Κριτήρια μοριοδότησης Ειδικών Φρουρών (2010)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο

Είναι δίκαια τα κριτήρια;

Το δημοψήφισμα λήγει την Τετ Δεκ 10, 2014 1:28 pm

Ναι
244
65%
Όχι
119
32%
Δεν γνωρίζω
14
4%

Σύνολο ψήφων: 377

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από illy »

Τα γελακια κ τα ερειστικα σχολια τα βρισκω περιττα... Εγω ειπα την αποψη μου κ ξερω πολυ καλα ποιοι συναγωνιζονται ποιοι... Δεν ειμαι "ξανθια" αφου αυτο υποννοεις φιλτατε! Το οτι δεν ειναι ισοτιμα δεν βρισκω το λογο να γινεται κ κατακριτεο, ειναι γνωστο τοις πασι οτι δεν συγκρινεται το ενα σχολειο με το αλλο κ οι βαθμοι απολυτηριου των επαλ/τεε απεχουν παρασαγγας απο την πραγματικοτητα... Κ οπως ειπε ο φιλος αναγνωριζονται με το γεγονος οτι απο τεε/επαλ ειναι μονο 100 θεσεις, το 20%, με αυτη την εννοια το ειπε... Ετσι για να καταλαβαινουμε κ τι λεμε
...
Dum spiro spero
sta8hsss
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από sta8hsss »

illy έγραψε:Τα γελακια κ τα ερειστικα σχολια τα βρισκω περιττα... Εγω ειπα την αποψη μου κ ξερω πολυ καλα ποιοι συναγωνιζονται ποιοι... Δεν ειμαι "ξανθια" αφου αυτο υποννοεις φιλτατε! Το οτι δεν ειναι ισοτιμα δεν βρισκω το λογο να γινεται κ κατακριτεο, ειναι γνωστο τοις πασι οτι δεν συγκρινεται το ενα σχολειο με το αλλο κ οι βαθμοι απολυτηριου των επαλ/τεε απεχουν παρασαγγας απο την πραγματικοτητα... Κ οπως ειπε ο φιλος αναγνωριζονται με το γεγονος οτι απο τεε/επαλ ειναι μονο 100 θεσεις, το 20%, με αυτη την εννοια το ειπε... Ετσι για να καταλαβαινουμε κ τι λεμε
...
αν διαβασεις πιο πισω τι εχεις γραψει... Μπορει αν δεν εισαι ξανθια οπως λες, να καταλαβεις τι... ΑΥΤΟ ΕΓΡΑΨΕΣ... Και ειναι ΑΚΥΡΟ!Η αδικια στην μοριοδοτηση ειναι το γεγονος οτι εχουν ως ισοτιμο το απολυτηριο ενιαιου λυκειου με εκεινο του τελ η επαλ ... ...
illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

sta8hsss έγραψε:
illy έγραψε:Τα γελακια κ τα ερειστικα σχολια τα βρισκω περιττα... Εγω ειπα την αποψη μου κ ξερω πολυ καλα ποιοι συναγωνιζονται ποιοι... Δεν ειμαι "ξανθια" αφου αυτο υποννοεις φιλτατε! Το οτι δεν ειναι ισοτιμα δεν βρισκω το λογο να γινεται κ κατακριτεο, ειναι γνωστο τοις πασι οτι δεν συγκρινεται το ενα σχολειο με το αλλο κ οι βαθμοι απολυτηριου των επαλ/τεε απεχουν παρασαγγας απο την πραγματικοτητα... Κ οπως ειπε ο φιλος αναγνωριζονται με το γεγονος οτι απο τεε/επαλ ειναι μονο 100 θεσεις, το 20%, με αυτη την εννοια το ειπε... Ετσι για να καταλαβαινουμε κ τι λεμε
...
αν διαβασεις πιο πισω τι εχεις γραψει... Μπορει αν δεν εισαι ξανθια οπως λες, να καταλαβεις τι... ΑΥΤΟ ΕΓΡΑΨΕΣ... Και ειναι ΑΚΥΡΟ!Η αδικια στην μοριοδοτηση ειναι το γεγονος οτι εχουν ως ισοτιμο το απολυτηριο ενιαιου λυκειου με εκεινο του τελ η επαλ ...
για να μην λεμε τα ιδια, ξερω πολυ καλα για την α κ β κατηγορια, δεν θελω να ξαναλεμε τι κ πως κ γινομαστε γραφικοι, εγω ειπα οτι δεν ειναι ισοτιμα σε οτι αφορα το βαθμο απολυτηριου... Κ δεν μιλαω μονο για την συγκεκριμενη προκηρυξη,μιλαω γενικοτερα, αυτο το καταλαβαινεις ναι η οχι; Δεν με ενδιαφερει τι ειναι ακυρο κ τι οχι... Διαβασε σε ολα μου τα ποστς τι εννοω οταν λεω περι ισοτιμιας των πτυχιων κ μετα ελα πες μου... Το 20 του επαλ δεν ειναι ισοτιμο με το 20 του ενιαιου λυκειου, πολυ απλα,that's all! Δεν λεω τιποτα περισσοτερο κ τιποτα λιγοτερο, εννοω αυτα που λεω... Τα λεω με πολυ απλα ελληνικα κ κατανοητα κ δεν χρειαζεται επιστημη για να καταλαβαει κανεις τι εννοω

...
Dum spiro spero
sta8hsss
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

illy έγραψε:
sta8hsss έγραψε:
...
αν διαβασεις πιο πισω τι εχεις γραψει... Μπορει αν δεν εισαι ξανθια οπως λες, να καταλαβεις τι... ΑΥΤΟ ΕΓΡΑΨΕΣ... Και ειναι ΑΚΥΡΟ!Η αδικια στην μοριοδοτηση ειναι το γεγονος οτι εχουν ως ισοτιμο το απολυτηριο ενιαιου λυκειου με εκεινο του τελ η επαλ ...
για να μην λεμε τα ιδια, ξερω πολυ καλα για την α κ β κατηγορια, δεν θελω να ξαναλεμε τι κ πως κ γινομαστε γραφικοι, εγω ειπα οτι δεν ειναι ισοτιμα σε οτι αφορα το βαθμο απολυτηριου... Κ δεν μιλαω μονο για την συγκεκριμενη προκηρυξη,μιλαω γενικοτερα, αυτο το καταλαβαινεις ναι η οχι; Δεν με ενδιαφερει τι ειναι ακυρο κ τι οχι... Διαβασε σε ολα μου τα ποστς τι εννοω οταν λεω περι ισοτιμιας των πτυχιων κ μετα ελα πες μου... Το 20 του επαλ δεν ειναι ισοτιμο με το 20 του ενιαιου λυκειου, πολυ απλα,that's all! Δεν λεω τιποτα περισσοτερο κ τιποτα λιγοτερο, εννοω αυτα που λεω... Τα λεω με πολυ απλα ελληνικα κ κατανοητα κ δεν χρειαζεται επιστημη για να καταλαβαει κανεις τι εννοω

...
μαλλον μονο Εσυ καταλαβαινεις αυτα που λες... Γιατι απο αυτο που ειπες αλλο νοημα βγαινει! Τεσπα και που το συζηταμε λαθος ειναι! ...
REPAINER
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 16

Δημοσίευση από REPAINER »

illy τα χεις μπερδεψει λιγο μου φαινεται, αλλα νομιζεις, αλλα λες οτι εννοεις και αλλα γραφεις.

Τα λεω με πολυ απλα ελληνικα κ κατανοητα κ δεν χρειαζεται επιστημη για να καταλαβαει κανεις τι εννοω----> Εδω μαλλον πεφτεις και συ στη παγιδα να ειρωνευεσαι παροτι πριν εκανες υποδειξεις οτι δεν πρεπει να ειρωνευομαστε οταν λεμε την αποψη μας

και στη τελικη ακομα και να μπερδευεις τι θες να πεις και τι εννοεις δεν ειναι κακο. Κακο ειναι να υποστηριζεις οτι δεν μπερδευτηκες κιολας

κακως που το κανουμε τοσο μεγαλο θεμα ολο αυτο, αλλα και συ εισαι τζιτζαΕικόνα
sta8hsss
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

REPAINER έγραψε:illy τα χεις μπερδεψει λιγο μου φαινεται, αλλα νομιζεις, αλλα λες οτι εννοεις και αλλα γραφεις.

Τα λεω με πολυ απλα ελληνικα κ κατανοητα κ δεν χρειαζεται επιστημη για να καταλαβαει κανεις τι εννοω----> Εδω μαλλον πεφτεις και συ στη παγιδα να ειρωνευεσαι παροτι πριν εκανες υποδειξεις οτι δεν πρεπει να ειρωνευομαστε οταν λεμε την αποψη μας

και στη τελικη ακομα και να μπερδευεις τι θες να πεις και τι εννοεις δεν ειναι κακο. Κακο ειναι να υποστηριζεις οτι δεν μπερδευτηκες κιολας

κακως που το κανουμε τοσο μεγαλο θεμα ολο αυτο, αλλα και συ εισαι τζιτζαΕικόνα
+++++++... Εικόνα Μαζι σου!
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 33

Δημοσίευση από Greek_Army »

Λοιπόν για να τελειώνει αυτό το θέμα. Αν έχετε προσωπικές διαφωνίες υπάρχουνε τα προσωπικά μηνύματα ...
illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

Δεν μπερδευτηκα φιλτατε μου, ξαναλεω οτι οι βαθμοι δεν ειναι ισοτιμοι... Οσο για αυτο που λες, δεν καταλαβες οτι χρησιμοποιησα επιτηδες τη φραση του συγκεκριμενου μελους... Εδω μεσα μονο με την αμυνα επιβιωνεις διοτι οι προσωπικες επιθεσεις επικρατουν... Τελος παντων, δεν εχω να πω κατι αλλο... Νομιζω οτι η φραση μου Μεσα σε " ", γι'αυτο την εβαλα παρολο που ειναι σε διαφορετικη κατηγορια... Κ δεν το κανω εγω ολοκληρο θεμα, στην συγκεκριμενη ενοτητα/φορουμ επικρατει η νοοτροπια να του την λενε κ να πεφτουν πανω του οταν καποιος λεει το οτιδηποτε...

...
Dum spiro spero
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από greko_27 »

Τι κλαψομουνιδες που ειναι αυτοι οι ελληνες.Εικόνακαλα μαλωνεται για το εαν τα κριτηρια για την προκ των ΕΦ ειναι καταλληλα ή οχι; ... "Αυτα ειναι και με αυτα θα χωρεψετε"... οποτε αφηστε τα παραπονα και την κλαψα και μαζεψτε μορια... ... ...
bonito
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από bonito »

Μαζεψαμε και μπηκαμε... Απλα ειναι η νοοτροπια της ενοτητας τετοια. Οι αλλες ενοτητες δεν την συμπαθουν καθολου. Κακια ενοτητα.
Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από yandr »

greko_27 έγραψε:Τι κλαψομουνιδες που ειναι αυτοι οι ελληνες.Εικόνακαλα μαλωνεται για το εαν τα κριτηρια για την προκ των ΕΦ ειναι καταλληλα ή οχι; ... "Αυτα ειναι και με αυτα θα χωρεψετε"... οποτε αφηστε τα παραπονα και την κλαψα και μαζεψτε μορια... ...
Μπορούν όμως να σχολιάσουν την μοριοδότηση.

Άλλωστε γι' αυτό φτιάξαμε το θέμα, για να δούμε κατά πόσον τα μόρια που έχουν επιλεχθεί θεωρούνται από τους ενδιαφερόμενους δίκαια. Δεν θα ξεκινήσουμε πορεία εναντίον των μορίων που έχουν επιλεχθεί, ούτε θα γυρίσουμε βίντεο με τα πέναλτι που δεν δόθηκαν ΕικόναΕικόνα

δημητρης25
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από δημητρης25 »

illy το γενικο εχει ελαττωματα κ προτερηματα οπως κ το τεχνικο. Αμα κ εσυ εισαι της αποψης οτι τεχνικο πανε ολα τα παιδακια που δεν μπορουν να αντεξουν στο γενικο κ δεν εχουν τα καταλληλα εφοδια για να το τελειωσουν κανεις μεγαλο λαθος! Προσπαθησε να βγαλεις μηχανολογια κ σχεδιο μηχανων cnc κ να προσπαθησω κ εγω να βγαλω αλγεβρα κ τριγωνομετρια κ συζηταμε μετα παλι πως περνουν καποιοι τα απολυτηρια! Για να εισαι καλυμενη απο τεχνικο ποσα ατομα επρεπε να περνει; Το 10%; Οπως γινετε κ στις πανελληνιες μηπως; Εκει δεν σε βλεπω να λες αμα καποια πραγματα ειναι δικαια η οχι.greko κ εσυ ελληνας εισαι νομιζω! Περα απο το χουι που εχουμε να "κλαιγομαστε"οπως λες εσυ υπαρχει κ ακομη ενα. Οτι κρινουμε τα παντα με το ματι μας κ οχι με το μυαλο μας! Λιγο ακυρο το μνμ μου αλλα παρακαλω να μεινει εδω.
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από greko_27 »

yandr έγραψε:Μπορούν όμως να σχολιάσουν την μοριοδότηση. Άλλωστε γι' αυτό φτιάξαμε το θέμα, για να δούμε κατά πόσον τα μόρια που έχουν επιλεχθεί θεωρούνται από τους ενδιαφερόμενους δίκαια. Δεν θα ξεκινήσουμε πορεία εναντίον των μορίων που έχουν επιλεχθεί, ούτε θα γυρίσουμε βίντεο με τα πέναλτι που δεν δόθηκαν ΕικόναΕικόνα

Αλλο ειναι να σχολιαζει ο καθενας και να εκφραζει τη γνωμη του και αλλο ειναι να ειρωνευομαστε μεταξυ μας με κοσμικα επιθετα τυπου "ξανθια" κτλπ... ΕικόναΕικόναΕικόνα
30ΦΥΛΛΟΣ
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από 30ΦΥΛΛΟΣ »

greko_27 έγραψε:
yandr έγραψε:Μπορούν όμως να σχολιάσουν την μοριοδότηση. Άλλωστε γι' αυτό φτιάξαμε το θέμα, για να δούμε κατά πόσον τα μόρια που έχουν επιλεχθεί θεωρούνται από τους ενδιαφερόμενους δίκαια. Δεν θα ξεκινήσουμε πορεία εναντίον των μορίων που έχουν επιλεχθεί, ούτε θα γυρίσουμε βίντεο με τα πέναλτι που δεν δόθηκαν ΕικόναΕικόνα

Αλλο ειναι να σχολιαζει ο καθενας και να εκφραζει τη γνωμη του και αλλο ειναι να ειρωνευομαστε μεταξυ μας με κοσμικα επιθετα τυπου "ξανθια" κτλπ... ΕικόναΕικόναΕικόνα

Εικόνα ΕικόναΕικόναΕικόνα

...
TEO

Δημοσίευση από TEO »

Καλημερα. Καινουργιο ειναι αυτο με τις αλλαγες; Τι λετε να αλλαξουν;
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης