Σε διαθεσιμότητα Ειδικοί Φρουροί

Συζητήσεις για την Αστυνομία και τις ειδικές μονάδες αυτής (ΕΚΑΜ, ΟΠΚΕ, ΔΡΑΣΗ, ΔΙΑΣ, ΜΑΤ κλπ), την εκπαίδευση και τη ζωή στις σχολές
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
alexissak
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από alexissak »

Αυτα συμβαινουν... Δεν ειμαι εγω αρμοδιος να τους κρινω ουτε κανενας πολιτης. Υπαρχουν τα πειθαρχικα κ τα ποινικα δικαστηρια για αυτο τον λογο κ φυσικα τα καναλια... Απλα για την ανοησια του καθε αστυνομικου εδω στην Ελλαδα τα ακουμε οι υπολοιποι κ πρεπει να απολογουμαστε! Γι'αυτο ευθηνετε καθαρα κ μονο η πολιτικη ηγεσια που καθε θεμα δεν το κοβει πριν καλα ξεκινησει αλλα αντιθετως το τροφοδοτει με την απραξεια της κ την ανοχη της.
Andrikoss
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Andrikoss »

SREK έγραψε:Αυτα συμβαινουν... Δεν ειμαι εγω αρμοδιος να τους κρινω ουτε κανενας πολιτης. Υπαρχουν τα πειθαρχικα κ τα ποινικα δικαστηρια για αυτο τον λογο κ φυσικα τα καναλια... Απλα για την ανοησια του καθε αστυνομικου εδω στην Ελλαδα τα ακουμε οι υπολοιποι κ πρεπει να απολογουμαστε! Γι'αυτο ευθηνετε καθαρα κ μονο η πολιτικη ηγεσια που καθε θεμα δεν το κοβει πριν καλα ξεκινησει αλλα αντιθετως το τροφοδοτει με την απραξεια της κ την ανοχη της.

πεστα σρεκ με καλυψες 100%
Άβαταρ μέλους
ILIAS KRITI
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 1
Ενδιαφέροντα: ΤΑΧΥΤΗΤΑ
Επάγγελμα: ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΕΙΔ.ΦΡΟΥΡΟΣ

Δημοσίευση από ILIAS KRITI »

srek δεν παιζεσαι. Καλα τα λεσ. Συμφωνω απολυτα.
Η ΘΑ ΜΕ ΣΕΒΕΣΑΙ.. Η ΘΑ ΜΕ ΦΟΒΑΣΑΙ...
alexissak
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από alexissak »

Οσο κ να μιλας, οτι επιχειρηματα κ να παραθετεις στην Ελλαδα δυστυχως υπαρχει η νοοτροπια ή μαλλον η ευκολη λυση οτι για ΟΛΑ φταιει η αστυνομια κ παντου την βαζουμε μπροστα ! Ετσι ηταν, ειναι κ δυστυχως ΘΑ ειναι τα πραγματα ! Δεν λεω οτι ολοι οι αστυνομικοι ειναι καλοι αλλα πιστευω απο τις 60.000 που ειμαστε το ποσοστο των ''κακων'' δεν ειναι πανω απο 5%. Κ για αυτους τους λιγους τα ακουμε ολοι...
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης