιτη. Ο ψυχολογικος πολεμος και η καταχρηση εξουσιας, δεν ειναι απο τους πλεον ενδεδειγμενους.roverr24 έγραψε:Δηλαδη το αστερι τι κυρος σου δινει; Ενταξει ειναι μια ανωτατη σχολη, αλλα δε μπορει να συγκριθει με σχολες οπως η γεωπονικη, το φυσικο, το μαθηματικο, το πολυτεχνειο, η νομικη... Δε δινει κανενα κυρος η στρατιωτικη σχολη.
...
...
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 2
roverr24 έγραψε:Κανεις δεν ηταν ετοιμος και σιγουρος κααταλαβετε το.Αν σου αρεσουν και ο στρατος και τα οικονομικα, πηγαινε ΣΣΕ σωματα, δε Θα χασεις θα εχεις μια μονιμη καλη δουλεια χωρις ιδιαιτερη πιεση και απο τα σωματα υλικου πολεμου η εφοδιασμου υπαρχει προβλεψη να μπουν καποιοι αξιωματικοι στο οικονομικο πανεπιστημιο και αλλοι στο παν πειραια για μεταπτυχιακα, αλλα και να μη σου τυχει ετσι γραφεσαι μονος σου σε ενα ΑΕΙ οικονομικων και για σενα και για την υπηρεσια
Δευτερον αν πας μονο σε οικονομικη σχολη εσυ και η μιση Ελλαδα ειναι οικονομολογοι, αν δεν εχεις καποια οικογενειακη επιχειρηση η κατι σιγουρο Θα μεινεις ανεργος, απλα πραγματα
Σαν δευτερη εναλλακτικη γιατι δε σκεφτεσαι το οικονομικο ΣΣΑΣ, σχετικα χαλαρη εκπαιδευση, πανεπιστημιακο πτυχιο, μαστερ διδακτορικα οτι θες, εξωτερικο αν θες και απο κει μπορεις να πας η στρατο η ναυτικο η αεροπορια.
Θες και τριτη εναλλακτικη. Σπουδασε οικονομικα και μολις η αεροπορια βγαλει προκηρυξη για εφοδιαστες αξιωματικους κατεβα να δωσεις εξετασεις
ΥΓ δυστυχως ο στρατος δεν εχει λογικη οτι αξιες και να μου λες ο πολεμος ειναι η χειροτερη εκφανση της ανθρωπινης προσωπικοτητας, φυσικα και αγαπαμε την πατριδα μας και θελουμε γι αυτη το καλυτερο και θα πολεμησουμε αν χρειαστει και θα πεθανουμε, απλα θελω να καταληξω πως στα ΟΠΛΑ δε θα βρεις τη λογικη που ψαχνεις, καλυτερα σωματα, η υποστητριξη του στρατου ειχε εχει και θα εχει επιστημονικη φυση και ειναι τελειως διαφορετικα απο τα οπλα και σε νοοτροπια και σε ολα
Καταρχάς ευχαριστώ για την πληρέστατη απάντησή σου. Η ΣΣΑΣ μου φαίνεται από δύσκολη έως άπιαστη όσον αφορά τα μόρια αλλιώς εννοείται πως θα ήταν ο άμεσος στόχος μου. Αρχικά, επέλεξα τα Όπλα γιατί στόχευα ειδικά για Αεροπορία στρατού
αλλά απ'ότι φαίνεται δεν είχα ιδέα για την διαφορά διαβίωσης ανάμεσα σε όπλα και σώματα (πίστευα ότι δεν ήταν τόσο μεγάλη).
roverr24 έγραψε:Δηλαδη το αστερι τι κυρος σου δινει; Ενταξει ειναι μια ανωτατη σχολη, αλλα δε μπορει να συγκριθει με σχολες οπως η γεωπονικη, το φυσικο, το μαθηματικο, το πολυτεχνειο, η νομικη... Δε δινει κανενα κυρος η στρατιωτικη σχολη.
...
οταν επιλεγεις τον στρατο τον επιλεγεις για να παραμεινεις και να εξελιχθεις μεσα σε αυτον για να σου εξηγησω οτι αυτο που λες δεν εχει κανενα νοημα οσο για το κυρος του επαγγελματος οτι δουλεια και αν κανεις οτι ποιοτητα ζωης και να εχεις το κυρος το οριζεις εσυ ο ιδιος και ας μαθουμε επιτελους να μην καταπιανομαστε απο ορισμενες περιπτωσεις κανεις δεν ειναι τελειος και σε κανενα επαγγλεμα... Απλος χρειαζεται να ειμαστε και λιγο επαγγλεματιες στην δουλεια που κανουμε οποια και αν ειναι αυτη...
- roverr24
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 8
- Ενδιαφέροντα: λογοτεχνία
- Επάγγελμα: Naval engineering officer
Φυσικα και εχει νοημα γιατι σε ολες τις ξενες χωρες το πτυχιο των ΑΣΕΙ εχει γνωστικο αντικειμενο πχ νομικη, πολιτικες επιστημες πολυτεχνειο και τα ΑΣΕΙ συγκαταλεγονται στα καλυτερα πανεπιστημια ειδικα των ανεπτυγμενων χωρων Εδω ενας Ευελπις που θα παρει συνταξη χωρις δευτερο πτυχιο δε βρισκει πουθενα δουλεια, ενω πχ ενας αποστρατος ηλεκτρονικος απο ΣΤΥΑ (που δεν ειναι και ανωτατη σχολη) μπορει ν ανοιξει μαγαζι μ επισκευες κ πωλησεις ηλεκτρονικων
Υπαρχουν αξιωματικοι δυο ταχυτητων αλλοι πανε εξω η στο πολυτεχνειο για σπουδες και αλλοι που δε τους δωθηκε ο χρονος η η ευκαιρια εχουν δει μονο τη ΣΔΙΕΠ και τη σχολη πεζικου.
Και εκτος αυτου βλεπεις οτι ενας αξιωματικος που θελει να ανεβει και να εχει ΚΥΡΟΣ παει απο μονος του σε πανεπιστημιο
ΕΞΕΛΙΞΗ ΕΙΝΑΙ να μαθαινεις και οχι να παιρνεις τ αστερια
κοιτα το βιογραφικο αυτου του αξιωματικου, που εχει σπουδασει σε 3 πανεπιστημια και στο χαρβαρντ και ειναι και στη ΜΥΚ, αυτο ειναι παραδειγμα αξιωματικου και οχι οι παχουλοι αγραμματοι βαριεστημενοι
http://www.hellenicnavy.gr/dyk_dioik_Com.asp
Υπαρχουν αξιωματικοι δυο ταχυτητων αλλοι πανε εξω η στο πολυτεχνειο για σπουδες και αλλοι που δε τους δωθηκε ο χρονος η η ευκαιρια εχουν δει μονο τη ΣΔΙΕΠ και τη σχολη πεζικου.
Και εκτος αυτου βλεπεις οτι ενας αξιωματικος που θελει να ανεβει και να εχει ΚΥΡΟΣ παει απο μονος του σε πανεπιστημιο
ΕΞΕΛΙΞΗ ΕΙΝΑΙ να μαθαινεις και οχι να παιρνεις τ αστερια
κοιτα το βιογραφικο αυτου του αξιωματικου, που εχει σπουδασει σε 3 πανεπιστημια και στο χαρβαρντ και ειναι και στη ΜΥΚ, αυτο ειναι παραδειγμα αξιωματικου και οχι οι παχουλοι αγραμματοι βαριεστημενοι
http://www.hellenicnavy.gr/dyk_dioik_Com.asp
Fan1s έγραψε:Μου κανει εντυπωση το ποσο δυσκολα αλλαξες γνωμη... Στο καλο φιλε, δεν θελει τετοια ατομα ο στρατος...
Και καλυτερα να μην πας ουτε αστυνομια...
δε σημαίνει ότι κάποιος ο οποίος επιλέγει στρατιωτικές/αστυνομικές σχολές για την αποκατάσταση δεν είναι αυτόματα κατάλληλος γι αυτές. Οι πιο πολλοί συνδυάζουν τον τερπνόν μετα του ωφελίμου.
το μεγαλύτερο ποσοστό πάει γιατί αφενός του αρέσει ο στρατός κ αφετέρου θέλει να εξασφαλίσει επαγγελματική αποκατάσταση. Πιστεύω ελάχιστοι είναι αυτοί που πάνε μόνο και μόνο για τα λεφτά και κατα τ άλλα δεν τους αρέσει καθόλου ο στρατός.
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 1
Καποιοι απο σας ισως μ ξερετε... Ειμαι στα forums 2 χρονια
κ ηρθε η ωρα μου
οποτε ηθελα τη βοηθεια απο 2-3 ανθρωπους παραπανω
=====================================
Θα παρακαλουσα να μην σταλθουν ανευ λογου
λινκς καθως το θεμα μου ειναι να συζητησω και οχι να ενημερωθω
Επισης θα παρακαλουσα να μην υπαρχουν ασχετα μηνυματα
====================================
λοιπον η σχολη της πρωτης μου επιλογης (πρωτα στο μηχανογραφικο θα βαλλω οσες σχολες στρατου θελω και μετα πολυτεχνεια και τετοια)
ΣΣΕ οπλα κ μετα σωματα
αυτο ειναι το επαγγελμα που ΘΕΛΩ να κανω
τωρα απο εκει και περα θα δηλωσω ΣΜΑ ΣΜΥ (σωματα και οπλα) και ΣΤΥΑ
και αφου δεν θα ειναι ακριβως αυτο που θελω αρα κατι παραπλησιο δεν με ενδιαφερει τοσο το αντικειμενο
οσο η "καλοπεραση" μου αν με καταλαβαινετε
δηλαδη αμα δεν περασω ΣΣΕ π ειναι η προτιμηση μου ε... Στρατος ειναι και το ενα στρατος και το αλλο... Απο τη στιγμη που δεν θα ειμαι στην ιδανικη ζωη να ειμαι καπου που να περναω ανωδυνα και να κανω τη δουλιτσα μου μια χαρα
ακουω ιδεες για τις σχολες που ανεφερα
*επειδη υπαρχουν και πορωμενοι εδω και εχουν ακομα κολλυσει στο καλοπεραση
δεν θα δεχτω ηθικολογιες του στυλ "μην πας στρατο για να το παιξεις δημοσιος υπαλληλος"
και επισης αν ηθελα να παω και να ξυνομαι γιατι να βαλλω πρωτη επιλογη τα οπλα και οχι τα σωματα;
κ ηρθε η ωρα μου
οποτε ηθελα τη βοηθεια απο 2-3 ανθρωπους παραπανω
=====================================
Θα παρακαλουσα να μην σταλθουν ανευ λογου
λινκς καθως το θεμα μου ειναι να συζητησω και οχι να ενημερωθω
Επισης θα παρακαλουσα να μην υπαρχουν ασχετα μηνυματα
====================================
λοιπον η σχολη της πρωτης μου επιλογης (πρωτα στο μηχανογραφικο θα βαλλω οσες σχολες στρατου θελω και μετα πολυτεχνεια και τετοια)
ΣΣΕ οπλα κ μετα σωματα
αυτο ειναι το επαγγελμα που ΘΕΛΩ να κανω
τωρα απο εκει και περα θα δηλωσω ΣΜΑ ΣΜΥ (σωματα και οπλα) και ΣΤΥΑ
και αφου δεν θα ειναι ακριβως αυτο που θελω αρα κατι παραπλησιο δεν με ενδιαφερει τοσο το αντικειμενο
οσο η "καλοπεραση" μου αν με καταλαβαινετε
δηλαδη αμα δεν περασω ΣΣΕ π ειναι η προτιμηση μου ε... Στρατος ειναι και το ενα στρατος και το αλλο... Απο τη στιγμη που δεν θα ειμαι στην ιδανικη ζωη να ειμαι καπου που να περναω ανωδυνα και να κανω τη δουλιτσα μου μια χαρα
ακουω ιδεες για τις σχολες που ανεφερα
*επειδη υπαρχουν και πορωμενοι εδω και εχουν ακομα κολλυσει στο καλοπεραση
δεν θα δεχτω ηθικολογιες του στυλ "μην πας στρατο για να το παιξεις δημοσιος υπαλληλος"
και επισης αν ηθελα να παω και να ξυνομαι γιατι να βαλλω πρωτη επιλογη τα οπλα και οχι τα σωματα;
Καλησπερα παιδια... Παω 1η λυκειου, ενδιαφερομαι να περασω σε καποια στρατιωτικη σχολη ωστε να εχω αμεση επαγγελματικη αποκατασταση. Παρολα αυτα, ειναι και το μονο που με προσελκυει μπορω να πω. Στοχος μου ειναι να βρω μια υψηλη θεση σε στρατιωτικη σχολη ανεξαρτητως ειδικοτητας (δεν εχω κατι συγκεκριμενο δηλαδη) και οι αποριες που μου δημιουργουνται ειναι οι εξης...
ειμαι 1.66 ύψος, αθλητικος τυπος, εχω αντοχες κ οσα αλλα προυποθετει για να περασει καποιος ως αστυνομικος κλπ... Στο υψος τα χαλαμε... Φοβαμαι μηπως δεν ψηλωσω και δεν μπορεσω να εχω προσβαση σε στρατιωτικες σχολες... Διοτι πρεπει να ειναι καποιος πανω απο 1.70... Αλλοι στην ηλικια μου ειναι 1.85+ :P ... Τελος παντων, αυτα που θελω να ρωτησω ειναι τα εξης καταρχας :
α) αν δεν ψηλωσω αλλο, δεν μπορω να εχω σε καμια απολυτως στρατιωτικη σχολη προσβαση; Δηλαδη και στις σχολες που εχουν να κανουν και με ιατρικη; Οπως
[SPOILER]
απο τη στιγμη που παρω απαντηση για την παρω ερωτηση, θα σας ρωτησω για τα παραπανω...
β) ποια κατευθυνση να προτιμησω να ακολουθησω αφου εχω στοχο τις στρατιωτικες σχολες; Ειμαι καλουτσικος στα αρχαια κ γιαυτο το λογο σκεφτομαι θεωριτικη αλλα εχω ακουσει οτι κατι παιζει με τα μορια αν παω για στρατιωτικη σχολη... Μειωνονται 1.700, κατι τετοιο... Απεξω απεξω τα ξερω τα δεδομενα δηλαδη...
γ) αν παω θεωριτικη, τι πιθανοτητες εχω να περασω σε στρατιωτικη σχολη;
ευχαριστω φιλοι μου
περιμενω νεοτερα
ειμαι 1.66 ύψος, αθλητικος τυπος, εχω αντοχες κ οσα αλλα προυποθετει για να περασει καποιος ως αστυνομικος κλπ... Στο υψος τα χαλαμε... Φοβαμαι μηπως δεν ψηλωσω και δεν μπορεσω να εχω προσβαση σε στρατιωτικες σχολες... Διοτι πρεπει να ειναι καποιος πανω απο 1.70... Αλλοι στην ηλικια μου ειναι 1.85+ :P ... Τελος παντων, αυτα που θελω να ρωτησω ειναι τα εξης καταρχας :
α) αν δεν ψηλωσω αλλο, δεν μπορω να εχω σε καμια απολυτως στρατιωτικη σχολη προσβαση; Δηλαδη και στις σχολες που εχουν να κανουν και με ιατρικη; Οπως
[SPOILER]
[/SPOILER]ΣΧΟΛΗ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ
ΙΑΤΡΙΚΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ
ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ
ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ
ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ
απο τη στιγμη που παρω απαντηση για την παρω ερωτηση, θα σας ρωτησω για τα παραπανω...
β) ποια κατευθυνση να προτιμησω να ακολουθησω αφου εχω στοχο τις στρατιωτικες σχολες; Ειμαι καλουτσικος στα αρχαια κ γιαυτο το λογο σκεφτομαι θεωριτικη αλλα εχω ακουσει οτι κατι παιζει με τα μορια αν παω για στρατιωτικη σχολη... Μειωνονται 1.700, κατι τετοιο... Απεξω απεξω τα ξερω τα δεδομενα δηλαδη...
γ) αν παω θεωριτικη, τι πιθανοτητες εχω να περασω σε στρατιωτικη σχολη;
ευχαριστω φιλοι μου
περιμενω νεοτερα
Γεια σας παιδια! εγω δινω με 10% και λογικα δν θα πιασω ΣΣΕ σωματα πρεπει να πεσουν 159 μορια αρα ειμαι αναμεσα σε ΣΣΕ οπλα και ΣΜΥ σωματα ! για μια κοπελα πιο ειναι καλυτερο; απ τιν μια σκεφτομαι οτι η ΣΣΕ ειναι αξιωματικων και θα ειναι καλυτερα αλλα θα ειμαι οπλα ενω στιν ΣΜΥ σωματα ! τι μ προτεινετε;
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 6
konnagian έγραψε:Γεια σας παιδια! Εγω δινω με 10% και λογικα δν θα πιασω ΣΣΕ σωματα πρεπει να πεσουν 159 μορια αρα ειμαι αναμεσα σε ΣΣΕ οπλα και ΣΜΥ σωματα ! Για μια κοπελα πιο ειναι καλυτερο; Απ τιν μια σκεφτομαι οτι η ΣΣΕ ειναι αξιωματικων και θα ειναι καλυτερα αλλα θα ειμαι οπλα ενω στιν ΣΜΥ σωματα ! Τι μ προτεινετε;
Διάβασε και το παρακάτω θέμα ίσως σε βοηθήσει
Καλύτερη στρατιωτική σχολή για γυναίκες
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 4
- Επάγγελμα: Στρατιωτικός
Είμαι "ιδεολόγος" στην Σχολή των Ευελπίδων και δεν έχω απογοητευτεί ούτε έχω μετανιώσει.-
"And so I become a knight of the Kingdom of Dreams and Shadows!"
konnagian έγραψε:Γεια σας παιδια! Εγω δινω με 10% και λογικα δν θα πιασω ΣΣΕ σωματα πρεπει να πεσουν 159 μορια αρα ειμαι αναμεσα σε ΣΣΕ οπλα και ΣΜΥ σωματα ! Για μια κοπελα πιο ειναι καλυτερο; Απ τιν μια σκεφτομαι οτι η ΣΣΕ ειναι αξιωματικων και θα ειναι καλυτερα αλλα θα ειμαι οπλα ενω στιν ΣΜΥ σωματα ! Τι μ προτεινετε;
Και οι 2 σχολάρες είναι. Για μένα Καλύτερα επέλεξε την ΣΜΥ για καλύτερη ποιότητα ζωής και καθημερινότητα αύριο μεθαύριο στην δουλειά σου!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης