Καταργούνται οι ΕΠΟΠ;

Πληροφορίες για τις προκηρύξεις, τις υπηρεσίες και αρμοδιότητες, τον μισθό, την μονιμοποίηση και την διαδικασία παραίτησης
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Hyper
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 12

Καταργούνται οι ΕΠΟΠ;

Δημοσίευση από Hyper »

fereniki-rodo έγραψε:Αν καταλαβα καλα ο θεσμος των εποπ εχει οριστει για 10 σειρες και εχουν παρει 8. Αρα εχουν μεινει2. Πιστευω λοιπον οτι αν ο αρχηγος του ΓΕΣ μιλησε για καταργηση του θεσμου προφανως εννοουσε πως αφου συμπληρωθουν οι 10 σειρες θα σταματησουν να παιρνουν εποπ. Θα θει ομως πρωτα αυτη η διαδικασια (στο τελος ειναι η διαδικασια εξαλλου, οχι στην αρχη και αν υπαρχουν και κενα ενα παραπανω). Δεν ξερω, εγω με το μυαλο μου αυτο καταλαβαινω. Και απο ο, σα γνωριζω για το κρατος και το δημοσιο ετσι γινεται συνηθως. Τωρα δεν ξερω... Το μελλον θα δειξει.
2 ακομα σειρες θα μπουν το ερωτημα που προκυπτει ειναι ποτε θα μπουν μπορει να αργησουν λογω της κρισης που βρισκεται η χωρα
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 9

Καταργούνται οι ΕΠΟΠ;

Δημοσίευση από D.Y.K »

Σημείωσε επίσης fereniki-rodo ότι έκανε λόγο για κινήσεις περί αύξησης θητείας ήδη απο το ΓΕΣ σε συνεργασία με το ΥΕΘΑ και για έμφαση / βάρος στους ΟΒΑ ( Οπλίτες Βραχείας Ανακατάταξης) οπότε... Είναι πάρα πολύ πιθανό το νούμερο να 'κολλήσει' στο 8.
illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 6

Καταργούνται οι ΕΠΟΠ;

Δημοσίευση από illy »

Εγω αν δεν δω επισημες ανακοινωσεις απο γεεθα κ γες για τπτ δεν ειμαι σιγουρη... οποτε περιμενουμε στο ακουστικο μας!
Dum spiro spero
illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Καταργούνται οι ΕΠΟΠ;

Δημοσίευση από illy »

Να ρωτησω κ το εξης θελω: αυτο με τις 10 σειρες εποπ το εχετε διαβασει πουθενα κ το ξερετε κ το λετε; εχει υπαρξει καποιο εγγραφο που το διαβασατε; διοτι αυτο το εχω ακουσει πρωτη φορα εδω στο φορουμ...
Dum spiro spero
laios
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 13

Καταργούνται οι ΕΠΟΠ;

Δημοσίευση από laios »

Ρε παιδια αυτο με τις 10 σειρες τι ειναι; Το διαβαζω εδω στο φορουμ και προσπαθω να το καταλαβω. Πως βγαινει το νουμερο; Ο νομος αναφερει ως οροφη τις 40000 εποπ. Συμπληρωθηκε το απαιτουμενο προσωπικο;
illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Καταργούνται οι ΕΠΟΠ;

Δημοσίευση από illy »

Χαχαχαχα, Λαιε κ εγω την ιδια απορια ειχα. Εκανα την ιδια ερωτηση σε αλλο θεμα
Dum spiro spero
Hyper
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Καταργούνται οι ΕΠΟΠ;

Δημοσίευση από Hyper »

Ε θα το ειπε καποιος το ασπαστηκε καποιος αλλος κ παει λεγοντας! Αλλα ισως καποιος ξερει να μας πει
Hyper
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Καταργούνται οι ΕΠΟΠ;

Δημοσίευση από Hyper »

Το γραφει πανω και ο δυκ και η φερενικη οτι ειχε οριστει 10 σειρες για τον θεσμο των εποπ, ο δυκ νομιζω θα ξερει λεπτομερειες που ειναι μεσα
Su-35
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 3
Ενδιαφέροντα: Τα πάντα όλα!
Επάγγελμα: Κατάσκοπος των εξωγήινων!
Επικοινωνία:

Καταργούνται οι ΕΠΟΠ;

Δημοσίευση από Su-35 »

fereniki-rodo έγραψε:Παιδια καλημερα! Ειληκρινα, μακαρι να βγει ξανα και να τα καταφερουμε ο, σοι το θελουμε πολυ. Μακαρι. Γιατι αξιζει να κυνηγας τα ονειρα σου. Δεν ξερω ομως αν ακουσατε οτι θελουν να κανουν μισθοφορικο στρατο. Αν γινει βεβαια αυτο πιστευω θα αργησει πολυ, αλλα ακουσα οτι λεει θα πηγαινουν οι φανταροι στρατο και αν θελουν θα καθονται για ο, σο θελουν με το βασικο μισθο. Αν γινει αυτο δε θα παιρνουν εποπ; Με τις γυναικες τι θαγινει; Δε θα παιρνουν; Παιδια παντως ακομα πιστευω πως θα ξαναβγει εποπ μεχρι να ολοκληρωθουν οι 10 σειρες απλα θα αργησει μεχρι να καλυτερευσουν λιγο τα πραγματα στο κρατος. Εγω τωρα θα κλεισω τα 23.

Ο στοχος ειναι να καταληξουμε σταδιακα σε αμιγως επαγγελματικες ενοπλες δυναμεις αλλα δεν ειναι εφικτο για οικονομικους λογους τουλαχιστον μεσα στα επομενα χρονια. Προσωπικα ειμαι υπερ στο να συνεχιζουν να υπηρετουν οσοι το επιθυμουν παιρνοντας βασικο μισθο. Ειναι και ενα μετρο μυωσης της ανεργιας οπως και η αυξηση της θητειας.

Για τις γυναικες εποπ οσες λιγοτερες ειναι τοσο το καλυτερο. Οι γυναικες δεν κανουν για τις χαμηλοβαθμες θεσεις διοτι δεν μπορουν να ανταποκριθουν στον φορτο εργασιας.

Σημερα υπηρετουν στο Σ. Ξ.18.110 εποπ/εμθ/οβα.

Και οι 3 θεσμοι ηταν και ειναι για τα πανηγυρια. Πρεπει να αυξηθει ο αριθμος των επιτυχοντων στις σχολες υπαξιωματικων η να δημιουργηθει σχολη επαγγελματιων οπλιτων (!) στην οποια θα εισερχεσαι μεσω της διαδικασιας των πανελληνιων εξετασεων και των αθλητικων δοκιμασιων.
Hyper
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Καταργούνται οι ΕΠΟΠ;

Δημοσίευση από Hyper »

Οντως δεν ακουγεται ασχημο για οποιον το επιθυμει κ θελει να καθεται με τον βασικο. Ισα ισα. Αν κ οι γυναικες που αναμενουν να μπουν στον στρατο θα δυσαρεστηθουν ενδεχομενως μιας και αν γινει αυτο πιθανοτατα προκηρυξεις εποπ τελος...
laios
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Καταργούνται οι ΕΠΟΠ;

Δημοσίευση από laios »

Hyper έγραψε:Το γραφει πανω και ο δυκ και η φερενικη οτι ειχε οριστει 10 σειρες για τον θεσμο των εποπ, ο δυκ νομιζω θα ξερει λεπτομερειες που ειναι μεσα
συγγνωμη ρε παιδια αλλα και εγω ειμαι μεσα εδω και 5 χρονια. Γιατι δεν ξερω εγω λεπτομεριες; Και υπηρετω σε μοναδα με παρα μα παρα πολλους υψηλοβαθμους. Ανωτατους.
Hyper
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Καταργούνται οι ΕΠΟΠ;

Δημοσίευση από Hyper »

laios έγραψε:
Hyper έγραψε:Το γραφει πανω και ο δυκ και η φερενικη οτι ειχε οριστει 10 σειρες για τον θεσμο των εποπ, ο δυκ νομιζω θα ξερει λεπτομερειες που ειναι μεσα
συγγνωμη ρε παιδια αλλα και εγω ειμαι μεσα εδω και 5 χρονια. Γιατι δεν ξερω εγω λεπτομεριες; Και υπηρετω σε μοναδα με παρα μα παρα πολλους υψηλοβαθμους. Ανωτατους.
Δεν ειναι απαραιτητο οποιος ειναι μεσα να γνωριζει απλως ο δυκ το ανεφερε γιαυτο υπεθεσα οτι ισως γνωριζει κατι σχετικα.
fereniki-rodo
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 3

Καταργούνται οι ΕΠΟΠ;

Δημοσίευση από fereniki-rodo »

Παιδια αυτο με τις 10 σειρες που εγραψα εδω στο φορουμ το διαβασα, οτι δηλαδη ο θεσμος ειναι για δεκα σειρες εποπ. Δεν το ξερω επισημα απο καπου. Μπορει να κανω λαθοσ.
laios
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Καταργούνται οι ΕΠΟΠ;

Δημοσίευση από laios »

Οχι ρε φιλε hyper δεν το λεω με κακια. Ο, τι ειναι να γινει, θα γινει. Να μην πανικοβαλουμε τα παιδια που θελουν να γινουν επ. Οπ. Ο, τι και να ειπανε στο φιλο δυκ, οποιος και να το ειπε, μονο το ιδιο το κρατος ξερει τι θα κανει. Συμφωνα παντα με την οικονονικη κατασταση της χωρας.
lazits
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 1

Καταργούνται οι ΕΠΟΠ;

Δημοσίευση από lazits »

Αυτο με της δεκα σειρες εποπ ειχε βγει στην αρχικη νομοθεσια για τους εποπ οταν ξεκινησε ο θεσμος το 2002 Και ανεφερε οτι οι σειρες που θα μπουνε θα ειναι δεκα και μετα δεν θα υπαρχει εισαγωγη εποπ μεσω προκυριξεων αν δεν κανω καποιο λαθος
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες